Partner berie steroidy

monaaa
20. jún 2016

Ahojte baby.....stal sa nam doma problem.....uz dlhsiu dobu som si vsimla ze nas tato je nervozny. Svoje nervy si chodieval vybit do posilnovne, neskor zacal cvicit aj v robote, bolo to jeho hobby a i ked sme sa obcas preto pohadali tak som mu to respektovala lebo ako on sam argumentoval aj on potreboval oddych.....

Posledny tyzden vsak cista katastrofa a bol na mna ako pes... Zhukal ma v lidli ze karfiol nebude jest ze tam niesu bielkoviny, ze on chce maso, boli sme na svadbe kde ma zhucal v kostole kvoli malemu v kociku....no katastrofa ... Stale som si nahovarala ze ma toho vela a......
Dnes som ho nasla ako bere steroidy( stanosol) a zrejme si picha aj injekciami..... Voslo do mna tisic certov, nasledovala hadka ze to su iba prohormony, krik, vyhrazky....poslala som ho byvat k svokre ( ta mi medzitym volala ze iba prehanam ze steroidy a plna taska liekov bez oznacenia nie su drogy).....
Teraz sedim na gauci skace po mne nase 16 mesacne cudo a rozmyslam co dalej......co nato poviete? Prehanam? Mate skusenost? Co robit?mozem dat niekomu takemu dieta do ruk? .dakujem

ronny_9
20. jún 2016

@monaaa myslim si ze neprehanas, ked je taky agresivny a nervozny nonstop tak za tym urcite nieco musi byt. Steroidy vyvolavaju take stavy. Byt tebou mu dam nejaku podmienku nech to prestane brat. Ako cvicenie je fajn ale odtial potial

sissy27
20. jún 2016

@monaaa nie, nepreháňaš... Ak chceš viac, napíš mi IP...

worker_falcon
20. jún 2016

a googlila si, čo to tie pro-hormóny sú? stavy, aké opisuješ, vyvoláva aj obyčajný Tribullus Terrestris (kotvičník), neškodná rastlina na povzbudenie vylučovania testosterónu.

monaaa
autor
20. jún 2016

@worker_falcon ano su to steraky, pouzivane dokonca pre zvierata.... Neviem vobec co robit ako sa zachovat, komu zavolat a co povedat.....

worker_falcon
20. jún 2016

@monaaa tak to potom nie sú prohormóny... ťažko radiť...

katarinamarkova
20. jún 2016

@monaaa mimo to, či niekto berie neberie hocičo......
- raz by po mne skúsil niekto hučať v obchode pre krafiol 🙂
- raz by po mne skúsil niekto hučať pre dieťa v kočíku - či v kostole, či inde.... 🙂
....dávam smajlov, lebo mi to príde tragikomické......
spravila si dobre.

snubenci08
20. jún 2016

@monaaa Ahoj, aj moj manžel bral toto svinstvo (stanosolol ). Ja som vedela že to ide jesť, neskúmala som na čo to je, keďže mal ďalšie množstvo iných výživových doplnkov, ktoré som mala preštudované. Až asi po týždni som pozorovala zhoršené správanie, nervozitu a agresivitu. Takže som si na študovala niečo viac o tomto "doplnku" a zistila som čo je to za svinstvo. Tak som mu povedala nech si rýchlo uvedomí čo do seba pchá a čo to s ním robí. Po asi hodinke mi priniesol maličkú fľašku s tabletkami, ktoré okamžite leteli do záchoda. Nikdy viac v živote už niečo podobné neskúsil jesť. 😊 U nás to teda našťastie dopadlo dobre. A jeho správanie sa rýchlo vrátilo do normálu. 😀

merynka3
21. jún 2016

steroidy sposobuju agresivitu, nervozitu uzkost... preco vlastne chce tak strasne byt nafucany? nieje malo sebavedomy? ved ma teba, maleho.... niekedy nechapem tych chlapov, ze co si tym dokazuju...
nech s tym co najskor prestane, lebo vas nechtiac pozabija :(

