Ahojte, v piatok som sa stretla s jedným mužom, s ktorým sme si občas napísali, vlastne vždy iba on kontaktoval mňa ako prvý a v poslednej dobe denne. Posedeli sme a išli domov, za mňa sme si dobre pokecali a zasmiali sa, povedal že sa príjemne cítil a že si to kedykoľvek môžeme zopakovať. Lenže on sa mi už neozval odkedy som prišla domov v piatok ani či som prišla v poriadku a pod. Ja som si myslela, že by z toho mohlo niečo byť lenže to vyzerá podľa toho ignoru, že z jeho strany napriek rečiam asi nie😅 a neviem teraz, či mu mám napísať, aby som nevyzerala ako vtierka alebo to mám nechať vyšumieť do stratena...
To ste sa videli prvý krát? Ks by som cakala
ja by som napisala neutralne ako sa ma .. pisali ste si i predtym tak nevidim dovod nepokracovat ..
Nepíš mu dievča, nechaj to!.Bol to len ,,puk" 😏🤗
Napis mu ako sa ma .. ak to chce ukoncit, bude to ignorovat.
Mne sa zatiaľ po každom rande stalo že sa mi ozval chlap najneskôr v ten večer po stretnuti..keby sa niekto neozval brala by som to tak že som mu asi nesadla,neozývala by som sa mu prvá,jedine možno že by bol fakt fešák tip top 🤣🤣🤣 aj to len tak nezáväzne že ako sa má,keby to konverzáciu ďalej rozvíjal tak by som sa spýtala prečo sa neozval,ak ti odpíše len tak sucho že sa má dobre a zo slušnosti sa spýta a ty ako,tak by to bol pre mňa jasný signál že nemá zaujem
Z jeho strany učíte nič,lebo keby áno, písal by ti ešte po rozlúčeni,príchodu domov,,ako si došla?". Nie,fakt,toto bod mrazu 😔🤗
Keby mal záujem, min.by sa pýtal ci si ok došla domov. Nema zaujem, resp.mozno "testuje" ďalšie a vybera si. Ako je mozne ze sa ti o 2 tt ze inu nenašiel
Chlap, ktorý má o ženu naozaj záujem a nie je úplný mumák by sa ozval. Ak nie ešte v ten večer (že či si došla v poriadku domov), tak cez víkend určite. Takže ja by som sa neozvala určite a ak by sa ozval za týždeň či dva, tak by som sa viac nestretla. Práve z dôvodu aký popisuje @lienka.7 tiež by som si myslela, že lepšie nenašiel. Ale možno mám pokrivený pohľad kvôli môjmu mužovi, ktorý bol silno akčný.
@lily14 nie, poznáme sa zo spoločného hobby, tak vedel aj ako vyzerám
A keď sa ti ozve po 2tyzdnoch či tak podobne-neskor,tak to nevyšlo s dalšou 🤭. Je to fakt len nejaky puk,co ani nepovie veci narovinu 😤.
Ja by som sa ozvala prečo nie ? Autorka predsa píše že sa jej on predtým ozýval vždy prvý , možno si povedal chlapec že nechce byt už doterny , ozvi sa mu, nič za to nedáš . 🙂 prinajhoršom sa neozve alebo bude chladný , ak už nemá záujem . Alebo z toho bude svadba 🙂))) nápis .
Chlap ktorý chce ženu,ide aj cez tanky, barikády 😏
Aj cez svoju hrdosť,či poníženie,preto chlapi ,,tokajú, tancujú,šuchoria sa" 😁
Hneď v prvej reakcii máš odpoveď...ak by mal chlap záujem, nohy by si išiel kvôli tebe dolámať!
Od piatku do pondelka je aj dost dlha doba, takze ocividne obaja hladajte dalej 🙂 Ak by zaujal on Teba alebo Ty jeho, este v ten vecer by ste sa ozvali. Minimalne ako tu uz niekto pisal zo slusnosti "ci si prisla v poriadku".
Ja by som napísala a uvidíš čo odpise a ak neodpise budeš vedieť na com si. Inak ta to bude stále škrieť 😉😊
mozno po ceste domov havaroval alebo dostal infarkt...ak zije,tak dnes je len pondelok..cez vikend bol mozno s mamickou alebo priatelkou,manzelkou,dcerou...
Nikdy by som sa sa neozvala ako prvá ,v tomto prípade. Ak ho nedajbože nezrazila srnka cestou domov,či ho náhodou nezasiahol asteroid, NIKDY ako prvá. Staromódna,ale stále verím,že chlap je ten ,čo loví" 😁🤣.
čo môžeš stratiť, keď mu napíšeš?
Ak chlap chce ženu, byť s ňou, ide cez mŕtvoly sa hovorí....ozval by sa, kašli na to, hlavu hore a ideš ďalej
Ozvi sa tak neutrálne a uvidíš, či sa chytí. Držím palce!
Ak si sa s ním cítila dobre a mate spoločné hobby, tak môžete byť kamoši aj keď iskra nepreskocila. Podľa mňa záujem o chodenie nemá, ale ved zostať v kontakte môžete, možno má kamoša, ktorý bude ten pravý.
Neozyvaj sa.. ak by mal zaujem tak uz napise.
Neozvala by som sa. Nech sa ozve ak bude chciet, aby to nevyzeralo, ze ty teraz na neho tlacis alebo nieco, uvidis ci sa ozve alebo nie, nerobila by som nejake zavery este.
Ja by som sa neozvala....baby treba si vážiť samu seba..chlapi nás majú dobíjať....
Och kam to speje
Neozval sa...no a čo?? Další na teba čaká
pozri, ak by mal vazny zaujem, napise Ti hned v ten vecer, ale kedze doteraz sa neozval, tak kasli na neho, nema to zmysel, pretoze on zaujem nema a pisem Ti to z vlastnych skusenosti ci uz v jednom alebo druhom pripade
Neozyvaj sa, ak by to pre neho znamenalo viac, ozyva sa hned