Partner je klamár

trisha72knr
10. júl 2021

Ahojte, chcela by som sa poradiť, nakoľko jediné fórum, kde chodia normálny ľudia je toto. Týka sa to partnera, s ktorým plánujem dieťa, takže to trošku súvisí 🙂
Chcem počuť váš názor na správanie môjho partnera a či to je podľa vás v poriadku alebo nie.
Ide o to, že keď sme sa spoznali, už hneď v ten prvý deň, boli sme partia a prišla téma na bývalých partnerov. Každí sme sa nejakým slovkom vyhadrili a aj on. Porozprával nám príbeh o svojej bývalej kolegyni, s ktorou síce nechodil, ale stretávali sa a bol vraj už aj zaľúbený a ona sa vyspala s ich šéfom. Ukazoval nám aj jej fotky a vyzeral vážne sklamaný.
Neskôr som s ním začala chodiť ja a už sme spolu dva roky. Za tie dva roky pochopiteľne ešte pár krát prišla téma bývalý partneri a čo to sa povedalo. Väčšinou spomínal túto ženu a to aj pred priateľmi, že s ňou to bolo najvážnejšie a rozprával celkom s takou vážnosťou a aj dosť také detaily, proste že sa to fakt stalo. Vážne voči nej cítil akoby ten hnev. Samozrejme, povedal mi aj o iných ženách, či už sexuálnych partnerkách alebo známosiach. Keď sme sa však raz pohádali, lebo ma s nimi porovnával, tak na mňa vyhukol s priznaním, že si to vlastne celé vymyslel a žiadnu kolegiňu nemal, teda nemal s ňou vzťah, iba s ňou robil a že si vymýšľal partnerly. Že v skutočnosti mal iba jednu priateľku, pár krát bol v bordeli a potom jednu známosť, o ktorej ani nehovoril, čo je samo o sebe pre mňa divné, že túto nespomenul, ale tú si vymýšľal. Bolo to pred pol rokom a nás vzťah išiel od vtedy dole vodou kvôli mn3, lebo mu nedokážem veriť. On tvrdí svoje a to, že je to minulosť a že miluje iba mňa a že nie je dôležité, čo bolo predo mnou, čo je v podstate pravda. Ibaže podľa mňa zase nejde o to, ale o to, že dokázal tak strašne dlho klamať mňa aj svojich kamarátov a ktovie či nie aj rodinu. Príde mi to choré. Čo si o tom myslíte? Mám sa vykašľať nato?

83lenka83
10. júl 2021

@trisha72knr podla mňa je hamblivy. Moj prvý frajer bol taký, ja som mu povedala, ze si chcem začať s niekym skúseným keďže ja som bola panna a vtedy mi klamal pretože sa do mňa zaľubil a bal sa, ze ho nechám keďže predomnou mal iba jedinú babu. Väčšina chlapov si myslí, že čím viac žien má tým je väčší muž 😀 ale nie je to tak. Nakoniec som sa s ním rozišla po 2 rokoch ale nie koli tomu, ze bol neskúsený.

simca06022011
10. júl 2021

Na co je dobre vrtat sa v minulosti a byvalych partneroch? nepochopim vazne... ja som s chlapom 18r a nikdy ma jeho byvale nezaujimali a nikdy sme to neriesili. Vymyslanie si v tomto je normalne, pri tinedzeroch, ktori nemaju co robit a maju potrebu sa predvadzat... a ze kamaratom klame? no nechcel byt za dementa ak mal tych zien menej a teraz nim je duplovane. Mala som byvaleho co si namyslal ze jedna jeho byvala aka boal uzasna, a taka a hentaka a onaka, nakoniec sa ukludnil, po tom co som ho poslala do teplych krajin ak o nej este slovo budem pocut, nezabudla som mu dost expresivne poveadt, ze moze ist za nou-ledva raz sa s nou vychrapal, asi 2x mali rande a neozavala sa mu viac, teda vobec ju nepoznal a namysla si aka to bola uzasna laska atd. Co teda nebola.

Podla mna uz to je zle, ze vam "vybavalky" zasahuju do vztahu. Mna by nebavil vztah kde sa riesia byvali/byvale, hadky a porovnavacky s nimi... v takom vztahu sa co da planovat? :D

trisha72knr
autor
10. júl 2021

@83lenka83 Samozrejme, že on tvrdí to isté, že niekoľko rokov nemal ženu a že sa hanbil. Mňa všetci chalani vtedy chceli, tak si asi myslel, že zapôsobí. Pritom je to vážne pekný chlap. Mňa len sklamalo s akou noblesou dokázal klamať a napadá mi, či takto nebude klamať aj v iných veciach.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
trisha72knr
autor
10. júl 2021

@simca06022011 To je úplná pravda a moja chyba, že som to riešila.

trisha72knr
autor
10. júl 2021

@elizabet173 Nikdy ste sa vonku s partiou nebavili o svojich ex? To je úplne bežná téma medzi kamarátmi. Vtedy sme nechodili ešte spolu. Nie je to tak, že sme ako 20 roční, ale ide o to klamanie jeden druhého a podla mňa by dôvera mala byť základ v zdravom vzťahu.

simca06022011
10. júl 2021

@trisha72knr ano vo vztahu a nie partii pri xy kamaratoch :D

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
trisha72knr
autor
10. júl 2021

