Otvorený vzťah

almea
21. feb 2014

Stretli ste sa niektora s tym, ze muz si nasiel milenku a nechcel vas opustit, len chcel dovolenie, aby s nou raz za 2 mesiace mohol stravit vikend.
Sila!!! Ako to konci? Kto vyhra? Manzelka ci milenka? Alebo ho radsej hned odovzdat milenke na striebornom podnose? Ved pre nu to musi byt tiez strasne, ze je zneuzivana len na taketo vikendovky. A ked ho clovek posle prec, milenka je stastna, manzelka sa z rozchodu vacsinou nevie dlho spamatat.
Kolko muzov sa vracia spat do manzelstva?

bajana
21. feb 2014

nie, nestretla, a netusim, v akom rozpolozeni by som asi musela byt, aby som to akceptovala....asi vo velmi zlom 😅
rovnako by som to neakceptovala ako milenka...
takym zenam slovko sebaucta asi vela nepovie....
ale na druhej strane som vydata len 2 roky, dieta zatial nemame, mozno ako zasluzila matka a manzelka by som sa na to divala inak....

a este nieco...otvoreny vztah=otvoreny aj pre manzelku, nie len pre manzela....ktovie, co by v tom pripade urobil pan manzel....keby si jeho zena 2x do tyzdna zaskocila miesto do fitka k milencovi

nini1010
21. feb 2014

Nestretla ale ja by som ho okamžite vykopla.

koniarova
21. feb 2014

@almea Neakceptovala by som to. Prestala by som si ho vážiť a vzťah by pre mňa skončil.

maca_p
21. feb 2014

@almea tak to mohol utajit, raz za 2 mesiace 😝 ....
ja by som ho poslala asi k milenke na furt, ked je pako

anatalia77
21. feb 2014

@almea tak ja by som musela byt po velmi tazkom uraze hlavy.
Este som do tohto stadia nedozrela,nechcem sa zariekat,ale ani jedna strana tohto trojuholniku by mi nevyhovovala.
Chlapovi by som otvorila dvere,aj oci,a vypustila by som ho do obehu.

dionyzka
21. feb 2014

@almea no ja by som asi s takymto chlapom privelmi nestracala cas a svoju energiu a lasku venovala niektomu, kto si to vazi a o to stoji. Tvoj muz asi nepochopil, ze taketo nieco pri srdiecku boli.

nini1010
21. feb 2014

Este mi napadlo,že ak náhodou dotyčná stratila sebauctu a chcela by s ním zostať,tak si myslím,že by ho získala späť práve tým že by ho pobalila a s úsmevom poslala bývať k dotyčnej slecne.pokiaľ nenavrhol rozchod ale takúto formu "vzťahu" na sto percent by sa chcel vrátiť.

almea
autor
21. feb 2014

🙂) jasne baby, to je vsetko v poriadku. Bude rozchod. Len ma zaujimalo, ze ci takuto blbost naozaj niekto zazil.

anka772
21. feb 2014

@almea skús mu navrhnúť, či by on akcepoval, keby si ty mala milenca, raz za 2 mesiace na jeden víkend?

almea
autor
21. feb 2014

@maca_p tak dnes uz su chlapi lenivi si aj vymyslat 🙂

koniarova
21. feb 2014

@almea To ti ozaj normálne zadrel? 😕 😕 😕 Ty kokso. Asi by som pol hodinu nechápala, kým by mi to došlo.

almea
autor
21. feb 2014

@anka772 to navrhol. Aby som si niekoho nasla. Berie to ako navstevu kina, hobby, konicek na uvolnenie...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
koniarova
21. feb 2014

@almea A ty si máš toho druhého nájsť na aký deň? Či to rozvrh nechal na teba? 😀 Truľo.

argyro
21. feb 2014

@almea hľadáš inšpirácie na článok do časopisu?

aneri66
21. feb 2014

kopla by som ho do riti a zamkla za ním dvere !!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tenerifka
21. feb 2014

@almea Nie, nikdy som sa s takym nicim ani podobnym nestretla, normalne nechapem, ake myslienkove pochody ma takyto typ muza. Je to smiesne a takmer neuveritelne, akeho stupna moze dosiahnut obycajna drzost az hulvatstvo.....

almea
autor
21. feb 2014

Musim vsak so smutkom konstatovat, ze tu nejde o len sex, ale ona je ta butlava vrba, co tych nasich chlapov povzbudzuje a chvali a chvali, s porozumenim vypocuje a nemusi ho mat doma.

koniarova
21. feb 2014

@almea Máš premyslené, čo ďalej?

almea
autor
21. feb 2014

@fidka79 chce ostat, lebo mame malicke dieta. Takze klasicky pripad. Unavena matka a vesela kamoska.

almea
autor
21. feb 2014

Opustit ho mozem v pohode. Ja mam byt, on tiez. Ja som si svoj nechala este od slobodna.

almea
autor
21. feb 2014

Viete ako to berie? Ze tym, ze mi to hovori, mi dava najavo ako si ma vazi, lebo ma nechce klamat 🙂)) Demagogia najhrubsieho zrna. Viem o nej dlhsie, stale to hral na kamaratstvo, ze s nou nic nema, a teraz toto.

koniarova
21. feb 2014

@almea Baba, ty sa mi páčiš. Triezvo rozmýšľaš aj keď ťa čakajú krušné chvíle. Drž sa a urob to najlepšie pre seba a dieťa. 😉

macamac
21. feb 2014

@almea tak mu 2 mesiace zbieraj špinavé šatstvo, odkladaj neumytý riad po ňom a potom, ak pôjde za bútľavou vŕbou, vystroj ho s týmto nákladom k nej, nech si ten víkend aj vŕba užije aktívne 😀 😀 😀

almea
autor
21. feb 2014

@koniarova vsak ako sa da taketo nieco brat. Ved mu uplne sibe. On chce na ten vikend brat aj jej deti.

koniarova
21. feb 2014

@almea To nemyslíš vážne. 😲 😲

simca06022011
21. feb 2014

moj ex bol takyto psychos... :P nastastie to bol iba "frajer", ale je to teda riadne trapne. Odpustila som mu vela krat kadeco, ked sme sa rozisli a zisli zase a on medzi tym postihal poskusat kadektoru... a nedalo sa od neho nic ine cakat, vzdy bola nejaka viac cooool... lebo ta mala cervene vlasy a vozila sa s nim na motorke, alebo ja som mala vela prace a podobne bludy (vyhovorky sa vzdy najdu). Ja som toto pripisovala veku a neriesila, ale este aj ked sme sa rozisli, tak mi vypisoval ci ho nechcem ako bokovku, ze sa raz za 2 mesiace stretneme "nezavazne"... a to uz sme mali veru "trochu" viac rokov ... som myslela ze ODPADNEM. Bud chce ostat alebo nie, nikdy by som takyto "kompromis" neprijala ani sa na to zo ziadneho pohladu pozitivne neviem pozriet. Ten muz by si ju aj tak NIKDY VIAC nevazil, to je potom co za zivot:? mozno sa na neho jedna milenka vykasle a chvilu bude klud, ... ale moze sa zase objavit nova :P

kabaga
21. feb 2014

chory...nech ide k lekarovi......idiot.......

simca06022011
21. feb 2014

@almea nemas ty ex toho mojho doma????? podla toho prispevku 21:10 by som povedala ze aj ano, ako takych exotov moze byt viac???