Páči sa mi kolega. Dúfam, že ma zoberú do novej práce

19. júl 2023

Ženy, ani neviem kde začať. Zas sa mi deje niečo čo nechcem.
S manželom máme fakt super manželstvo. Je to muž ktorého som si vždy vysnivala.
Pre moju neskutočnú hlúposť som ho podviedla. 😭
Odpustil, dal druhú šancu a prisahala som mu vernosť aj pred Bohom .
Čím ďalej tým viac sa mi páči "kolega "
Nechcem to no zároveň sa pristihnem ako ho hľadám, idem mu naschvál do cesty a to uz nemám nást rokov.
Podala som žiadosť do inej práce pred týždňom a prosím Boha aby mi pomohol aby ma prijali lebo potrebujem z tej práce odísť. Kým nebude príliš neskoro.
Veď muža predsa ľúbim...😔 nechcem a nemôžem mu už ublížiť. .
Dúfam, že má Boh vypocuje lebo ja sa neovladam .
Ráno som si povedala ze sa mu budem vyhýbať a vyhľadala som ho.
Ako sa hovorí bolo koze dobre...😏

Ak ste to niektorá zazila co mi ešte pomôže aby som na neho nemyslela?

laurita285
19. júl 2023

Keď si takáto nemožná, tak sa dočasne hoď na dovolenku a asap hľadaj inú prácu.

olivia_c
19. júl 2023

A co ked v novej praci budes mat stastie na dalsieho muza, ktoremu budes chciet krizit cestu? Vyhladaj pomoc u psychologa, lebo ak to nebude muz v novej praci, tak to moze byt akykolvek iny ;)

falbala132
19. júl 2023

tiez si myslim, ze nebudes uplne normalna. co si tu dovolis splietat o Bohu, ked si taky moralny slaboch?

petamich
19. júl 2023

nevyriesene si ta pocka a udrie este silnejsie - naozaj si jedna dospela zena mysli, ze riesenie je odist do inej prace? akoze nemam slov, nezvyknem reagovat takto priamo ale zivot ti uz druhu sancu v manzelstve dal, tak si to neposer, co by ine dali za to, aby mali dobre manzelstvo a maju doma ozrana, tyrana..., co je tvoja potreba, ktora vyvolava tuzbu po inom chlapovi - mas doma nedostatok pozornosti, chyba ti pocit moci, potrebujes si dvihnut sebavedomie? niekde ta potreba prameni

a este do toho tahat vieru a Boha 🙈 akoze to uz je trosku cez a to ja som ateista

1gramofon
19. júl 2023

Jedna vec je, že slepá nie si, tak sa pozeraj, ale to by ti malo stačiť keď si šla do manželstva. Kvôli manželstvu by si mohla ísť za psychológom aby si zistila prečo si takáto. To je to najmenej co môžeš spravit, pokiaľ ti na manželovi úprimne záleží

falbala132
19. júl 2023

a co ti pomoze? dat si 4 facky alebo prenechat tvojho dobreho muza zene, ktora si ho bude vazit.

ciernysokol
19. júl 2023

Netreba zbytocne sudit.kazdy mame nejaku cestu zivotom a prinasa nam rozne problemy a vyzvy.jedna si vzdy najde alkoholika,druha je submisivna a robi muzovi sluzku,dalsia je lakoma,ina je zamerana len na seba,ina je stihacka a muzovi neda dychat.kazdy mame chyby a problemy,ine ako druhi.
Autorka- skus patrat v sebe,co ta laka na cudzich muzoch,ze by si riskla dobry vztah kvoli par chvilam,porad sa so psychologom...chapem,ze ta velmi taha k nemu,ale pritazlivost je len do casu,navyse by ani z casti zrejme nebol tak uzasny ako tvoj muz,o ktoreho by si prisla.skus sa poradit,tam za tym budu nejake tvohe osobne vnutorne problemy.

tanyan
19. júl 2023

Fakt, že mi je niekto sympatický a cítim sa príjemne v jeho spoločnosti predsa neznamená, že sa s ním musím vyspať!
Už si dospelá, nemusíš si nič dokazovať tým, že si urobíš "ďalší zárez."
Ale ak je tam naozaj nedostatok sebaovládania a sebaúcty, tak to vyrieši skôr psychológ či terapeut, inak sa aj v každej ďalšej práci (či kdekoľvek inde) nájde niekto zaujímavý...

