Otravná bývalá partnerka

22. feb 2023

Ahojte
Zienky potrebujem radu.
Je to asi rok, co sa moj partner rozisiel s kamoskous vyhodami.
Odvtedy az na par svetlych chvil ta obluda neda pokoj.
Neustalale hlada sposob ako sa pripomenut.
Zablokuje, napise z ineho mailu atd.
Cakame babatko, asi hormony, ja viem, ale extremne mi to uz vadi.

nyusika
22. feb 2023

Tak to siusi zariadiť tvoj frajer.
Bohvie, čo jej spravil, keď ho stále kontaktuje

moonlight1210
22. feb 2023

Mas na viac ako ona. On s nou nic nechce. Opakuj si to.

pribinak
22. feb 2023

Tak toto by sa asi nepáčilo žiadnej zene. Asi by jej mal razne vysvetlit že je koniec a nech už dá pokoj

julink
22. feb 2023

Uf nezávidím. Prešla som podobným. Nezvaluj to na hormóny, nikto by nechcel byť v Tvojej koži. Mysli hlavne na to malé. Ak bolo plánované, maj na pamäti, že pre svoj zdravý vývoj potrebuje pokojnú mamu. Ak to inak nepôjde, odstrihni sa ty. Ak tomu vzťahu chces dať šancu, možno by nebolo odveci si so slnečnou sadnúť za jeden stôl a povedať jej na rovinu aká je situácia. Držiak palceky.

beronsche
22. feb 2023

Nech sa ohradi partner, on jej musi povedat, ze nema zaujem komunikovat..
Preco ti vlastne vadi, ze zena, ktora je sucastou minulosti tvojho partnera s nim komunikuje?

Mimochodom, stihol toho dost - za rok sa rozist s jednou zenou a hned si aj zalozit rodinu s druhou.

oliolijanka
22. feb 2023

A dalsia informativna tema🙈🙈😀😀
Chces aj poradit, alebo si nas iba chcela informovat, ze cakas babatko so svojim zenatym milencom, otcom x deti?
Ako znela otazka??

stellarstar
22. feb 2023

A chlap čo nato?

mysicka36
22. feb 2023

Bože to je zúfalé 🙂. Nemyslím tvoju otázku, ale jej konanie. Kašli na to, hlavu hore a hoď sa do kľudu. Proste na to nemysli a nepripúšťaj si to vôbec.

modrykonik33
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
modrykonik33
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janka_23
22. feb 2023

A ako sa k tomu stavia tvoj partner?

lubkavargova1
22. feb 2023

Ty nemas problem s tou "obludou" s ktorou tvoj krasavec si uzival, ze sa az prasilo...ty mas problem s tvojim krasavcom, ze nie je chlap co ma gule aby jej to pekne vytmavil a buchol po stole, nech da pokoj.

kitycat
22. feb 2023

No asi ho ma zo zlata ten tvoj, ked po nom stalw tuzi...

Mimochodom, v kolkom si mesiaci a akp dlho ste spolu vy dvaja? Ste sa niekam ponahlali?

autor
22. feb 2023

Dakujem za komentare k veci.
Ano, znie to zufalo, aj to je zufale.
Posledna sanca este je, ze ideme kontaktovat jej rodinu, aby jej dohovorili.

janinah
22. feb 2023

Ty si urob poriadok so svojím chlapom,nech urobí poriadok s nou.Kontaktovat jej rodinu je vrcholné trápne .

kiwi3
22. feb 2023

hm. takze si po (maximalne) par mesiacoch otehotnela s niekym, koho mozno ani poriadne nepoznas a ani by som sa necudovala, keby tie historky, ako mu ona pise a jemu to vadi, neboli pravdive... ved s nou bol mozno len par dni pred tebou.

nyusika
22. feb 2023

To je megatrapne, kontaktovať jej rodinu.
Ja by som sa nečudovala, kebyže jej to von frajer ešte nejaké kaleráby tlačil dodnes

autor
22. feb 2023

Zeny ale ona je vydata. Uz neviem ako inak sa jej zbavit . Je to trapne, uznavam, ale este trapnejsie je to, co robi ona

janinah
22. feb 2023

Už len to,ze mal kamošku na sex,vydatu a ze sa ti s tým vôbec priznal svedčí o tom,že skutočný CHlap to asi nebude,ten by jednal inak...

oliolijanka
22. feb 2023

Lenze aj tvoj milenec je zenaty🙈 a ma deti...

