Dobrý večer, chcem sa vás opýtať či aj vi ste malí niečo podobné ako ja a ako ste to vyriešili . Takže mám priateľa a jeho švagor a ja si myslím že sa mu páčim a aj on mne , nedokážeme si pozerať do očí aj keď sa rozprávame lebo už bi bolo blbé sa nerozprávat keď prídu na návštevu tak sa povenujem to a to viete nechcem biť zlá zo švagrinou máme dobrý vzťah ale toto ma mrzí nigdy bi som nechcela niečo snim mať aj keď sa priznávam že sa mi páči ale skrivam to chcem si snim rozumieť a hlavné abi si nevšimol otom nikto že sa pacime jeden druhému a hlavné môj priateľ a švagriná neviem ako bi som sa im pozrela do očí no ale vidím ako sa červená keď sa namna pozrie keď sa snim rozprávam tak do očí sa mi ani riadne nepozrie bojím sa že si to niekto všimne už neviem fakt a tak po tajomky sa namna pozerá zažili ste to niektorá .
Nenamyšlaš si? Možno nevieš triezvo posúdiť situáciu. Tak ako si nevieš uvedomiť akú máš katastrofálnu gramatiku, ale učiť sa človek môže celý život, tak radšej sa posnaž v tomto smere, lepšie urobíš.
@uprimnedievca a ako mu ubližujem?? Prosím ťa
@katkati nie určite si nenamyšlam ja len chcem abi sa choval normálne, nechcem aby si to niekto všimol že sa mu páčim , a keď sa páči a on mne ale však vám sa nikto nepáčil ale to neznamená že bi som snim niečo chcela mať .
Prepáčte sa gramatiku ale ponáhľam sa písať
@uprimnedievca nie ja ho milujem , a preto chcem to vyriešiť len neviem ako
Kolko mas rokov?
@slniecko66 25 prečo ?
Takéto fórum tu pred časom bolo akurát s trochu lepšou gramatikou... ale inak to iste...
@uprimnedievca mne sa tento článok zdá ako deja vu akoby som ho tu už videla :D aj s tou gramatikou zlou :D
Tvoja gramatika a prejav zodpovedá Tvojej jednoduchosti - Tebe je každá rada zbytočná. Podľa mňa si iba namýšľaš - chalan vidí, že si po ňom "vyštartovala", tak mu to je asi nepríjemné a ani na Teba nepozrie. Ale ak Ti to naozaj nedá pokoj, obráť sa s prosbou o radu na svojho priateľa - týka sa to aj jeho.
Myslím, že pri tvojom uvažovaní, správaní, vyjadrovaní sa a posudzovaní situácií to budeš mať v živote ešte veľmi ťažké, tak si nekomplikuj život takýmito hovadinami. Nechaj švagra švagrine, ty si užívaj priateľa, kým ťa ešte chce a rozmýšľaj trochu aj o dôležitejsich veciach v živote a nie, kto na mňa kedy pozrel a červená sa pritom.
Z toho gulášu bez akejkoľvek interpunkcie a mora chýb vyrozumela som,že tebe sa švagor paci, ale ty jemu pravdepodobne nie. To, že sa červená, keď s tebou hovorí, ešte neznamená, že sa mu páčiš, skôr mu to môže byť nepríjemné, lebo vycítil, že on sa paci tebe, a dávaš mu to aj najavo. Páčiť sa ti môže,a to je asi tak všetko, ale zároveň vieš aj sa ovládať a baviť sa normálne, bez akýchkoľvek bočných náznakov. Keď s ním nechceš nič mat, tak mu ani nič nedávaj najavo (úsmevy, dvojzmyselne narážky,) ci dačo podobne. Zameraj sa na vzťah s priateľom, a prestaň riešiť červenanie svagra
Miluješ ho a páči sa ti iný🤦♀️🤦♀️ 🤦♀️tak asi ho teda nemiluješ no....
Este existuje Bravo?
...alebo ved...zostane v rodine, kludne skus aj svagra, nech sa svagrina s tvojim pozeraju, zatlieskaju, date kavicku, vinko a uz sa ani cervenat pred sebou nebudete.
Hlavne nezabudat radsej rozpravat ako pisat, to ti moc nejde 😄