babulkomale
19. júl 2023

Podla mna presne toto je ten prípad, ze k...a nie je povolanie, to je charakter 👌

o__o
19. júl 2023

Vau, takze ked znova neodolas a budes neverna, tak to nie ty budes na vine, ale boh, lebo ti nepomohol 😀

finett
19. júl 2023

Zas ju tu nemusíte zlinčovať ženy. 🙈 Každý sa borí s niečím. To, že to mala odvahu pomenovať je plus. Keď dáš veciam meno, keď ich priznávaš, môžeš ich riešiť. Sú ľudia čo si ani sami pred sebou nepriznaju problém a potom sa v ňom po kolená boria a z miesta sa nepohnu.
Keď si krestanka, je prirodzené, že to riešiš s Bohom. Co je na tom zlé? Kresťania sú ľudia a majú rovnaké problémy ako ateisti a hocikto.
Ako ti píšu niektoré: Najskôr zisti, prečo ťa môže priťahovať iný muž. Ma asi niečo, čo tvojmu mužovi chýba (z tvojho pohladu). Snáď to nie je len z nudy a roztopase. Vedz ale, že keď sa takto zahladis do niekoho a pritom máš doma poklad, tak ten novy objekt, je ozaj len zidealizovana a veľmi veľmi okliestena predstava o tom človeku. Ak by si podviedla muža kvôli nemu, je veľmi vysoko pravdepodobné, až s istotou hraničiace, že zistíš veľmi skoro, že je to len smrteľník s chybami, ktoré ani nechceš tolerovať. A kde je tvoj zlatý manžel... Aby nebolo neskoro.
Pokušenia môžu prichádzať. Treba s tým rátať a vedieť dopredu, že sú to len chvíľkové pobluznenia a rýchlo sa od nich odstrihnúť. Aj keď napríklad ja, odkedy som vydatá, tak ma iní muži nezaujímajú, ani neviem oceniť ich šarm, lebo proste to najlepšie pre mňa mám doma.
Keď si nevieš rozkazat a pomôcť musíš sa fyzicky aj psychicky úplne odstrihnúť. Bárs aj tou novou prácou. Poznám taky prípad. Kamoš odišiel kvôli kolegyni z práce. Balila ho a zbrane mala dobré. Keď to nešlo po dobrotky, zvolil radikálne riešenie a zmenil prácu. Obklop sa priateľmi a rodinou. Zver sa niekomu dobrému, kto ťa bude držať, keď budeš mat slabú chvíľu. Chod na spoveď. Kolegovi sa vyhýbaj a začni venovať svoj čas a myšlienky mužovi. Choďte na rande, prekvap ho, pozri si staré sms keď ste spolu randili.. Hocičo co ta bude utvrdzovat v tom, že chceš byť so svojím mužom. Láska je totiž rozhodnutie (niekedy aj každodenné) a nie prchava emócia.

0kristina0
19. júl 2023

Asi musis terajsieho muza strarit aby si prisla k rozumu. Kde beries istotu, ze ked neodolas tak sa s tebou kolega vyspi? Sebavedomie ti ocividne nechyba.

petronelag
19. júl 2023

Ľudia by mali chodiť do práce pracovať a nie pozerať sa po kolegoch, keď doma už majú svojho manžela. Stretnúť sa dá veľké množstvo sympatických mužov a keby za každým bežal ako by to vyzeralo?

ropucha6
19. júl 2023

A ty si zvieratko? Preco sa radsej nerozvedies, ked sa nevies ovladat? Ono aj v novrj praci moze byt niekto sympaticky…skor ries, preco toto robis, co ti chyba.

muchotrafka298
19. júl 2023

Ten kolega o tomto vie??? Respektive ako sa on chova k tebe?

autor
19. júl 2023

@muchotrafka298 ťažko povedať 😏😅

autor
19. júl 2023

@ropucha6 nechcem sa rozvádzať, muža ľúbim, len mi nejak prepina

autor
19. júl 2023

@0kristina0 to netvrdím

ma77
19. júl 2023

S manželom mame fakt super manželstvo,je to muž ktoreho som si vysnivala ale podviedla som ho toto spojenie mi nejak nepasuje,keby si mala fakt take super manželstvo a užasneho muža tak na druheho ani nepomysliš tak sa vzchop a nerob hluposti lebo ta nakoniec ten super muž nakope vieš kde😒

autor
19. júl 2023

@finett dakujem, pekne si to napísala.
Neviem co ma pritshuje. Naozaj nie 😶😏

autor
19. júl 2023

@o__o nepovedala som ze budem neverná, len sa mi páči a myslím na neho viac ako by sa patrilo.

autor
19. júl 2023

Robili sme spolu už pred rokom, som sa vrátila v januári do práce, sem tam pohľad... nič viac, mimo práce som na neho nemyslela.

