Oznámenie tehotenstva bývalému partnerovi

natalia912
9. dec 2020

Dievčatá,tie ktoré v rámci možností vychádzate dobre so svojimi exmanželmi s ktorými máte deti a zostali ste tehotné s vašim terajším partnerom/manželom...oznámili by ste mu že ste tehotná alebo by ste to neriešili?že však si všimne 😁😁

nikulincek
9. dec 2020

@natalia912 neviem sama. Ale však všimne si nie sipovinna mu zvestovať ,už sa ho to netýka. Keď si všimne pochval sa.

limetka69
9. dec 2020

@natalia912 nechala by som to na deti 🙂

grengi
9. dec 2020

Ja som nieco take neriesila, no kamoska mala presne tento “problem”. Obvikle to deti “vykecaju” hned. Ale ak s nim mas dobre vztahy, tak mu to radsej povedz ty, aby nemal pocit, ze ti nezalezi na nom ani ako na kamosovi.

mariska1989
9. dec 2020

Koľko ste rozvedený ? A niesi Povina mu to oznámiť .ktomu všimne si alebo to deti povedia

aahajnalka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bayuska
9. dec 2020

ked bola moja mama tehotna (mala som 10), nepovedala som to ockovi, hanbila som sa to povedat (z roznych dovodov, jednym z nich bolo, ze tym skoncil moj sen, ze by sa este nejakym zazrakom dali dokopy). Cize sa to dozvedel az nahodne, ked sa rozpravali a ona medzi recou spomenula, ze "teraz este jak som tehotna..." a trochu ho to sokovalo, takze ak nemas vyrecne deti, tak by som mu to povedala 🙂

natalia912
autor
9. dec 2020

@mariska1989 aaale 6rokov asi 😂😂

mariska1989
9. dec 2020

@natalia912 tak to by som neriešila 😀 ale už ide len o teba či chceš mu to povedať či ee

andreatytler
9. dec 2020

@natalia912 Ja by som mu to oznamila... najma ak mate dobre vztahy. Je to predsa len trochu citlive koli tej spolocnej minulosti a urcite to lepsie padne od teba ako od niekoho ineho. Ak by si bola v jeho situacii... padlo by ti dobre ze ti o tom povedal on alebo by ti to bolo jedno?

didaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
denkatn
9. dec 2020

neblazni, uzivaj si zivot, nevies kedy zomries, alebo moze sa ine stat. mas zit naplno tu a teraz. ak chces tak sa vydaj, ale dokedy chces odkladat? a preco vlastne? je to chtic a ty nemas pudy? budes sa sama pred sebou tvarit ze ty nemas pudy? mame ich vsetci, sex s niekym koho mas rada je krasne vec a co je dnes, nemusi byt zajtra... tak si to vaz, ze dnes ten sex mozete mat.

prhlavka
9. dec 2020

@didaa mne to zvlastne nepride. Druhy parter mat deti nemusi ,vela takych poznam a pride mi normalne,ze chce aj svoje,ked uz prijme cudzie. Doba je taka,ze dnes su zeny viac financne sebestacne,ako v minulosti,dnes uz vela zien nemusi trpiet alkoholika,nevernika,skryteho teplosa ci cloveka s ktorym si uz jednoducho nerozumie. Volakedy manzelstva pretrvali,lebo by to bola hanba a kto uz by chcel slobodnu mamku s deckom a este ked nema kam ist. A pisala,ze spolu nie su 6 rokov,tak celkom nerozumiem tomu hned. Nic v zlom,hadat sa nechcem,len mi to nedalo nenapisat aj druhu stranu mince.

pink_lady
9. dec 2020

nie, nepovazujem mu to potrebne zavesit na nos, on si to aj tak zisti na modromkoniku 😂 celkovo chlapi po rozchode vedia byt nepricetny ked si zena najde chlapa noveho a ked pride do jej noveho vztahu dalsie dieta tak sa to znasobuje...zi si svoj zivot, ale ak sa chces velmi pochvalit, tak sa pochval ;) inak si nie povinna informovat

natalia912
autor
9. dec 2020

@denkatn toto asi nebolo k tejto otázke🙂

limetka69
9. dec 2020

@natalia912 tiez pozeram, ze co to :D

natalia912
autor
9. dec 2020

@limetka69 nevadí🙂 viem,že môžem mať sex 😂😂

nnnuuunnn
9. dec 2020

tak ako to ty citis, ale ja by som neoznamila, lebo podla mna ho to mozno aj zaboli a stat sa moze vselico, aj ked Ti to samozrejme neprajem, ale napr. ak by som potratila za seba vravim, ako ja uvazujem, tak nemusi to vediet

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
littlefiona
9. dec 2020

@natalia912 nevšimla som si, či si tu písala, že máš s ex deti, ale cez ne to je najľahšia cesta, že povedia tatinovi, že mamina má v brušku bábatko. Ak nemáte deti, tak nevidím dôvod to ex vôbec oznamovať, ak ste teda neostali veľmi dobrí priatelia a tým pádom by to nemal byť problém, oznámiť tehotenstvo.

potvorka88
9. dec 2020

@natalia912 ja som chcela, ale chcela som pockat. No ako napotvoru ked bol pre deti tak si vsimol injekcie na linke a vravi mi: ty si pichas fraxik? Vsak to si si pichala ked si bola tehotna. Ty si tehotna? A ja se hej. Zobral to celkom ok. Vychadzame ale nadstandardne dobre. Keby sme nemali taky vztah tak mu to nevesiam na nos a aj tak by sa dozvedel.

deti95060810
10. dec 2020

ani náhodou .... jeho sa to už netýka a prečo riešiť s ním zbytočnosti...

maria037
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luciannka83
10. dec 2020

Naco mu to oznamovat ked nieje jeho. Ved uvidi😁

kassandra25
13. dec 2020

@natalia912 urcite by som taku vec neoznamovala. Netusis, co vsetko ty o nom nevies. Ani zlava, ani sprava, odhora ci zdola nie je nato dovod.