Ahojte 🙂
mam taku dilemu, neviem co si mysliet. Pred nejakym casom sa somnou priatel rozisiel. Vraj to podla jeho slov nefunguje. A teraz po par tyzdnoch mi zavolal, prvykrat som mu nezdvihla, nemala som odvahu a zaskocilo ma to uprimne . Volal druhy raz, vzala som to, co ked nieco potrebuje. No on, ze ma chcel len pocut a vediet ako sa mam. Nerozumiem preco to robi, co tym ako sleduje..mam ho stale rada a toto nepomaha.
Dakujem za nazory. 🙂
dakujem za uprimnost prave 🙂 nechcem mat ruzove okuliare vies. ako ano chcela by som ho naspat no tak ma zaskocil ten telefonat ze som cela znervoznela. mali sme krasny vztah a nechcem zbytocne dufat ze mu realne chybam..kolkokrat som mu mu chcela ja zavolat a asi som to privolala
@alexa00022 mne moj ex volaval do 2,5r od rozvodu. ale "narazovo" ... vzdy v obdobi, ked prave nemal frajerku, prip. ked mu to neklapalo. preco vola tebe tvoj, vsak neviem.
@alexa00022 Suhlasim s Janinah,myslel,ze najde nieco ,ale asi nenasiel,tak ako kazdy potrebuje sex,tak sa ozvel a zacne,ako mu chybas a bla,bla...a potom,ked nahodou stretne nejaku,tak aby ti nespravil to co predtym...ved raz si mu odpustila,tak to bude zase skusat...ale ty musis vediet ci ten vztah stal za to,co bolo a co nebolo medzi vami,my to nevieme...
som mu pekne povedala ze sa mam dobre a hotovo. nepovedal ze mu chybam. ale priznam sa ze som mala chut mu povedat ze on mne ano ale nepovedala som. vztah urcite stal zato, vela pre mna znamenal. a on jeden vecer prisiel za mnou a vravi nefunguje to..
@alexa00022 buď rada že ste sa rozišli aspoň kým nemáte deti - potom by to už bolo horšie. Ja by som so svojim ex už nič viac nechcela mať. za všetkými svojimi známosťami - vzťahmi pálim mosty...
@alexa00022 ťažko povedať o čo mu ide....su dve moznosti, bud nema kde zasunut tak si spomenul a je aj mozné ze veci prehodnotil a zistil ze ty si bola predsa len to najlepšie čo mal....ako nejdem ti ťahať medove motuzy pod nos, ale niekedy sa stava ze urobime chybu a potom by sme to chceli vziat späť ...aj to je možné. Ty ho poznáš najlepšie, aky je, dovody rozchodu prečo to podla neho nefungovalo atd...kazdopadne nedaj sa len tak lahko ,,opiť,, rožkom...ak to s nim skusiš znova tak sa vyvarujte chyb, ,ktore sposobili vaš rozchod. Sice sa hovori ze 2x nevstupiš do tej istej rieky....ale v zivote to nie vzdy platí.
on je ten typ co nema problem pozriet sa na babu a ked chce zbali ju. tak ak chcel sex isto by ho nasiel aj u nejakej inej zeny. mozno ano ze prehodnotil. to uz ja netusim, ale viem ze aj ja som v nasom vztahu urobila chyby. viem kde bol problem a teraz je to uz ine, vyriesene. ak to teda prehodnotil, mohol by mi to sam povedat a nie zaobalovat veci do reci typu chcel som ta pocut..on to musi chciet. ked bude chciet sa porozpravat verim ze sa ozve. alebo to neskor spravim ja ale teraz isto nie
Ahojki. Moj manzel raz odisiel, z nicoho nic, mali sme tazke obdobie atd. Ale po nejakej dobe sa mi tiez ozval. A tak sme sa stretli a vzala som ho spat. Teraz mame nadherny vztah, lepsi, ako kedykolvek predtym. Takze nie vzdy je to o tom, ze nema kam zasunut, tak sa ozval.... ale to, ci ho chces spat, musus vediet ty sama. Tak ci onak, drzim palce 🙂
Dakujem pekne 🙂 dufam ze to dobre dopadne. aj napriek tomu co bolo by som ho chcela naspat. Uvidim ako sa to bude dalej vyvijat a ci este o sebe da vediet..