sgp
21. jún 2016

ahoj, pravdepodobne za jeho výkyvy môžu steroidy, ale problém môže byť v tom, že sa prestáva cítiť ako muž a preto to do seba tlačí a nevidí výsledky aké by chcel a preto je taký. Neriešila by som to podmienkou, skôr by som si s ním sadla a skúsila sa porozprávať, ale ak aj bude kričať on, nekrič aj ty - nič nevyriešite. Vysvetli mu, že sa bojíš o váš vzťah a že sa cítiš pri ňom nepríjemne a ako ťa zhadzuje. Z vlastnej skúsenosti viem, že muži si občas neuvedomujú ako dokážu ublížiť takýmito scénami a slovami.

petuska7792
21. jún 2016

Moj priatel uziva steroidy, ma o nich nastudovane vsetko do poslednej bodky... Neuziva ich prvy krat, vyskusal uz viac druhov, ci v tabletkovej forme alebo injekcie, dlhodobe, kratkodobe atd .. S roznymi zlozeniami ... Cvici 7 rokov aktivne 5x tyzdenne velmi vysoke vahy .. Zijeme v spolocnej domacnosti dlhsi cas, ale ani na sekundu som nespozorovala zmenu spravania z dovodu uzivania steroidov .. Nie je steroid ako steroid.. V prvom rade, treba vediet ake treba uzivat, vediet aku davnu moze uzivat pri svojej vahe/vyske a vsetko o tom... Pokial nieco z toho nie je dodrzane, je dost pravdepodobne ze bude taketo spravanie a taketo stavy z tychto liekov ... Poznam osobnu skusenost, ked osobny trener /vystudovany, teraz kulturista/ 'naordinoval' svojmu zakaznikovi steroidy,v takej davke aku beru profesionalny sportovci po 15 rokov aktivneho sutazenia s prijmom kalorii 10 000 na jeden den s vahou okolo 120kg-130kg /nakolko ten trener bol takyto/.. A samozrejme sa to odzrkadlilo na tom cloveku - nepozdpovednost nedostatocna vzdelanost atd.... Takze nevidim na tom nic zle, ak to clovek vie uzivat.. pored sa s nejakych skusenym clovekom co sa v tom vyzna, ci nema tvoj partner prilis vysoku davku alebo nevhodne zlozenie steroidov ..

marianna_11
21. jún 2016

@petuska7792 tak ano v tomto mas pravdu ze pokial to vedia uzivat nech to uzivaju. Ale nato sa ani alkohol pit nemoze, ci? Potom uz este viacej podrazdenejsi, ci to pravda nie je?

petuska7792
21. jún 2016

@marianna_11 no moj partner nepije, nefajci.. prilezitostne 1-2 krat do roka si da ... on nepije preto, lebo by nemalo vyznam ta jeho snaha v cviceni... Ale urcite to nie je dobre pit na steroidy.. nakolko steroidy su samo o sebe silne lieky ktore sa uzivaju v lekarstve pri roznych chorobach a ten kto ich berie aby 'narastol' ich musi brat asi 3-4xcastjsie ako niekto kto ich uziva na chorobu..

slavenka6
21. jún 2016

na steriody by pil alkohol podla mna len blazon 🙂 snad clovek vie co berie a co sa pri tom odporuca co nie 🙂

petuska7792
21. jún 2016

@slavenka6 garantujem Ti, ze vacsina amaterov o tom nema paru 🙂

monaaa
autor
22. jún 2016

@petuska7792 ahoj.....v prvom rade ti dakujem za info q rady....len by som sa ta chcela spytat ci tebe to ze bere steraky nevadi? Lebo ja mam strach o neho , predsa len si s tym moze ublizit- nejeden mlady chalan padol....chapem aj u nas bere veci na potlacenie neziaducich ucinkov....ale pre mna je to otras.....ak si pomyslim ze by sa mi malo narodit postihnute dieta kvoli jeho svalom tal by som ho vyfackala....och...:( da sa s tym zit ked vies ze si tak ublizuje? ....ja neviem ale pre mna su to drogy.. Preboha ved ma doma krasne zdrave dieta, milujucu zena...tak preco?....mna to teda riadne znicilo

