Páči sa mi jeden chlap. Mama sním robí. Povedal jej že som riadna kočka. Len škoda že som zadaná. Osobne sme sa nevideli. Proste len mi padol do oka cez fotky. S priateľom nam to neklape už vobec. Vždy keď ho mama spomenie tak mám motýle v bruchu. A mám chuť mu napísať. Z rozprávania aký je ( od mami a od jej kolegýň ) pôsobí na mna tak že je to moja krvná skupina.
Otazka jedna: Napísať mu len tak? ( aj keď to je podľa mňa odveci)
Otázka dva : Asi mi dobre šibe?😄
Kamošky mi vravia že nak mu napíšem😀 no ja neviem pride mi to take čudné keď sme sa nevideli.
Je medzi nami 8 ročný rozdiel.
@martina1201 ja to nemyslim tak že by som si snim začala ani nič podobné.. len proste sa zoznamit a byť ako kamarati.. neviem mam nutkanie ho spoznať😀
@ninusa221 ale na zoznamovanie s novými ľuďmi nepotrebuješ motýle v bruchu. Inak mať motýle v bruchu na základe rozprávania iných ľudí o človeku je dosť zvláštne. Obyčajne sú motýle v bruchu pri zalaskovani sa a nie keď máš chuť stretnúť nové osoby..... Takže trošku zavádzaš a snažíš sa teraz vyzerať v lepšom svetle.....
Fajn by bolo prečítať si po sebe príspevok, ktorý si pridala a svoje odpovede. A ak sa na to pozrieš z nadhľadu zistíš ako nedospelo to znie.....
otázka 1 - nie
otázka 2 - áno a priadne...
otázka - čo vlastne od toho všetkého očakávaš...asi ďalšie sklamanie že?
No ja ti neviem. A čo by si mu napísala? Podľa mňa budeš pôsobiť ako vtierka.
@ninusa221 myslím, že si sa pobláznila do ilúzie o chlapovi, ktorého si ešte ani nevidela. Ďalšia vec je, že to, čo ospevujú ženy o generáciu staršie, ešte nemusí byť to pravé orechové pre teba. 8 ročný rozdiel medzi vami by nemusel byť problém, nie je to nejaké obrovské číslo (aj keď je aj otázka, koľko máš ty), ale mala by si najprv trochu vytriezvieť, upratať si v súčasnom vzťahu a potom uvidíš, či sa chceš púšťať do dobrodružstva s neznámym. Ale ako vravím- počítaj s tým, že nie je taký, akého si si ho vymyslela vo svojej hlave.
chod za mamou do roboty a nech vas predstavi
koľko máš rokov? Lebo tentto výplod fantázie a "dobré rady kamošiek" ukazujú tak na 15... Každopádne si uvedom, že sa s najväčšou pravdepodobnosťou strápniš vtieraním sa niekomu, čo náhodou utrúsil pár slov o tom, že si kočka a v ďalšej minúte na ne (a na teba) zabudol. Keby nie, tak hádam on vyvinie nejaké úsilie, aby sa s tebou zoznámil
@danica2711 22. On aj tento tyžden volal mame ( sme v karantene) že ak by mi niečo bolo má mu volať ( je doktor )
@ninusa221 vyslovene tebe keby dačo bolo? Nie vám? V každom prípade si treba uvedomiť, z keď nemáš vyriešený jeden vzťah tak snívať o druhom je scestné.....
@ninusa221 no tak sa na tých 22 aj chovaj...
@ninusa221 Prvé, čo ma zarazilo: "len škoda, že som zadaná". What?! 😳 Keď je také hrozné pre Teba, byť zadaná, tak nebuď! Druhé: osobne ste sa nevideli, len z fotiek a z počutia a Ty už máš z neho motýle v bruchu. Prepáč, netuším, koľko máš rokov, ale také, že sa namotám na niekoho z fotky (alebo z telky, z filmu...), to sa mi spája tak s vekom 12-13.
Za mňa, odpovede na Tvoje otázky:
1. Nie
2. Áno
Nepíš mu, len to pokazíš. Ani keby ste sa videli naživo a preskočila by medzi vami iskra, by som mu na Tvojom mieste nepísala. Nie to ešte, keď ste sa ani nevideli. A to, že Tvojej mame povedal, že si kočka, môže mať 2 dôvody:
1. myslí si, že si kočka
2. chcel byť milý a potešiť Tvoju mamu. Zrejme mu ukazovala Tvoju fotku a čakala od neho komentár. No tak jasné, že nepovie nič škaredé.
Ahá, už čítam, že máš 22. Tak to už je dosť na to, aby si sa správala normálne. Ukonči nefunkčný vzťah a choď niekedy pozrieť mamu do práce. Len tak, nezáväzne. 😉
Si vedla z podotknutia,že si kočka a od lekára,ktorému do ordinácie denne chodia kočky ako ty. Sa prebud,bude ta mat na sex,a bude mat i dalšie. Najprv si uprac vo vztahu a potom začni hladat,ked budeš nezadaná. Ale na neho rovno zabudni,ked chceš vztah a nie len sex.
To, že mame povedal, že si riadna kočka, nemusí ešte byť, že je z teba hotový. Co jej mal povedať? Ze si škaredá alebo co?
Vôbec ho nepoznáš, nevidela si ho, dokonca ani nevieš, či nie je zadaný aj on.
Vieš o ňom pár vecí z rozprávania tvojej mamy.
A už máš motýle v bruchu keď o ňom hovoríš
Zároveň si zadaná stále ty...
Je o osem rokov starší...
Ty fakt máš 22?lebo to znie, akoby to 15 ročná písala...
len aby si tu potom neplakala,že ta podvádza s inou.🙂
@ninusa221 inak, vobec nerozumiem tej potrebe niektorych ludi tu pisat ti komentare typu, ze ak je lekar, tak to a to a ak ti da kompliment, tak kazdej...to su take slaboduche komentare smutnych ludi. Ja mam z tvojho pisania pocit, ze je to mily a sympaticky muz a si mu sympaticka. Je zbytocne premyslat a predigovat si negativne situacie. Prediguj si to pekne, ak chces...zariad sa tak ako citis.
@ninusa221 on nemusí byť kurevnik, ale teda ty budeš, ak najskôr neukončíš vzťah, ktorý teraz máš. A tváriť sa, ze to ma byt len kamarát je hlúposť co sama dobre vieš.
@ninusa221 v prvom rade si treba najskôr ukončiť jeden vzťah a potom chcieť začínať ďalší. A keď to urobíš tak potom sa opýtaj mamy čo by ti na to povedala ak by si o neho prejavila záujem a či by ťa s ním mohla zoznámiť.....