@alexa00022 pises,mali sme krasny vztah,Ozaj?ja si myslim pravý opak.Ludia,co maju krasny vztah sa nerozchadzaju.Alebo iba ty si mala krasny vztah
@alexa00022 určite by som sa mu na tvojom mieste neozývala. Ak sa ozve on, rozprávaj sa s ním normálne, ako so susedom, ktorý ti je sympatický, ale nebolo by vhodné, aby hneď zistil, že by si ho veľmi chcela späť. Tiež si myslím, že mu niečo niekde inde nevyšlo, tak si uvedomil, že ten váš vzťah nebol až taký zlý. Nechaj ho, nech sa snaží. Neviem, ako ti zdôvodnil to, že to medzi vami neklape, čo konkrétne sa mu nepozdávalo a prečo to hneď riešil rozchodom. Zrejme mu váš vzťah nestál za to, aby sa snažil na ňom pracovať. Povedala by som mu na rovinu, že ti ublížil tým, ako sa zachoval a bude trvať dlho, kým mu budeš znovu dôverovať, ak mu vôbec budeš niekedy dôverovať. Neskoč mu hneď na sladké reči, aj keby ste sa začali znovu stretávať, buď opatrná. ja nie som človek, ktorý za sebou páli mosty, ale po takomto ničom by som s tým mužom do vzťahu nešla. Ak mal pocit, že to neklapalo, je stále predpoklad, že dospeje časom k rovnakému názoru. 😒
@alexa00022
1. Spytaj sa, ze co nefungovalo ked ta nechal?
2. Nasledne sa spytaj, ci si mysli, ze ci je to podla neho dostatocny dovod na rozchod ked to spravil?
3. Na to sa ho opytaj, ze preco si mysli, ze odrazu by to malo fungovat a tento vazny problem by mu zrazu nemal vadit...
Chlapec nevie co chce a chce aby si tancovala ako piska
suhlasim s tebou a ani nemam dovod sa mu ani prva ozyvat. ano vidim nabral odvahu zavolal, bude sa chciet zas rozpravat ozve sa sam zas. ked volal bavili sme sa chvilku tak normalne ja sa mam dobre on sa ma tiez dobre a tym rozhovor aj skoncil. nech si mysli ze som okej aj ked niekedy mi este pride za nim dost smutno. uvidim ci este da o sebe vediet a podla toho sa zachovam. ano ublizil mi tym ze to takto vtedy s nami vzdal a pritom su v partnerstve aj tazsie problemy, ktore sa daju prekonat. aj tym ze mi dnes zavolal, tvrdi ze on je ten typ co pali mosty a potom mi zavola ze co je somnou. nejde mi to do hlavy. budem rada ked sa ozve este a poviem mu co mam na srdci.
neviem ci ho len hryzie svedomie...alebo mu realne chybam 😒
@alexa00022 najskor preto lebo ta druha ho odkopla.
nemyslim si ze v tom bola este ina zena
My sme mali toto iste 🙂 muzicek zahaproval, nechal ma a po tyzdni mi volal, ako sa mam atd atd 🙂 teraz som velmi rada,ze sme to dali opat dokopy,je nam uzasne 🙂 obcas mu to plieskam o hlavu,ale tak.. lutuje to 🙂
to ti verim 🙂 super ze vvam to vyslo 🙂 ..stale tajne dufam, uprimne ho lubim. teraz mi neostava ine len cakat a byt trpezliva ako to pojde dalej
No to odporucam 🙂 presne si pamatam tie pocity 🙂 luubila dom ho jak kona (aj stale lubim), ale nemohla som nic spravit 🙂 ziadne vtieranie, pisanie,volanie....akoze "mne je to jedno" :D no ale potom sa to vsetko poriesilo,potom sme sa vzali a mame krasneho krpca 🙂 tak drzim palce,nech to dopadne tak,ako si to prajes ;)
Nepises, kolko mate obaja rokov. Vo vztahu ste asi nemali velke problemy, kvoli ktorym by ti mal tvoj priatel povedat dovi dopo s vysvetlenim, ze to nefunguje. To nie je ziadne vysvetlenie a vela muzov zvoli takuto formulaciu, ked je za tym ina zena. Netvrdim, ze to tak bolo vo vasom pripade, ale bola by som opatrna. Mozno mu nevysiel nejaky vztah a skusa, ako je na tom u teba, na zaciatku len tak opatrne, ze ta chcel len pocut. Urcite by som sa mu teraz neozyvala ja a keby sa jeho telefonaty stupnovali, by som sa ho na rovinu spytala, co by som mala na srdci.
