ahojte, potrebujem sa vyzalovat..
Odhalila som, ze môj partner, s ktorým sme spolu 5 a pol roka, má nielen milenku ale aj 6mesačné dieťa!!.. Som v takom šoku, že ani neviem ako zareagovať. On zatiaľ nevie, že to viem.
Cítim obrovský hnev, smútok, potom uplné prázdno, potom zase hnev, potom hnus, sklamanie...ani neviem ako ho konfrontovať, lebo sa bojím, že celý shitstorm neustojím...
Mám 35 rokov, on 43, ani jeden z nás nebol nikdy v manželstve ani sme nemali (doposial) dieťa z iného vzťahu. Náš vzťah by som charakterizovala ako normálny, harmonický, sex máme dobrý, stále to iskrí, zároveň sme aj dobrí priatelia, aspoň som si donedávna myslela....
Ja som o dieťati hovorila už dávnejšie, on bol ten, čo mal vždy argument, prečo nie. Až posledný mesiac, keď som tú tému otvorila opäť a oznámila mu, že ja dieťa určite chcem tak zmäkol a začal sa tváriť, že to je dobrý nápad. On má celkom ťažkú povahu, pred tým ako sme sa dali dokopy viedol život slobodného mládenca, ktorý myslí najmä na seba a svoje pohodlie. Nebolo to s ním vždy ľahké, ale nikdy by mi nenapadlo, že by mi mohol takto klamať..
Jeden môj známy mi povedal, že ho kdesi videl aj s dieťaťom a nejakou ženou.. Najprv som si myslela, že si ho musel zmýliť, potom mi to ale nedalo, a keď spal poriadne som mu prelustrovala telefón a objavila som ju!!! ...z dĺžky aj obsahu konverzácii s nejakou ženou som pochopila, že to dieťa je pravdepodobne jeho, navyše nebol to len nejaký jednorazový výstrek do tmy, ale stretávajú sa dlhšie, a ona vie o tom, že on je vo vztahu... Prišlo mi uplne zle, zaliezla som do postele a ráno z nej ani nevyliezla, zvalila som to na migrénu...
Ak sa pýtate, akoto že som si nič nevšimla, tak možno je to aj tým, že veľa cestuje a ak necestuje, má nepravidelnú pracovnú dobu, takže odsledovať časové výkyvy v jeho harmonograme sa moc nedá.
Keď rozmýšlam, čo na tej inej žene vidí, je inak ešte o rok staršia odo mňa, žiadna mladá pipka, tak mi je jasné aj z konverzácie čo som čítala, že ona ho nekriticky obdivuje, čo teda mne keď niečo vadí, tak to na rovinu poviem.
Stále ale nechápem, nie sme manželia, nemáme rodinu, prečo mi jednoducho nepovedal, že niekoho má? Celý čas klame nielen mne ale aj mojim rodičom, ktorí ho prijali velmi srdečne do rodiny ako svojho. Predo mnou sa celý čas tvári, źe je všetko Ok, hovorí mi, že ma miluje....atď....a dokonca by šiel do dieťaťa so mnou??? a zatial udržuje vzťah s inou ženou a och...má dieťa...!!??!.... poraďte mi ako to nejak ustáť, lebo ja som v takom emočnom víre, že ja vôbec neviem nič momentálne... znie mi to ako zlý sen a ešte sa aj za ten "sen" hambím že jak som sa v takej sr.čke mohla ocitnúť..
@zuzka251 1000percentna istota to nie je, ale z tej konverzacie to bolo tak nejak zjavne...
ako si z ich konverzácie zistila, že ona je od teba o rok staršia?
ja by som sa ho narovinu spytala ...a podla situacie,sa dalej rozhodla...
@zuzka251 aj keby nebolo jeho tak je to jedno, kedze ju dlhodobo podvadza.
@zuzka_bluzka8 ja by som ho poslala do riti. Toto by som neodpustila
@karpina som si klikla na jej profil...
@zuzka_bluzka8 Nezávidím túto situáciu. Mieniš s ním ostať?
@jarmila2010 urcite bude zatlkat
@zuzka_bluzka8 poslala by som ho dokelu.
Ak je to dieta jeho a takto sa onho "stara", tak ak s nim raz budes mat dieta bude sa k nemu spravat rovnako... Kym budes ty v porodnici bude spat u inej. To je pako na druhu!
....no tak to ze chce s tebou dieta moze byt aj preto aby si ta zaistil.......je falosny a to je zle,sklamal ta,uz mu verit tazko budes....a aj keby to nebolo jeho dieta,podvadza ta a to je zle.....ja by som to nevydrzala a rovno sa ho na to spytala,ale uz zo zvedavosti by som si pozistovala o tej druhej.....no mozno ani ona nevie o tebe.....no ja vidim vinu v nom.
@missdiva nie je problem oslovit aj dotycnu..predpokladam,zeby jej aj vyhovovalo,keby pravda vysla najavo(ak to teda je pravda)...niekde sa ku nej bude dat dopatrat...myslim,pravdy
Konfrontuj ho.Treba si to vydiskutovat,rozmysliet a rozhodnut sa,co dalej.Je to rana pod pas po tolkych rokoch.Ale lepsie vediet teraz nez zistit o 10 rokov.Drzim palce.