No v poslednom čase je to už príliš. Myslím na neho aj mimo práce.
Možno to bolo od vtedy ako mi dal pod zvláštnou zámienkou telefónne číslo ( a možno to bolo zvláštne len pre mna)

valeria_h
19. júl 2023

@babulkomale Každý s niečím bojujeme, tak láskavo neurážaj.

autor
19. júl 2023

@ciernysokol ďakujem aj tebe sa neodsudenie😘
Viem ze urcite nie je dokonalý a muža nechcem stratiť.

svetlonos
19. júl 2023

Ahoj,
ja by som na tvojom mieste nasrana na seba trielila k psychologovi a isla na rodinne konstelacie (vygoogli ak nepoznas).
Aj v novej praci mozes stretnut ineho kokegu, ktory bude sexi. Ja som to mala skoro v kazdej praci - jeden mal dokonca 20 a ja vtedy 30. So sa ho pytala, co by so mnou asi tak robil ... 😁
Ale v jazdej praci som mala tu cest stretnut 1-2 kolegov, ktori by veru stali za hriech 😏 A vacsina z nich mali aj zaujem o ten "hriech". Prvy x som to zazila pri prvom priatelovi - tiez s kolegom, páni toho ked som zbadala, ostala som normal e stat vo dverach a zabrzdila aj kolegov kracajucich za mnou 😂 ...
Bol fešák, krasny usmev, este aj mily a rozumny! No vrazedna konbinacia 😁. Je vsak pravda, ze s priatelom sme mali problemy uz dlhsie. Nic nebolo, len bol ten kolega mily, obcas ma zaviezol domov. Rovnako mily bol vsak aj k mojmu priatelovi (robili sme vsetcia v jednej firme).
Ja som casom k nemu citila taky zvlastny typ lasky - akoby k bratovi 🙃
Potom dalsi kolega, ten mal vyzarovanie ojoj ...
Potom som mala ineho priatela - milovala som ho nesmierne. Mali sme krasny ale aj velmi naricny vztah. Napriek mnohym problemom som mala oci a city iba pre neho. Mohli by mi ponukat zamky a krajiny, bohatstvo- nemenila by som ho!
Takze, pikial fakt niekoho skutocne milujes - nemas oci ani myslienky na sex s inym.
Tebe v tvojom vztahu evidentne mnohe chyba, mozes ty pisat eseje aky je muz super a bla bla. Vyhladaj pomoc uz len koli sebe. Pretoze pokial niekto podvedie ako opisujes ty - podvedie v prvom rade seba...

jakoma
19. júl 2023

Ries to u psychologa, nabuduce sa zalubis do noveho suseda a budete sa musiet stahovat..

babulkomale
19. júl 2023

@valeria_h neurazam. To su skusenosti. Takato, o ktorej sa vlastna matka vyjadrila ze je to, co pisem, mi balila priatela v praci.
Vies kolkokrat bola vydata? Trikrat. Fakt "charakter" 😃

autor
19. júl 2023

@svetlonos si ma rozosmiala s tym ako si zostala stat pri dverách 🤣🤣

A áno muž je super, fakt lepšieho by som si nemohla nájsť to ja som divna, ale snažím sa ovládať a chcem.
O 2t idem na dovolenku tak snáď mi to pomôže sa spamätať

autor
19. júl 2023

@jakoma susedov mam kadejakých tiež fesakov a nič 😃

neferneferuaton
19. júl 2023

Myslíš, ze zmena prace to vyriesi? Aj v novej praci moze byť kolega co sa ti zapaci. Tu ide o to či budes verna alebo ak si raz podviedla mozes podviest znova.... Je to len o tebe nie o zmene prace