sam2
22. jún 2016

@monaaa nerobila by som z toho take halooo. Aj ked suhlasim ze je to bordel. Moj byvaly si to dokonca pichal, agresivny sice nebol, ale zato sa mu z toho "nepostavil" 😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈
Ja by som sa nevyhrazala, skus rozhovor (a mozno ho postrasit tym, ze je ohrozene jeho "muzstvo" 😁)

gubiko
22. jún 2016

podľa mňa pocity, ktoré máš sú v poriadku. nemyslím si, že preháňaš. jednoducho je to tak, že to takto cítiš. ja by som mu povedala, čo prežívam a čo si o tom myslím, čo mi vadí a zaujímal by ma jeho postoj k tomu. od toho by záviselo, čo ďalej.
petuska vyššie našli s partnerom zhodu v tom, že obaja sú s tým v poriadku, ani jednému z nich to nevadí. a to, z toho, čo píšeš, nemám pocit, že by teraz bol tvoj prípad. moja svokra tak pekne hovorí, že človek nepreskočí sám seba. takto to teraz máš, je to fakt. treba vykročiť k nemu, pokúsiť sa mu to vysvetliť a uvidíš, ako sa k tomu postaví.

petuska7792
23. jún 2016

@monaaa ja som sa na vsetko pytala a informovala, po prve neberie steroid cely rok, tak raz do roka 2-3 mesiace to uplne staci pre jeho potreby /naberie potom to rysuje/. Ale on ma plno znamych z gymu ktori beru steroidy aj rok vkuse bez prestavky. To uz samozrejme zdrave nie je, ale po pravde tak ako to uziva moj, jemu to nemoze ublizit, a informovala som sa aj na to, ci je mozne nejake poskodenie plodu alebo niecoho ked berie steroidy, a nie nie je, jedine co, ze sa mu trosku zmensia vajcia pocas uzivania /mojmu nie,ale to je vedlajsi ucinok/, a oslabuju sa mu spermie /mojmu nastastie nie,nakolko je dost vzdelany a informovany ako to uzivat/. Ale pozname znameho, mlady chlap - 22rokov, uziva streidy pocas celeho roku uz asi 3-4 roky v prilis vysokych davkach a za 1.vysledky su take ze ani z toho nenarasta nakolko jeho telo to berie ako samozrejmost a po 2.dan za to ze to uziva ako NEMA, je zial uz neplodny. Dalsi znami, ma 1 zdrave dieta a dalsie zdrave na ceste a to sa stalo pocas uzivania steroidov. Tak isto cakame babatko, ale ja som si dala podmienku,ze pocas plodenia si nezelam aby uzival steroidy aj ked to nema v jeho pripade vedlajsie ucinky. A podarilo sa nam na 1 pokus otehotniet a cakame zdraveho chlapceka 🙂 a neprekaza mi to, lebo viem ze to nanho nevplyva zle 🙂 a ked mu poviem od zajtra steroidy uz neuzivaj povie ano laska koncim s tym 🙂 ale to od neho neziadam .. Ja som tak isto fajcila denno denne a fajcenie tak isto zabija ale ake percento ludi... Steroidy zabijaju ale len v pripade nespravneho dlhodobeho uzivania. Arnlod Schwarc.... uzival steroidy od svojich 16-17 rokov teraz ma kolko? a pozri zije dycha a nema problemy 🙂

petuska7792
23. jún 2016

@sam2 pises ze tvojmu sa nepostavil 😀 moj je nadrzany viac ako je potrebne 😀

mysga
23. jún 2016

Ach, toto je strašne. Poznám x ľudí, z ktorých sú teraz nervózne trosky. Treba mu nakazat, nech to brzdí trávou. :D (To je vtip, tak je to zaužívané tu v mojom okoli, ono ich to ubrzdi, ale neuvedomujú si, že sú úplne mimo, lebo nejakym stavom sa snažia dostať z nejakého stavu :D