@zuzka_bluzka8 keď s ním budeš opýtaj sa ho priamo. Uvidíš ako bude reagovať. My ti tu nepomôžeme 😦
@77daniela77 nemyslim si, ze by nevedela, mame na soc.sietach trilion spolocnych fotiek.... myslim, ze by musela byt slepa
pána 😲
@zuzka_bluzka8 a žijete spolu? asi ako radia baby, vyhľadať ju a porozprávať sa s ňou. a budeš mať istotu
@panelacikova ano zijeme
Je pre teba velmi dolezite vediet preco to urobil? Co cakas od neho? Ujasni si tieto veci a potom sa rozhodni co chces urobit.
@panelacikova bývame spolu už dlho
@komplikovana tak ja najma nechapem co je to za shit.... mas pocit ze vies co zijes a zistis, ze vlastne vobec...
@zuzka_bluzka8 v prvom rade je mi to luto.. Vyhod mu to okamzite na oci a potom vyhod aj jeho. Tiez okamžite. Ja som 2x rozvedena, druhy s chronickym nevernikom,prisla som na to cca po 5r uplne nečakané,sok,zdesenie. Mali sme uz dieta. A zbalila som sa behom dna. Ziadne odpustanie, ziadne ďalšie sance. Ak teda sa ti to na 100% potvrdi. Si este mlada, caka na teba niekto normalny kto si ta bude vazit a zalozi si s tebou rodinu
Tak musis premysliet taktiku....ak to dokazes,tak este vydrz a nehovor mu toved migrena....no a patraj po ne,ak to dokazes zoznam sa s nou,vyhladaj ju a uvidis od situacie.....ak je to dieta male tak bude na materskej asi este a sediet s nim doma nebude,najdi ju,ale uvedom si ze ona o tebe nemusi vobec vediet,tak je v tom nevinne.....no a ten muz si uz prakticky vyskusal asi ako jecto mat zenu s dietatom a asi sa mu to osvedcilo,tak to tak naplanuje aj s tebou....
@zuzka_bluzka8 ako bývate? on u teba či u neho alebo nedajbože v spoločnom
....dobre,tak ak vievo tebe,tak mozno on jej nahovoril k tebe nejake veci ako si s tebou nerozumie a co ja viem co.....aj tak by som si ju nasla a porozpravala sa s nou podla moznosti bez kriku....
@zuzka_bluzka8 okrem toho nechápem na čo čakáš. Máš 35 rokov, hneď by som ho konfrontovala a rozišla sa. Tu niet čo zisťovať ďalej. A je to úplne jedno či je dieťa jeho či nie.
Jedna vec je ze ta podviedol. Druha vec, ze s tou druhou, bars nech je to aj jeho dieta byt nechce. Inak by sa s tebou davno rozisiel, kedze nie ste ani zobrati a nemate ani deti. Mozno to bol blby ulet, nabuchal ju ani nevie ako a nevie z toho von. A mozno je to hovado, co ta 5 rokov tahalo za nos. Kazdopadne sa treba porozpravat a nejako to vyriesot.
@zuzka_bluzka8 mozno nemal odvahu ti povedat, ze nieco vo vasom vztahu neklape. Alebo mozno nanzacil a ty si to nevidela. Hlavne teraz je dolezite co chces ty.
Akože čo má čakať autorka od tej milenky, načo sa s ňou ma rozprávať? Ona asi tiež nie je najlepší charakter, ked spava so zadaným..
....no neviem,ked s niekym zijem v jednej domacnosti par rokov,tak bude asi tazke len tak s tym seknut zo dna den.....ja som clovek zvedavy,preto by som si s nou asi chcela pohovorit o nom.....na druhej strane si uvedomujem ze vpodstate to bude asi tazke a tiez asi k nicomu......takze asi bude najlepsie porozpravat sa rovno s nim a potom sa uvidi....
@zuzka_bluzka8 keby som na tvojom mieste odídem od neho....niesol ten typ ženy že teraz chcem vedieť že prečo si to urobil a bla bla bla...pisala si že všetko vám funguje sex,bývanie spolu a hlavne priateľstvo ktoré je u mňa veľmi dôležité a ktoré takto on zradil tak by u mňa už neuspel...samozrejme by som si ale zistila či je to dieťa 100% jeho ale veď to je jedno aj tak ťa podvádzal...toto je veľmi smutné a držím Ti moc palce ...
Fu, tazka situacia. Pre mna by to bolo "no go". V 35 mozes za rok byt vydata a mat dieta s muzom, ktory ti bude oddany.
Proste ho nieco k tej zene pritiahlo, ani on nevedel co a nechce ti ublizit, aj ked je to totalne na hlavu, lebo nomentalne ti mega ublizuje.
@komplikovana ja mam momentalne v hlave uplny luft, pod naporom emocii mi asi skratoval mozog alebo co, normalne viem reagovat rychlo, ale toto nie je normalna situacia... aj preto toto forum, dakujem za vsetky reakcie, baby..... *
@zuzka_bluzka8 odkial mas tu 1000% istotu, ze to dieta je jeho?