Ahojte .. dopredu neodsudzujte má.. páči sa mi druhy chlap a som na neho už aj nadržaná (píšeme si aj ,ale len ako kamaráti žiaden flirt a tak)... Ja od svojho muža to nedostávam ,tak môže to byť aj tým ,že mi to len chýba ? Neviem sa už ani mužovi do očí veľmi pozrieť ,lebo kus sa cítim blbo ,že na druhého mám chuť ....
otázka, na ktorú si sama musíš odpovedať je, že čo s tým urobíš...
Nejak sa to tu hemží nadržanými, či?
Veď otŕčaj jednému alebo druhému. Čo my tu s tým urobíme?
@ella_price uz nemas foto toho vcerajsieho fesaka ? Zeby si zrecyklovala 🤣
A prečo to nemáš so svojím? Asi preto to hľadáš inde...
Ventiluj si to na svojom muzovi.
@miadi Toho nafukovacieho? 😂 Toho tuším takéto nechcú 😒 Fajnové sú 😒😒😆
@ella_price ma sice velky usmev ale maleho ..
Kwby si mne pisala takym prejavom ako tento prispevok tak ma akakolvek chut na teba prejde 🙄
Hovoríš že neflirtujete a aj tak máš na neho chuť. Zakázané najviac chutí. Začni riešiť vzťah s mužom. Nevera ti to všetko skomplikuje a aj tak nebudeš šťastná. Teraz pociťuješ prijemne pocity pri predstave s iným a nepocitujes ich so svojim mužom. Ono sa to dá zmeniť len pre to treba niečo urobiť a neočakávať hneď že budeš na svojho nadržaná. Ak tvoj muž ani netuší že ťa nevzrušuje smelo mu to povedz : už ma nevzrusujes myslím na iných a nájdem si niekoho keď niečo neurobíme. Ak je normálny tak sa síce nahnevá ale aj vyľaká. A robte potom veci ktoré sa robia: výlet večera kvietky milé slova sooocne aktivity atd. Sex hoci aj nasilu a trápny . Nie často ale minimálne dvakrát do týždňa povinne obaja. A keď to nepojde tak aspoň sa o to vždy pokúste. Aj to sa počíta medzi dobre body ktoré si vaše mysle budú akumulovať. A potom sa to jedného dňa prelomí a prejde takým plynulým zlepšovaním do krásneho vzťahu. Aj sex bude stále lepší a občas aj výborný.
Možno by bolo na mieste porozmýšľať o tom, že jak dostať iskru do vzťahu v ktorom si. Ono keď si už dlhšie vo vzťahu tak je možné, že niekto iný ti príde krajší, sympatickejší, milší a neviem čo. Vieš ako sa hovorí, že susedova tráva je zakaždým zelenšia, ale to len zdanie klame.
Paci sa mi veta: "neodsudzujte ma"
Čo nemáš doma, hľadáš inde. To je prirodzené a hlavne ak sa to týka takej potreby ako je sex. Neviem čo máte doma s mužom za problém keď nesexujete ale treba to riešiť lebo skôr alebo neskôr si to budeš kompenzovať s iným.