a este je posledna, podla mna najpravdepodobnejsia moznost, a to je zmes vycitiek a nostalgie, chce proste vediet, ako sa mas, trochu mu je to cele luto, lebo stratil niekoho oddaneho a blabla, ale to je vsetko. nic viac od toho necakaj. a ak si aj nieco bude chciet zacat, tak to nerob.
ja mam 23 a on ma 26 rokov. myslim si ze sme obaja dost stari nato aby sme vedeli ako chceme aby nas vztah fungoval. neboli to problemy, ktore by sa nedali vyriesit. podla mna stacil uprimny rozhovor a hned by boli veci o nieco lepsie. neviem ako je to u nas, ci tam prisla aj ina zena. len to bolo take zo dna na den. jeden den sme spolu volali a vsetko fajn a druhy den prisiel a povedal mi to. poviem otvorene po dnesku mam v tom zmatok ako sa ozval. mala som dojem ze ho uz nezaujimam. pockam co bude dalej ci bude volat. urcite sa s nim chcem porozpravat ak nato pride dalej,
Neviem,preco ti tu baby radia taketo veci.riad sa podla seba,podla toho,ako to citis ty.ak ta chce,ak si uvefomil,ze ta lubi a nechce byt bez teba..a ak to tak citis aj ty...preco byt racionalny?preco hladat vo vsrtkom to zle?preboha zivot je kratky..porozpravajte sa...ak to on navrhne..
A uvidite..co bude dalej..
Btw aj my sme mali vtedy 23 a 26 :D
poviem ti ze ho stale lubim a asi aj viac ako sme od seba. len som nemala odvahu ho kontaktovat a on to dnes tym telefonatom vlastne prelomit to ticho co ostalo medzi nami. niekde vo vnutri citim ze je tam stale laska aj od neho, nemam nato vysvetlenie. keby chcela tak nezavola a nieco za tym iste bolo. stale mam v sebe taku nadej ze co ked. to mas pravdu a za rozhovor nic nedame. dufam ze bude moznost 🙂
teda rovnaky ved ..aka nahodicka 😎
@alexa00022 neviem, ale mne take ozyvacky nie ze pripadaju trapne, ale vnimam to aku isty zvyk, rutinu...ak sa rozisiel s tebou, lebo to nefungovalo boli tam asi nejake vyhrady a co zrazi zmizli...mne to pripada ako, ze nenasiel inu, kvazi lepsie alebo sa kvoli nejakej rozisiel s tebou anefunguje to atd...nehovorim to ako fakt, ale ako mi to pripada...ako pises porozpravat sa mozte, ale ja by som som sa znova na niekoho, kto sa so mnou uz rozisiel neupinala....
Tak potom daj vediet..ak sa ozve 🙂 drzim palec.
neviem co je za tym ale preco by sa mi ozyval ked je tam ina zena..potom by mal byt s nou a nie mi volat.
zuzulos1 : dakujem pekne, teraz to chce trpezlivost. dam vediet 🙂
@alexa00022 dovod rozchodu bol z jeho strany aky?
nenašiel nič lepšie,sex mu chýba,tak si spomenul....prepáč,ak som príliš úprimná 😉 ..a teraz vážne- čo my s tým? žiadna z nás nie je v tvojej koži,ak ho chceš späť,tak ok,ak nechceš,tvoja vec,svoj život si žiješ sama..ale bola by som opatrná