No, skúsil by si ten môj nejakú chémiu do seba cpat, by bolo po vztahu. Toto je ťažké, títo steroidovi panaci si neuvedomujú, že prakticky sú fetky, takze ťažko povedať, ako to poriesit.

monaaa
autor
23. jún 2016

@petuska7792 ved aj ten moj ma vsetky tieto argumenty ze nie stale to je iba kura na dva mesiace a dobera ine lieky aby nemal neziaduce ucinky.....ale kurnik je normalne aby jeden dospely chlap, otec, zivvitel rodiny,zdravy clovek bral lieky len aby mal svaly?! Ja chapem ze to akceptujes ale ja sa do tejto hladiny alfa ani po par dnoch neviem dostat.....radila som sa s vela ludmi dokonca aj s psych. A kardio...kazdy mi povedal ze len utekat od neho....jednoducho on sa ohrozuje aj na zivote bezohladu ake vitaminy k tomu sype a to vsetko len pre svaly....nenavidim steraky ked si uvedomim akeho zasadoveho chlapa som mala doma a teraz mam chlapa posadnuteho sebou co rata bielkoviny.....:/

michellia
23. jún 2016

@mysga super si to napisala, som sa aj zasmiala a suhlasim s tebou. Ja by som tiez nedovolila aby si moj chlap nieco do seba daval

papricka33
23. jún 2016

@monaaa neprehanas. Chlap prehana, resp. uz je zavysly. Aj na sporte sa da byt zavysly a ocividne sa mu to stalo. Uz to ovplyvnuje vas rodinny zivot. Tu pomoze len razny rez. Bud, alebo. ..

papricka33
23. jún 2016

Jaaj baby, ked to tak citam cele... tusim tu povinnu vojensku sluzbu nemali rusit. Chlapci by sa vyvalali v blate, pocistili zachody svojimi zubnymi kefkami, dostali par krat po papuli a boli by spokojni... A teraz by nevymyslali tieto sprostosti....

merynka3
23. jún 2016

@papricka33 top koment :D

petuska7792
23. jún 2016

@monaaa a ked ho poziadas aby ich prestal uzivat ako reaguje? Ja mam so svojim dohodu, akonahle poviem STOP tak prestane ... Moj od toho nie je nastastie zavysli 🙂 Ak naozaj chces aby prestal, daj mu ultimatum nejake, alebo mu doporuc psychologa aj si myslis, ze je na tom zavysli ..

sam2
23. jún 2016

@petuska7792 tak to je ten lepsi pripad 😂😂😂😂😂👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

monaaa
autor
3. júl 2016

No dievcata je koniec ....po tom ako som ho odstahovala k mame mi do dvoch dni zahol s druhou....
Dnes leziim na infekcnom s krpcom lebo dostal campylobactera a bol nas pozriet jeho oco a priznal sa s neverou...
Vraj sa mi chcel pomstit zato ze som ho vyhodila....ach je mi zle ked si spomeniem ako son dopadla...chcem byt silna pre krpca qle najradsej by som vykricala do sveta aky je chuj a nechcem plakat pri malom...tak aspon to vam napisem aby ste vedeli koniec lovestory.....dakujem za rady....

sam2
3. júl 2016

@monaaa jezis to je debil.... Prajem vela sil 😊

petuska7792
4. júl 2016

@monaaa hlavu hore, nestal zato, bude vsetko dobre 🙂 das sa z toho dokopy.. aspon ukazal aky je hajzel ... drzim palce 🙂