Dievcata, ktore teda neviete, o co tu ide.
Tu pani potrebuje zalozit kazdy mesiac temu, aby sa nejako vyhrazala ex milenke svojho zenateho milenca. Minule sa vyhrazala policiou, teraz "ide kontaktovat" jej rodinu, predtym chcela kontaktovat jej zamestnavatela.

Resp.mozno to ani nie je zena, ani nie je tehotna, je to ten chlap, co tu pise. V minulych temach bolo spomenute, ze on ma 120 fake profilov na roznych socialnych sietach a ze je trocha nestabilny(pekne napisane).
Ci on, alebo ona, ani jeden neposobia normalne.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
22. feb 2023

@oliolijanka prosim??? Ty o com tocis?

autor
22. feb 2023

@oliolijanka hlavne ze ty posobis normalne🙄
Ach zeny...prvy krat som prispela mimo terminovej skupiny a uz sa tu zbehli herecky.
K veci...moj partner zenaty nikdy nebol a dietatko bude nase prve. Neviem, na co ficis, ale asi fajn matros.

nekonecna_katastrofa
22. feb 2023

Už zasa ty? Toto tu už bolo minimálne 3x riešené a tuším aj tá "obluda" sa v prvej diskusii vyjadrovala.

autor
22. feb 2023

A tie, co mi tu pisete, ze kam sa ponahlame. Ja vam ucty skladat nemusim, ale pre vas pokoj.
My sme spolu chodili uz na gympli. Po vyske sme sa rozisli a ja som bola 4 roky v zahranici. Jasne, ze on nezil v celibate, ale nevedel mat ani vztah.
Hned ako som prisla zo spain, dali sme sa dokopy znova.
A nelutujem, ani nemam pocit, ze to bolo rychlo. Na malinke sa obaja velmi tesime. Skuste nesudit, ak nepoznate ludi.

autor
22. feb 2023

@nekonecna_katastrofa baby vy o com pisete? Nieco mi uslo?

simca06022011
22. feb 2023

Treba jej napísať (on), normálne, nech ho neobtazuje viac, inak ide na políciu. Akú rodinu? Netreba, normalne obťažovanie. Bolo toto aj v nejakej relácii občan za dverami keď niekto vypisovať, obťažoval, ako to riešiť. Možno sa nájde v archíve🙂

nekonecna_katastrofa
22. feb 2023

Už tu bola taká téma, o bývalej s výhodami, čo bola vydatá a nová čakala dieťa. "Stará" (aj nejaký výraz ako obluda, ohava bol spomenutý) im údajne nedá pokoj. Nova priateľka riešila ex namiesto toho, aby si upratala frajera. Ak to nie si ty, ok, zaujímavá zhoda náhod. Nemáte moc nad konaním tej ženy, riešte seba. Otravuje? Tak choďte na políciu. A nech to rieši ten tvoj chlap hrdina.

zuzanockamt
22. feb 2023

Autorka
Ty nemáš čo riešiť ex ani jej rodinu. Ty rieš seba. Ex má riešiť tvoj priateľ. Rozišli sa len pred rokom, už čakáte dieťa. Bohvie, aký mali koniec, možno jej povedal, že s výhodami nemusia skončiť, tak sa pripomína.

autor
22. feb 2023

@nekonecna_katastrofa fiha, no neviem, nic podobne som tu nenasla, ale ja skor prispievam iba do terminovky. Tak zjavne je takych psycho zien viac.
Tato je roky vydata, aj deti maju, ale asi stastna teda nieje.
Asi nevie prezut ze ju nechal.
Baby, on je vazne x krat blokol, prosil v dobrom, aj dost nasrato uz, no ona si stale nieco vymysli, zalozi novy fb a podobne.
Teraz stalkuje aj mna, na ig mi komentovala fotku.
Moj sa fakt snazil, on je vcelku pacifista, nechce to hrotit, ale mma to neuveritelne vytaca. Som asi viac emotivna ako on