Otvorený vzťah

18. dec 2021

Zienky som v dlhoročnom manželstve. Som spokojná. Na pár chýb mám dobrého muža. Ale mám kamosa. Poznám ho viac ako môjho manžela. Nikdy nič medzi nami nebolo. Ale on sa ide ženiť a s partnerkou majú otvorený vzťah. Tolerujú si neveru. Dokonca si natáčajú videá s partnermi a navzájom so to pozerajú a posielajú. Ja neviem, mne je to proti srsti. Poznáte niekoho takého ? Kto takto žije ?

lindous
18. dec 2021

Nepoznám, ale ja si o tom myslím, že ak to obom a vlastne všetkým zúčastneným vyhovuje a nikomu tým neubližujú, všetci sú v tom doborovoľne a vedia čo robia, tak naše pochopenie nepotrebujú

lenkasarka
18. dec 2021

Nepoznám a je mi to jedno. Ich život ich vec

sissy27
18. dec 2021

Neviem o nikom takom vo svojom okolí, to ale neznamená, že nie sú. O niektorých viem zas iné veci v tomto smere ale môj názor - nemá mi to prečo vadiť. Ich sexuálny život je ich vec, mňa sa to nijako netýka a pokiaľ nezneužívajú deti alebo zvieratá, alebo nerobia iné veci za hranicou zákona, tak je to čisto ich vec.

negymama
18. dec 2021

a co ma tvoje manzelstvo s typom vztahu tvojho kamarata?

roja01
18. dec 2021

Ja si myslim, ze je velka pravdepodobnost, ze sa to casom zvrtne ci do ineho vztahu, ci do nejakeho jednostranneho problemu (zdravie, financie). V zivote su obdobia, ked sa vsetko dari, ale i opacne..... A co deti, casom si vsimnu a nemyslim, ze je to pre ich vyvoj najoptimalnejsie.

autor
18. dec 2021

@negymama nič 🙂 len na po 13 ročnom kamarátstve prekvapil 🙂
@roja01 oni deti nechu 🙁

negymama
18. dec 2021

ja len ze nazov temy je manzelstvo, tak ake manzelstvo riesis? svoje ci jeho buduce? Ked teba a muza nechcu zahrnut do svojho "otvoreneho vzahu" , tak mozes myknut plecom a ist dalej. Ich vec.

aurorastone
18. dec 2021

Ta jedna holka co hrala v sieti vravela ze žije v takom vzťahu, ona ma niekoľko partnerov (muži a tuší aj ženy), jej ofiko partner má tiež asi 2 baby a tuším majú aj nejaku spoločnú 🙈

sense
18. dec 2021

Keď to Im vyhovuje tak je to o. K,....

ella_price
18. dec 2021

Vás sa to nijak netýka a ak si takto vedú svoj život a sú s tým ok, tak potom sa s tým nemusíš zaťažovať. Vždy šokuje keď sa o kamarátovi dozvieš nejakú vec, ktorá ti je proti srsti, ale za to svoje kamarátstvo s nimi to nemusí nijak ovplyvňovať.

mima1
18. dec 2021

A naco ich riesis? Boze ludia mat vase problemy a prezidentov plat

kiki68
18. dec 2021

Poznam a je to blizka kamoska, neviem ci to este robia, ale viem ze robili podobne veci. Pozri, je to ich styl zivota a kym to nezasahuje do Tvojho zivota a vztahov, tak je to o nich dvoch a ich vkuse.Ja si to predstavit v mojom vztahu neviem, moj muz tiez na toto neni. Ale tak sudit nikoho nebudem.

dadulamamula
18. dec 2021

Nepoznala som takých pokým to kamoška nezačala na mňa skúšať..
Teda, nemá sa kto do toho, čo starať, ale je to také divné, ja by som chcela mať muža iba pre seba nie pre druhých :/

soldi
18. dec 2021

Mam znameho ktory tak zije so svojim partnerom uz snad 10 rokov a su spokojni obaja 🙂

sparrows
18. dec 2021

Je to síce ich vec, ale mne to príde nechutné. Ešte si to posielať a pozerať sa na to? 😩 kebyže som vo vzťahu, neviem si predstaviť byť ok s tým, že by môj frajer spával s hocikým. Ale to je iba môj názor

modraslamka
18. dec 2021

a preco to riesis? zavidis?

kittykat22
19. dec 2021

Na tento druh vztahu musi mat clovek moral. Nie je to pre kazdeho. Vzhladom k tomu ze HPV sa veselo prenasa aj s kondomom a okrem rakoviny krcka to vypada, ze zaklada aj na rakovinu pluc a hrtana, tak to tie zeny ktore do toho idu, aby mali zeleznu imunitu.

danica2711
19. dec 2021

nechcela by som mať takéto manželstvo, navyše ak chcem žiť takýmto spôsobom a nechcem mať deti, nevidím vôbec žiadny zmysel v uzavretí manželstva. Ale keby také manželstvo mali moji kamaráti, neriešila by som to, nakoľko to vôbec nie je môj problém. Pokiaľ by sa samozrejme svojimi "vedľajšími" vzťahmi nechceli montovať do môjho manželstva.