Ahojte,vedeli by ste mi poradit,preco ma kontaktuje muz,s ktorym som v minulosti mala romanik?hoci vie,ze mam dieta,v tom case s nim som bolabez a slobodnA...teraz sa ozve,ze pocul aky tazky zivot mam s chlapom (neje to pravda),ale mozno chce ma len vyburcovat k odpovedi ,co myslite?
Zablokovať a Nedvihat. Možno si mysli, že tá ľahko dostane do postele
@3michaela23 nerieš, neodpisuj, ignoruj
pokial mas vztah tak ignoruj aby si ho nenarusila ale ak si sama a nejak ti velice v minulosti neublizil tak preco nie 🙂
nedvihala by som a zablokovala by som si ho uplne vsade, ak to nechces, naco ho ponechavat , nech to stale skusa. nerobilo by to dobrotu ver mi
Normálne ho pošli vieš kam. Vysvetli mu, že máš rodinu a muža a si šťastná , tak nech si nerobí nádeje
netreba ani odpisovať...to by už považoval za prvý krok.... Jednoducho ignorovať...
@sarita510 ale ze preco pise,,ze pocul daco ...
@3michaela23 dobre, že sa ti neozval muž z budúcnosti 🙂 a vážne teraz....chce sex
Vymyslel si rozpravku ze pocul ze zle zijes lebo ho nebavi badoo
presne tak, chce aby si zareagovala. Tebe to moze byt jedno ci pocul, alebo nepocul. Jednducho zablokuj cislo a hotovo. Nejlepsia obrana je vobec nereagovat.
@3michaela23 obkec,aby ta dostal do postele. Caka len na to,ze sa ozves. Ak si stastna a vo vztahu,nereagovala by som,uplne zbytocne si komplikovat zivot
@3michaela23 Toto robí veľa chlapov, moja mama ich volá recidivisti. 😂 Proste keď sú práve single, tak obvolavajú bývalé priateľky, že čo ak náhodou... Ak sa zaujímal, či máš ťažký život s chlapom, úplne v pohode by som mu odpísala, že sa mám skvele a s mužom sme veľmi šťastní a všetko je super. Nevidím dôvod na nejaké zablokovávanie, nič zlé Ti predsa nespravil.
Ignorovat-delete
Ale prosim ta nemá sa ako votriet, nič nepočul, to je taká fráza ako "ako sa máš" len zaobalena... Ignoruj, lebo keď zbadá že reagujes a bude ťa otravovať, ešte si problémy narobíš
@arianna25 badoo?ako to myslis?
@3michaela23 badoo je aplikacia ktora ti vyhlada muzov z blizkeho okolia
@3michaela23 no to podla mna nie ze pocul tak rychlo sa jej idem ozvat a velice jej pomoct,ja to hovrim tak ze za prve chlap nikdy nezabudne s kym mu bolo dobre aj ked v danom case nadaval,alebo ho uz ziadna ina nechce a sme aj my byvale isteho casu najhorsie zeny na svete dobre :D
@3michaela23 myslim to tak nadnesene, ze ho asi nebavia zoznamky. Nechcem v ziadnom pripade nikoho urazit. Ale pozri. Ty zijes usporiadane, a ozve sa ti byvaly priatel, ze nieco pocul. Vymyslel si to, aby uputal tvoju pozornost, aby si sa zacala vypytovat viac, popripafe kava, ze ved odobne sa take veci preberaju. Niektori nevedia co od rozkose, ked sa nudia, alebo ich svrbi v rozkroku. Nema vyznam sa nim zaoberat.
@3michaela23 to prečo ti píše vie len on, či niečo počul, alebo triafa naslepo, vie len on.... Ak to nie je pravda tak ho ignoruj a neodpisuj. Ak to pravda je, ale nehodlas to zmeniť, tak tiež ignoruj. Akákoľvek odpoveď by pre neho bola vodou na mlynské koleso a ak to nechceš, tak kašli na jeho správu..... Ak máš s partnerom spokojný život tak mu nič neodpis....
Nema momentalne do coho pichnut, tak skusa... ak mas niekoho, s kym mas dieta a si s nim stastna, tak bud hentoho ignoruj alebo mu napis, ze si stastna s tym svojim.