Páčia sa mi mladší chalani

19. sep 2020

Mam 25 rokov ale neviem si predstavit vztah s clovekom v mojom veku, ja som skorej este take.velke dieta ..pacia sa mi skor taky 18-20 rocny chalani.
Co s tym? 🙁

denden77
19. sep 2020

nic.. mat mladsieho.. a brat antikoncepciu 😎

w123
19. sep 2020

uuuplne ten isty problem mam 😃 a to mam uz 28, s mladsimi chlapcami ale nemam moc dobru skusenost oni sa chcu skor zabavat su este deti nic moc na vazny vztah, aj ked urcite existuju vynimky, ja by som sa na tvojom mieste kludne stretavala s mladsimi ale skusila sa aj porozhliadnut po niekom v tvojom veku, je vela takych chlapov co vyzeraju mladsie ..pripadne uvidis, mozno ti bude s nejakym dobre, nejaky ta bude pritahovat, asi musis vela randit, ale tato situacia je dost na prd, zavidela som vzdy zenam ktore pritahovali starsi muzi 😃

evkakozickova
19. sep 2020

Ja zase opačný 😁

lenkamatkova
19. sep 2020

Ja mám o 5 rokov mladšieho a nemenila by som ho za nič na celom svete. Kde je láska, je aj cesta ;) Vek nerieš, je to len číslo...

caroline_
19. sep 2020

@evkakozickova aj ja :D

panelacikova
19. sep 2020

čo s tým? že počkaj ešte tak 15 rokov a zmeníš názor...

panelacikova
19. sep 2020

@evkakozickova
@caroline_ niet nad skúsenosti staršieho muža 🙂

richelina
19. sep 2020

@panelacikova no ja ti neviem. Keď som bola mladšia, páčili sa mi starší muži. Mám o 8 rokov staršieho manžela ale teraz sa mi skôr páčia/rozumiem si s mužmi vo svojom veku. 😂
Ale mám kamarátku, ktorá vždy chodila s mladšími chlapcami- tiež rozdiel 6-8 rokov a momentálne žije s partnerom v jej veku alebo je tuším starší aj. Vekom sa asi menia priority 🤷

evkakozickova
20. sep 2020

@panelacikova presne 😁 starší už má niečo za sebou, mladší sa ešte len musí učiť.

leskovael
20. sep 2020

Čo s tým? To fakt? 😂 No nič... Čo ti tu máme napísať? Sa ti páčia mladší a hotovo, neviem kde by mal byť problém. Mne sa páčia starší a teda nenapadlo by ma pýtať sa na koni že čo s tým 😂 máš 25 ak si nechceš už zakladať rodinu nevidím v tom problém že by si chodila s mladším. Aj ked teda výzor je jedna vec, druha vec je mentálne vyzretie lebo 18-20 ročný chlapec bude podľa mňa stále len chlapec nie chlap, ale tak to môže byť aj 40tnik...takže si randi, užívaj, alebo neviem čo - proste to čo chceš, s kým chceš.. bez ohľadu na vek 🤷🏽‍♀️ ved tu neriešiš nejaký 20 a viac vekový rozdiel.

vroni
20. sep 2020

Co by s tým? Nič. Mne sa páčia rovesníci. Vždy sa mi páčili, nikdy som neinklinovala k nejakým zvlášť mladším ci zvlášť starším. Ale keby som musela, tak tiež radšej mladšieho. Mne sa dvíha žalúdok, keď vidím starého kocúra sa obsmietat okolo evidentne mladšej baby.

robertoo1
22. sep 2020

Ahoj,,,treba to skúsiť a na veku nezalezi😉

littlefiona
23. sep 2020

Ja mám 40r. a priateľ je o 12r.mladší, a zatiaľ naj vzťah, aký som kedy mala. Popravde vždy som inklinovala k mladším už od mladosti a môj aktuálny partner k starším ženám, mladšiu nikdy nemal. Takže neriešila by som to na tvojom mieste a kľudne sa stretávaj s mladšími, si ešte mladá a vekom sa ti môžu zmeniť preferencie.

bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz