Otravný mužov kamarát

koniarka1
13. mar 2022

Ahojte, asi sa len potrebujem niekde vyspovedať... Trápi ma vzťah môjho muža s jeho najlepším kamarátom. Poznajú sa už dlhé roky. Problém, je ale v tom, že mám pocit, že ten jeho kamarát bez môjho muža nedokáže existovať. Neustále sa vypisujú a telefonujú (keď sme mali koronu a boli sme doma, bolo to aj 3 krát denne, čo mu vyvolával). Možno je to aj tým, že nemá frajerku. Aj keď si nejakú nájde, dlho s ňou nevydrží. Je veľký sukničkár, viem, že číslo jeho sexuálnych partneriek sa blíži k stovke. A to má len 33 rokov. Najhoršie je, že si teraz spoločne rozbiehajú vlastný biznis. Muž s nim chodí na týždňovky preč, pracovať do iných miest. Sú spolu nonstop každý deň. Mam z toho dost obavy, nakoľko viem, akú má ten jeho kamarát prelietavu povahu co to spraví aj s mojim chlapom. Bojim sa, že ho zvedie na zlé chodníčky. chodníčky. Veľmi rad si aj vypije.

h2
13. mar 2022

@koniarka1 Chápem Tvoje obavy, ale obávam sa, že s tým nemôžeš nič robiť. Asi len dôverovať mužovi a spoliehať sa na to, že vieš, koho si si vzala.

marcellka32
13. mar 2022

Ak ťa chlap miluje, tak nespraví nič, čo by ťa ranilo nech je kdekoľvek a s kýmkoľvek....to, že sú kamoši dlho s tým nič neurobíš, alebo chces toho kamoša odstrihnúť?

panelacikova
13. mar 2022

@koniarka1 no len čo s tým? jedine rozhovor s mužom. iné ti neostáva. máš nejaký dôvod obávať sa? neklape vám to?

koniarka1
autor
13. mar 2022

Keď prišiel naposledy muž po týždni domov, spravili sme si pekný večer, otvorili vinko. Samozrejme mu za chvilu zvonil mobil a volal mu jeho kamarát, s ktorým bol týždeň každý boží deň....ja to proste nechápem. Uz som to mužovi vycitala, ci mu proste dakedy nedokáže povedať nie. Povedal mi, že to robí, ze o kolkych takych situáciách ani neviem. Ale zjavne mu to nejako nevadí. Sú spolu každý deň, pracujú spolu, ale aj vždy aspoň raz k nam cez víkend musí prísť na kávu. Priznám sa, že naposledy, ked boli spolu v ČR na týždeň tiež kvôli robote dosť som sa bala a mala som pochybnosti, preto som raz nazrela mužovi do telefónu...viem,ze si na sociálnej sieti vyhľadával nejaké dve české dievčatá. Mozno, ked vidí, ako ten jeho kamarát žije a ma neustále nejakú novú ženu, ze sa mu to proste zapáčilo...A možno som len ja paranoidna. Každopádne ma to trápi. Dnes to vyvrcholilo tým, že mi muž volal, lebo mal chvíľku v robote voľno, tak sme spolu volali asi 5 minut, lenže potom mu do toho zase volal ten jeho kamarát, a uz mi hneď vraví, ze musí končiť. A to som ho nevidela uz zase skoro týždeň. Chápem, že musia riešiť aj robotu ale ja mam pocit, ze sa nám votrel do života do každej jednej našej voľnej chvíle, ktorú môžeme tráviť spolu. Alebo som len žiarlivá? Ja neviem, co robit. Nechcem mužovi zakazovať kamarátov a vyzerať ako stíhačka. Mam sa s tým proste zmieriť a brat to tak ako to je?

koniarka1
autor
13. mar 2022

@panelacikova podľa mňa nám to klape... Ako vždy sa niečo nájde a občas mame nejaké konflikty. No minimálne, co sa tyka sexu, tak je to bez problémov. Stale je medzi nami príťažlivosť. Len ked je občas dlhšie preč, tak mam chrobáka v hlave, ci mu to nechýba a ci si to niekde nekompenzuju, ked ma po svojom boku takéhoto človeka, ktorý si nonstop na zoznamkach vypisuje aj s tromi ženami naraz, určite mu o nich rozpráva a ukazuje mu ich...niekedy mám pocit, ze ten jeho kamarát závidí môjmu mužovi rodinný život. Lebo on ho nemá a každý vzťah mi stroskotal. Ked sme niekde spolu všetci traja a bavíme sa a náhodou mame taky moment, ze sa k sebe s mužom potulime, dáme si pusy a tak, tak hneď ma na to chlipne narážky, ze aby sme sa tu náhodou nepotrtk.li...neviem,co si mam o tom myslieť.

marcellka32
13. mar 2022

Je zjavné, podľa toho čo píšeš, že tvoj muž sa dá ľahko ovplyvniť kamošom a prejsť aj na zle chodníčky...asi by som mu dala na výber, buď ja a program so mnou alebo kamoš...a kamoš musí pochopiť, že ak má jeho kamoš priateľku (teba), tak nemá stále otravovať..ak to nechápe, by som to razne riešila s tvojim priateľom

marcellka32
13. mar 2022

@koniarka1 ten jeho kamoš tiež nebude celkom ok v správaní, keď sa len pritulite a dáte pusu a on také sprosté komentáre...

liljana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
koniarka1
autor
13. mar 2022

@marcellka32 ano, viem, ze do určitej miery sa ním dá ovplyvniť. Bolo pár situácii, kedy sa muž opil tak, ze skoro o sebe nevedel. Ked bolo takto niekde spolu sami dvaja... Povedala som mu, ze sa mi to nepáči a ze vidím, ako na neho vplýva jeho najlepší kamarát. Ale on to tak nejako stále nevidí.

marcellka32
13. mar 2022

@koniarka1 no ak sa opije raz za rok, no dobre ok (ale aj to sa dá bez toho aby ležal pod stolom), ale pravidelne výjazdy a stretnutia, ktoré už obmedzujú vás vzťah, asi nie je ok...skúšala si to tomu kamošovi povedať/napísať ty sama, že vy dvaja chcete byť sami..

diamond007
13. mar 2022

@koniarka1 tiež úplne chápem tvoju obavu... Ani to nie je nič nezvyčajné.
Možno si pozeral tie česky, možno mu to poslal kamoš ktoré zbalil. Na Tom nezáleží. Skôr by ma trápili tiež týždňovky, kde sú po večeroch a s kým sú. Nemyslím že muž zámerne by hľadal niekoho. Práveže to môže byť opačne, nemať záujem a predsa raz podľahnúť lebo nejaká baba, ktorú bude baliť jeho kamoš si posvieti na tvojho muža.
Kamoš to takto mal, manzelku, vždy verný, až dokým raz vonku s chalanmi sa do neho nezakukala baba. Nechcel ju, ale predsa len podľahol. A nakoniec na pár týždňoviek cestovala s ním, bál sa že ho prezradí manželke a ona bola ozaj doterna.
Dodnes sú spolu so ženou, majú vyše 35, ona nič netuší, myslím že sa dostatočne poučil z toho ale aj tak čisté svedomie nemá. Trápi ho to, vždy bola žena preňho prvá. A aj keď jeho žena nemôže mať deti, vzal si ju a akceptuje to a ňou. Proste si verili. Síce to nikdy už nezopakoval ale niečo ho to stálo a so ženou je 13rokov.
Pritom krásna mladá stihla žena.
Tým chcem povedať, je jedno aká budeš, ako budeš krásna preňho. Skrat môže prísť. Ale zbytočne to hrotit teraz keď sa nič nestalo a byť paranoidna . Predpokladám že firmu len tak nezrusia, nezávidím ti tvoju situáciu ale nepripúšťaj si ju toľko.

diamond007
13. mar 2022

@marcellka32 vziadnom prípade 🤦😥😥😥 lenmuza zhodis pred kamošom, muž je dospelý, nech si to vykomunikuje sám za seba ako on chce

diamond007
13. mar 2022

@koniarka1 a netreba maľovať čerta na stenu... Možno si jeho kamoš nájde frajerku čoskoro a budete vo štvorici chodiť po výletoch 🙂 držím palce aby to bolo takto.
Nepises ako dlho trvá toto obdobie

mabenn
13. mar 2022

@koniarka1 ak toho kamarata mal muz aj pred tebou, tak to velmi nevyriesis...cele je to divne, mna by viac ako ten divny kamarat stvalo to, ze mam takeho muza, ktory takeho kamarata potrebuje...ten kamarat nie je tak trochu bi?

ankare
13. mar 2022

@koniarka1 tiež by mi to vadilo a tiež by som mala pochybnosti. Manžel si to ale musí sám uvedomiť a hlavne chcieť si to uvedomit. Ja si myslím, že jemu to takto vyhovuje. Držím palce!

moze
13. mar 2022

Mne napadlo, ze kamos moze byt teply. A nedavam radu tebe, ale ja by som asi mala take narazky pri tom potrtkani, ze ci sa chce pridat. Mozno by manzel zacal ziarlit a na kamosa by zacal zazerat krivym okom. Neviem... 🙂

panelacikova
13. mar 2022

@koniarka1 rozhodne si myslím, že potencionálne nebezpečenstvo tu určite hrozí. perfektne to vystihla
@diamond007
osobne by som tiež mužovi navrhla eliminovať počet, intenzitu zbytočných stretnutí. firma je firma, ale voľný čas má tráviť s tebou alebo sám (psychohygiena). a tiež, ako píše
@mabenn by mi vadilo, že muž potrebuje práve takéto čudo za kamaráta 🙂
musíš sa asi úplne vážne porozprávať s manželom. že čo ti prekáža a ako s tým ďalej naloží/naložíte.

nikolka1986
13. mar 2022

No, keď už ste s ním, tak musíte mať chvíľky že sa túlite a bozkávate? Mne by to bolo pred niekým trápne a je to asi i jemu. So zvyškom súhlasím, voľný čas by mal tráviť inak a nie s ním, či vy všetci spoločne. Takisto keď máte romantiku tak nevidím dôvod aby mu dvíhal tel., stačí nech mu napíše SMS že teraz nemôže, či nejde o niečo dôležité.

retatka
13. mar 2022

Pokiaľ tvoj muž nevidí problém a je mu to príjemné ,že má pozornosť od kamoša ,ty s tým neurobíš nič.Môžeš mu to povedať,no rozhodnutie je na ňom .Ty nie si jeho matka aby si mu prikazovala s kým sa môže kamarátiť …všetko je len na Tvojom mužovi.A určite by som sa nestrápňovala pred jeho kamošom a nerobila poriadky .Tvoj muž je dospelý a keby chcel už dávno kontakty obmedzí ,no evidentne mu to vyhovuje .

diamond007
13. mar 2022

@panelacikova aj mne by to vadilo, ale nie je pravda že voľný čas má tráviť s ňou alebo sám, každý nech ho trávi ako chce predsa.

retatka
13. mar 2022

@diamond007 Presne tak….to je každého osobné rozhodnutie ako bude tráviť voľný čas a určite to nemusí byť len s partnerom alebo sám ..

panelacikova
13. mar 2022

@diamond007 samozrejme, je to jeho rozhodnutie. potom ale nevidím rozdiel, prečo ju "väzní" v manželstve (alebo väzní aj ona samu seba), keď on radšej trávi voľný čas s kamarátom, s ktorým trávi času i tak viac než dosť. takéto manželstvo potom nemá absolútne význam. načo? aby si fikol raz za čas, keď má na ňu chuť? 🙂

diamond007
13. mar 2022

@panelacikova aké väznenie... Ja som vycitila že sa ľúbia, iba že má častý kontakt s kamarátom. Každý má inú potrebu. Možno mu vyhovuje byť denne s ním v kontakte a teda nehnevaj sa na mňa ale prečo si s ním nemôže zavolať aj trikrát denne (síce divne ale každý je iný). Mne nevadí keď mužovi telefonuje niekto aj viackrát denne. Ale teda hento je iný prípad

panelacikova
13. mar 2022

@diamond007 pozri sa, mne je to úplne jedno, koľkokrát cudzí chlap zavolá inému cudziemu chlapovi. je mi to u ri... 😀 toto však očividne trápi autorku, preto tu napísala. čiže smeruj svoje odpovede teda na ňu, presvedč ju o tom, že jej muž má zrejme potrebu počúvať kamaráta takmer 24 hodín denne.. 🙂 snáď sa s tým uspokojí.

