Ahojte maminky. Ako by ste reagovali v mojom pripade? Zijeme pol roka v novostavbe nedaleko svokrovcov. Svokra je super. Nelozi nam sem, rozumieme si, ale svokor je otrasny. Je to notoricky alkoholik, uz ma v hlave riaden miš maš. Rad nam tu chodi trieskat na dvere a uz velakrat sa stalo, ze zobudil maleho. Vraj prisiel, ze je smadny, ci nemame pivo. Tak som ho vzdy vysikovala von, nic mu nedala a poprosila muza, aj svokru, aby sem kvoli malemu prestal chodit bez pozvania. V lete sme boli s malym na dvore v bazene a ked sme prisli dnu, babo mokre na rukach, rychlo do sprchy, zabudla som zamknut. Spodnu kupelnu mame pri hostovskej, co je rovno oproti vchodovym dveram. Doma som si dvere do kupelne ani nezavrela a zrazu sa otovorili vchodove dokoran, tam svokor a ja v plnej krase. Vrieskala som vtedy tak, ze nevedel ani otvorit dvere a chcel vyliezt oknom. Chora hlava proste. Od toho posledneho incidentu, ktory sa stal v lete, tu uz bol len parkrat, vacsinou bol doma aj muz, tak ho vyprevadil on. Dnes som však zas stratila nervy. Vcera sme s malym bezali o tretej rano na pohotovost, pretoze bol riadne chory. Uz druhu noc nespime. Dnes sme rano hore od stvrtej. Drobcovi sa zle dycha, ja unaveny, nic sa mi nedari popri nom urobit, lebo je kvoli svojmu stavu umrncany. Horko tazko som ho uspala a o 20 minut na to nam svokor trieska na dvere. On neklope nikdy. Trieska. A ak sa neotvoria, tak sa ich snazi za kazdu cenu vyrvat z pantov. V panike som vyletela z kuchyne a doslova ho vytlacila z dveri. Jasne, ze maly je uz hore. Ja uz nevladzem zienky. Ako toto riesit?
@thereisabear este nie. :(
Tak šup šup. A poriadne vysoký. Nič iné podľa mňa nepomôže, môžete dohovárať koľko chcete.
ohradiť a pred plotom aj vybágrovaťr obrovskú jamu...😀
Volat policiu vzdy ked bude robit takyto cirkus.ak si neda dohovorit ani od syna ani od svokry,tak to pojde jedine po zlom..
tu pomôže ozaj len plot, brána a zamykať
@deti95060810 a napustit vodou 🙂 a ponad vodu padaci most
presne, rychlo vyriesit branu a plot, idealne asi vysoky murovany a branu zamykat 🙂)
Viem ze to je otazka financii hlavne, ale myslim ze toto vam ako jedine pomoze, ked uz ste tak blizko…
A bez zvonceka pri branke 😀
Zatiaľ ako prvá pomoc zamknúť vchodové dvere.Ved keď nemáte plot..Nezamykate sa vôbec?Aj voči cudzím.
@keziah a vylievať lávu z veže😃
Nevieš naňho vyliať vodu keď bude najbližšie trieskat??
Ďakujem baby za rady. Aspoň ste ma rozosmiali. 😂
@kubkovamama zamykam. Len raz som sa omylom nie.
Vysoky plot a branu na gulu zamknutu bez zvončeka my sme to takto vyriešili mala som niečo podobne nebol to svokor ale otec alkoholik tiež nam chodil vyzvanat v sobotu rano o 7napr, pytat peniaze na alkohol my unaveny z prace vikend chceli sme si pospat bez šance museli sme to takto riešit odvtedy mam pokoj už nechodi nedostane sa k dveram
Svokor vam prispel nabyvanie? Co i len 1 eurom?
Predstav si, ze byvas v byte a permanentne ti niekdo zo susedov zobudi dieta? Potom co urobis?
V zivote som si nedovolila sa takto spravat k svokrovcom, ci mi zobudili dieta alebo nie. Chapem, ze jemu sa tazko vysvetluje, ked je opity, ale zbytocne si robite peklo v rodine. Ono sa vam to jednoho dna vrati ako bumerang.
@desore Akože by si tolerovala, že ti nadrbany retard kvôli chľastu mláti na dvere po XYZ upozorneniach?? Ja by som toto nebola ochotná tolerovať ani keby žiadne dieťa nemám. Veď to sú prejavy úplnej spodiny a nie je jediný dôvod niečo takéto tolerovať, fuj.
@thoughtfulweirdo Vies, co ma zarazilo? Ton, ktorym autorka pise. Citujem: Svokra nam sem nelozi... atd...Ako by som pocula 16 rocneho teenagera, nie matku deti.
Neurobi so svokrom nic. Bohuzial je alkoholik, pokial je opity, evidentne nevie, co robi.
Jedina sanca je postavit plot, zamknut branu a nezapojit zvoncek. Vrieskat na neho nema zmysel. Pokial sa pan nepojde liecit, bude robit neprijemnu atmosferu v rodine.
Vobec jej takuto situaciu nezavidim a opakujem, ze v domoch, kde je 10-40 rodin, ludia sa musia ucit tolerancii.
Nemáte plot? Zamknutú bránu?