@simca06022011 Zaujímavé. Myslela som, že vo vzťahu také veci nerozoberáš.

trisha72knr
autor
10. júl 2021

@elizabet173 Tak sk ste partia 40 ročných ľudí, čo sú už 10 rokov vydaté a ženatí, tak sa ani nečudujem.

trisha72knr
autor
10. júl 2021

@trisha72knr A teda ako nič v zlom. Nebolo to myslené ako útok, ale ako neprišla som sem riešiť ako som sa dostala k tomu, že mal bývalú. Určite aj ty aj každá jedna vie že partner niekoho mal a aspoň niečo o jeho minulosti zbežne. On mi tiež nerozprával nejaké slohy a ani tam. Padlo pár viet. A riešila som to s ním neskôr, lebo som mu chcela vysvetliť, že nie všetky ženy sú rovnaké a budú ho podvádzať. Videla som,, že je dosť žiarlivý a pripisovala som to tejto udalosti. Normálna vec.

halabolka
10. júl 2021

@trisha72knr podla mna sa v tom zbytocne a prehnane rypes. K comu je to dobre? Ci si to uz vymyslel alebo nie, zalezi na tom? Teda jedine ze by ste mali obaja tak max 22 rokov, vtedy ludia riesia taketo hluposti

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simca06022011
10. júl 2021

@trisha72knr myslela som ze vo vztahu je dovera dolezita, a nie pri kamaratoch... nie to kde co rozoberam ;) to ze si v partii nieco navymyslal a teraz z toho hodnotis vas vztah, pritom on neklamal TEBE, on si vymyslal komplet pred kazdym, aby sa ukazal...
pripomina mi to nemenovanu relaciu, kde zena odpisala chlapa, lebo podla nej je je klamar a hra na nu, kedze je "herec" :DDD Ked nemame problem vymyslime si ho...
U vas nie je problem,kolko realne mal byvalych a akych a preco a za co... aj ked teba to viditelne velmi trapi, ale to ze cez to nie je preneseny, lebo ta s nimi porovnava...

trisha72knr
autor
10. júl 2021

Dobre, tak sa v tom už rýpať nebudem a budem mu dôverovať. Ďakujem za rady

lululucy
10. júl 2021

Ano kaslat na to. Ja som so svojim uz manzelom 15 rokov a postupne som tiez zistpvala ze si vela veci vymyslal zo zaciatku vztahu. Ako smiala som sa ked som na to postupne prichadzala, boli toblbosti, nic dolezite

trisha72knr
autor
10. júl 2021

Ja som asi príliš precitlivená osoba a v tomto prípade byde tá chyba vo mne. Mne to pripadalo divné a cítila som sa oklamaná, ale pripúšťam, že to fakt mohlo byť len v mojej hlave a že by som sa mala vykašľať na to. Potrebovala som asi len, aby mi to niekto povedal. Teda viac ľudí. Každý sa učíme na vlastných chybách. Možno aj mne to bude o pár rokov na smiech. Ale tak to sú tie začiatky🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
trisha72knr
autor
10. júl 2021

@elizabet173 Mne to prišlo zvláštne a spozornela som preto, lebo ono to nebolo tak, že by si to tam na mieste vymyslel. Kamarát bol akurát po dlhoročnom rozchode, tak sa tam nejak spomenuli tieto bývalé vzťahy a pochopila by som, keby ai tam vymyslí niečo, aby zapôsobil na mňa, ale to bola akože známa vec, že s ňou bol. Pre jeho okolie tefa. A mohol potom povedať, že netráp sa, ja dom si to vymyslel a dobre by sme sa zasmiali. Ale mňa trápilo, že mu niekto ublížil, lebo ju mal vraj rád a tak celkovo sa ma to zistenie potom dotklo. Stratila som slová. Ale pekné si to napísala, ďakujem.

nelina1
10. júl 2021

@trisha72knr Ako vnímaš to, že v minulosti chodil do bordelu?

liljana
10. júl 2021

Zbytocne reci o byvalkach/byvalych nikdy nedopadnu dobre. Vzdy sa tam da najst nieco, co ta nastve.

trisha72knr
autor
10. júl 2021

@nelina1 Akože úprimne dosť zle. Mala som aj iného chlapa, ktorý do bordelu tiež predtým chodil, ale uňho mi yo nevadilo, lebo proste on bol úprimný v tom, že bol sukničkár a to som ani neriešila. Ale tento môj terajší priateľ mi stále hovoril, že on nikdy nemal ženu, lebo on čakal na tú pravú a že by proste nešiel so ženou len pre sex...Na druhej strane chodil do bordelu. Akože áno, teraz niekto zakrúti očami, že je to detské, ale ako mám veriť človeku, ktorý ja neviem...klame? Mne to príde ako dobrá manipulácia.

ovaaa
11. júl 2021

@trisha72knr malé klamstvá =časom veľké klamstvá. Dôvera sa veľmi zle buduje ak niekto žije v inom svete. ....

sidicek
11. júl 2021

@trisha72knr ja ta úplne chápem a osobne by som s nim nebola, klamanie je pre mňa chyba charakteru, ktorú u partnera netolerujem, ono vadí mi celkovo u ľudí, u mňa tým človek strašne klesne.