Otravná sestra môjho priateľa

21. aug 2020

Dobrý deň ani neviem prečo to sem píšem chcem sa len vyžalovať .. našla som si priateľa ktorý je povahovo super pekne sa správa ku mne aj je snim sranda no zatiaľ všetko čo patrí k zdravému vzťahu ale je tu jeden problém on má sestru ja som sa tešila že budem mat možno kamošku s ktorou si sadneme vypijeme kávu porozprávame nakoľko mi je aj vekovo seberovná...no lenže teraz mi začala jedna vec trosku dosť vadiť neviem ani či u neho alebo u nej ale mali sme pár krát nezhody kvôli jeho kolegom v práci ktorý mi písali o ňom že bol s tou a s tou a ja som nebola nahnevaná na neho ale proste nemám 13 aby som riešila takéto kraviny vo vzťahu tak som mu nahnevaná povedala nech si tieto veci vyrieši ale vždy sa sťažuje sestre a dáva jej všetko na nos vždy zo všetkým a ona mi začne pisat správy asi milión 500 a montuje sa do všetkého s obhajuje ho jak malého chlapca vždy jej plače na ramene a mne to už extrémne vadí veď neni maly chlapec a vadí mi aj to že ona je dosť sprostá akože do života to vie v tej rodine o nej každý a začne mi tie jej sprosté rozumy pchať a dokonca mi už neraz napísala že som šibnuta a podobne... keď ideme von ide aj ona .. išli sme na hotel ona mu začala vyplakávať do telefónu či nemôže prísť za nami že nej je smutno tak sme tam všetci traja spali na posteli a už má to neskutočne prúdi aj som už na neho neraz vyskočila za to aj sa snim normálne rozprávala proste mam pocit ako keby rozprávam do vetra.., už neviem čo robiť poraďte mi

julka828
21. aug 2020

To kolko mate rokov ? Myslim ty ona a frajer

dskjhfdlkdjhl
21. aug 2020

A naco jej Tvoj frajer vsetko vesia na nos? Nie je divny aj on?

limetka69
21. aug 2020

Nevidím nič divné na super surodeneckom vztahu, kde si radia a vypocuju sa. Ale jeho sestra je divna v tom, ze ti vypisuje a on je divny v tom, ze ju dotiahne do postele. Fakt divny surodenci

lucka_ke
21. aug 2020

skôr by mi vadil divný chlapec ako otravná sestra, lebo to píšeš určite normálne nie je

zuzanka.zuzu
21. aug 2020

"nemám 13" ale správate sa ako keby ste mali 12

dskjhfdlkdjhl
21. aug 2020

@zuzanka.zuzu ved ked nema 13, moze mat 12😀

deti95060810
21. aug 2020

no tak to by som asi vycúvala z takého vzťahu...moc sa to komplikuje na začiatok....

cacianka
21. aug 2020

No nie je to super chalan, veru nie je. Nezrely na vzťah, kolegovia žiarlia bonzuju, on vsetko vykeca sestre a este ju vlaci k vam do postele. Toto je pre teba super ?
Mozno maju kolegovia pravdu
Možno ma blbu sestru
Mozno je blby on
Nechajho sestre a ty stretnes normalneho

miadi
21. aug 2020

Problem nie je jeho sestra ale on - vytvara to tym ze sa jej na teba stažuje. Aj ked je šiši ona ze sa do toho mieša .Ze ste spali vsetci 3v hoteli co mate 14?

jaskolka
21. aug 2020

Z tej jedinej dlhociznej vety som pochopila akurát to, že divných ľudí je tam viac....

majah212
21. aug 2020

Taka časť bola aj v priateľoch (na odľahčenie) 😀

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tripetta
21. aug 2020

"Tak sa pýtam, pre ktorú mi srdce bije? Kôli tebe dýcham, kôli sestre žijem..."
(No Name).

spadnutaslivka
21. aug 2020

@tripetta našťastie on spieval o jej sestre, nie svojej :DDD

tripetta
22. aug 2020

@spadnutaslivka To je pravda, ale táto veta je na túto tému ako vyšitá 😀 Hneď mi na myseľ prišla.

karolinakr
22. aug 2020

To počujem 1x, že muž da prednosť spaniu so sestrou ako sexu so ženou

nini1010
22. aug 2020

@majah212 presne som si na to spomenula

heidi4
22. aug 2020

@karolinakr Aj ja to pocujem JEDEN krat. Fyi, radove cislovky sa pisu s bodkou, je to ucivo 1. stupna ZS, btw...

janickacrazy
22. aug 2020

@karolinakr no až také výnimočné to nie je, mojej kamoske toto robil jej bývalý muž s jeho matkou, boli u nej a on išiel spať k mame do postele a ju poslal na gauč, samozrejme mu vynadala a pohádali sa, tak nakoniec išiel k nej na gauč 🤔

karolinakr
22. aug 2020

@janickacrazy
100 bodov !

dominika_sk
22. aug 2020

@heidi4 a ty tiež nevieš že jedenkrat sa piše spolu😂

heidi4
22. aug 2020

@dominika_sk Dakujem za doucenie. Na oplatku, ty ocividne nevies pisat ciarky. 🤣

dominika_sk
22. aug 2020

@heidi4 diakritiku v internetovej komunikacii nepouživam ale pravopis ovladam 🤩

miadi
22. aug 2020

Zeny tu riesia gramatiku 😂a Ja si predstavujem tu divnu trojku v hoteli on bol asi v strede z jednej strany ty z druhej sestra ..Ja by som tak nedokazala išla by som domou. Nech su Cersei a Jamie spolu robit im 3kolo u voza ee.

karolinakr
22. aug 2020
eliska13
22. aug 2020

Divná celá partia ešte aj kolegovia z práce Ti vypisujú s kým bol?rozišla by som sa ja som za pevné vzťahy v rodine, ale toto je už aj na mňa príliš😆sprav si poriadky so sestrou aj frajerom nemám rada takéto citové manipulácie.To sestra nevie byť sama?

miadi
22. aug 2020

@eliska13 treba sestru poslat rodicom do postele spat oni maju 13 a sestra 10 a boji sa tmy. 😂