Koceny,s manzelom sme sa rozisli,po nevere z jeho strany (a xy problemov) dohodli sme sa teda,ze uz nebudeme spolu,ani riesit navrat k sebe....
a mna teraz chyta panika,ze boze moj som sama,a ako dlho sama budem,kym si niekoho najdem,bez priatela,bez "len" milenca....a k tomu s dvomi detmi 😅 😒
ziarlim na to,ze MM ma tu svoju amandu (neziarlim na neho,ale na to,ze on ma,ja nie )
mate/mali ste aj vy taketo stavy,ako ste ich riesili?
Diky 🙂
po rozvode som ani len neriesila nieco take ako chlap, zena musi byt aj sama aby si uvedomila co v zivote chce, ako spoznas samu seba ked nebudes sama, tes sa ze mozes byt sama zo sebou a ze ti pritom nikto nezavadzia.
tazko sa to hovori, ale nemozes cakat, ze to pride hned a upinat sa na prveho kto pride. viem ze je to tazke s 2 detmi, ale uzivaj si ich a potom ten pravy pride ked ho najmenej budes ocakavat. Ako stare mas deti a chodis do prace? vtedy je to narocne, zena je unavena a vecer ked ulozi deti, tak vtedy ta samota zvykne dolahnut, to uplne chapem. Dufam ze mas aspon v okoli ludi, ktori ti mozu pomoct, to tiez velmi pomaha.
Neboj ten pravy sa objavi ked to tak ma byt, ty uz budes so vsetkym vyrovnana a pripravena na novy zivot, drzim palce
to co vyzarujes to pritahujes, zamysli sa nad tym co vyzarujes....si po rozchode, koho si v takomto stave pritiahnes, najprv sa treba s tym vsetkym vyrovnat, dat sa do kopy a potom sa tesit na to co pride
@lubikan myslím, že ak dospeješ k názoru, že bývalému tú jeho "amandu" dopraješ, až potom budeš vyžarovať tú správnu energiu pre správneho chlapa. Pokiaľ budeš závidieť, žiarliť a živiť v sebe myšlienky "keď on, tak aj ja", bude to z teba cítiť... Nechaj si chvíľu pre seba, stíš sa sama v sebe, ukľudni sa, nájdi stratenú rovnováhu a hlavne nechci len preto, aby si bývalému ukázala že aj ty si schopná niekoho uloviť. Toto nie je správna motivácia 😒
@lubikan o akom rozchode to píšeš? Kto ste nečítali, prečítajte si vedľajšiu tému od lubikan, ako chce zatočiť s milenkou svojho EX ktorý vlastne ani ešte nie je EX lebo lubikan ho nasilu drží v tomto ne-vzťahu a chce ho evidentne naspäť, dievča ty máš čo, rozpoltenú osobnosť, alebo si len parádne vymýšľaš?
Vlastne, to vysvetľuje, prečo ho nasilu držíš a nemáš štipku hrdosti - Ty sa vlastne len bojíš zostať sama.
Oslavovala by som...ze som.sa zvavila takeho blbca.... Ale ja som samostatna mne by chlap okrem jednej veci nechybal
...
a to si zena musi bezpodmienecne niekoho najst?nehovorim, ze zit bez muza do konca zivota ale teda zeny,ktorych pri predstave, ze budu chvilu same bez partnera chyta panika teda nemusim..