koniarka1
autor
13. mar 2022

@diamond007 no to dúfam, že keď si nájde partnerku a budú mať spolu dieťa, tak sa nebude toľko nudiť a da trochu pokoj. Len neviem, ci on ma na taky vzťah perspektívne vlastnosti, keďže on nedokáže byť dlho verný jednej žene. Toto obdobie v podstate trvá odkedy sa vrátil zo zahraničia, kde bol niekoľko rokov. Zatial sú to asi dva roky.
@moze teply určite nie je... Ale možno ak by som mala takéto narážky, tak by môj muž v ňom videl konkurenciu a naozaj by to nejako stopol 😁 ale nechcem im zase úplne pokaziť vzťah, ked ho ma rad.

koniarka1
autor
13. mar 2022

@panelacikova nemôžem sa sťažovať, ze sa nám ako rodine nevenuje, ked je doma. V tom až taky problém nevidím. Urcite vždy uprednostní mňa, pred ním. Len ten jeho kamarát sa nám dokáže votriet všade, viem, ze dokonca aj keď mal par mesiacov frajerku, tak miesto toho, ked ho ona žiadala, aby strávili čas spolu sami dvaja tak on sa radšej rozhodol s nou prísť k nám na návštevu si vypiť. Lebo nam volal jedno poobedie po robote, ze kúpil nejaké dobré vinko, ze sa večer stretneme. A pritom jeho frajerka s tým vôbec nesúhlasila, ani nechcela ísť. Sama mi to vtedy povedala...on ma proste talent sa pozvať aj sam. Nehovoriac o tych telefonatoch a vypisovani, vo všetkom potrebuje radu od môjho chlapa, ako keby sa bez neho nemohol ani vys. rať. Sami dvaja spolu nechodia často von, to je muž radšej s nami. Ale keď sú pracovne preč, to je už iná káva. To sú aspoň dve pivá denne po robote, občas aj za pohárik.

panelacikova
13. mar 2022

@koniarka1 rozumiem ti. ten kamarát je teda poriadne toxický a dokáže svojím chovaním liezť na nervy. minimálne teda tebe, čo sa ti vôbec nečudujem. no a čo sa týka teda tej tvojej prvotnej obavy - že či muž neskĺzne popri ňom na zlé chodníčky, tak po tom, čo čítam, že píšeš, vraciam sa opäť k rade, ktorú dávam v úvode diskusie. porozprávaj sa so svojím mužom. povedz mu o svojich obavách a komunikujte. možno ťa pekne ubezpečí v zmysle, že sa naozaj nemáš čoho báť. ty si ho poznáš najlepšie, ty vieš, či bude dôveryhodný alebo sa bude krútiť 🙂 držím ti palce, aby si ostala pokojná a aby si mu mohla aj naďalej dôverovať 🙂

beatta7
13. mar 2022

no nezabranis tomu, vyzera to tak, ze tvoj muz si nejako neuvedomuje, ze tebe moze nieco taketo chodit hlavou, mozno by bolo dobre keby to vedel, keby si mu o tom povedala 🙂

sidicek
13. mar 2022

@koniarka1 nehnevaj sa, ale je to aj tvoja chyba, že tolerujes jeho časté návštevy a blbé reči. Absolútne nechápem, čo ťa núti tráviť čas s človekom, ktorý ti ide na nervy - tie posedenia a pod. Pri najbližšej jeho návšteve by som mu priamo povedala, čo si o jeho neustálych telefonatoch a návštevách myslíš.

janickacrazy
13. mar 2022

@koniarka1 tak si skús ty nájsť takú kamarátku/kamaráta, čo ti bude furt vyvolávať, normálne sa s niekým dohodni, možno to mužovi začne vadiť, hlavne nech volá, keď budete s mužom sami, možno mu to docvakne