Ako by ste riešili prerušenie kontaktu mužovej rodiny s nami? Neprišli na narodeniny ani deťom,nevolajú, nepíšu,švagriná mi na ulici neodzdravi,radšej sa otočí na druhú stranu....totálna ignorácia ...baby ja som si nie vedomá aby som nejak ublížila,zle slovo.....a na FB dáva samé negatívne príspevky o falošných ľuďoch,karme....čo robiť ignorovať alebo? Lebo ospravedlniť sa nemám za čo 😒
@colsami dakujem za názor
Však sa na rovinu opýtaj, čo je vo veci ... pokiaľ nepovedia, nerieš to ... z mužovej strany tiež nič, žiadny záujem ani o dcéru, ani o mňa ... na rovinu som sa opýtala, v čom je problém ... dostala som len ehm, noo ... proste nič konkrétne ... tak som sa na to vykašľala, je mi to jedno, nakoľko si nie som vedomá, že by som ja alebo moja dcéra niečo "zlé vyviedla" ... zbytočná strata energie.
A muž čo na to?
@dzulli1980 čiže ste úplne prerušili kontakt alebo ako?
@januska12323 mužovi je to ľúto viem že on za to nemôže....naše vzťahy sú od začiatku manželstva s jeho rodinou vlázne ale tolerovali sme sa ako tak....teraz fakt netuším kde je problém
S muzom sa bavia? Nech sa spyta on, s cim maju problem.
A prečo ty alebo muž keď ho to trápi nezdvihne telefón alebo nesadnete do auta a nejdete ich pozrieť a spýtať sa čo sa deje? Veď hádam máte ústa aby ste dokázali položiť pár jednoduchých otázok. Podľa odpovedí sa viete následne zariadiť. Buď sa to vysvetlí a utrasie alebo sa dozviete kde je problém
@vanilkovazmrzka s mužom ano
Možno ste spravili niečo, čo si oni vyložili ako " zradu" alebo niekto na vas niečo narozpraval.Mne sa toto tiež par krat stalo v živote.Myslim si, že B je správne..
vykašľala by som sa na nich...keď sa chcú hnevať - nech sa hnevajú...
Prečo ste neboli svokre v maji na narodeniny? Možno to by dost vysvetlilo, ten obrat🤔
@janinka007 ako vieš že neboli?
Ak sa s mužom bavia a stenou nie, prečo to muž nerieši, prečo sa neopýta vlastnej rodiny , kvôli čomu to robia? Ak to záleží na vzťahu s nimi....
So mnou sa svokra 15 rokov nebavila ale vzťahy ochladli pred 20r, mne nechýbala, takých toxických ľudia pri sebe mať nemusím
@lucinka12356 pretože to riesi v jednej skupine a tam pisala, že odvtedy ten obrat.
však nech to rieši muž, je to jeho rodina
@danica2711 i keď sa ofucala na mňa?
Je to muzova rodina, prípadne choďte spolu a spýtajte sa obaja. Základ je komunikácia a tvrdiť mne je to ľúto a mrzí ma to ale nemienim to riešiť.
Možno sa niečo od niekoho dopočuli že si povedala o nich keď švagriná naznačovala "falošnosť" alebo čo, ťažko povedať. Treba buď sama zavolaj alebo nech muž sa opýta čo je vo veci. Možno sa jedná o nedorozumenie a možno si im naozaj dáko ublížila a neuvedomila si to , v tom prípade by som sa ospravedlnila.
Presne vies kde je problem ako pise
@janinka007 ...ak s muzom komunikuju tak chodte spolu na navstevu a v klude si to s nimi vysvetlite.
Opytaj sa ich ty, alebo tvoj muz.
Ako tu baby radia opýtať sa. Ja mám tri sestry, bývam v zahraničí. A keď som prišla na SK tak sa jedna sestra tak divne bavila so mnou. Predtým nejak začala aj menej odpisovať na správy. Tak som sa jej spýtala, že čo je vo veci. Vraj jej ďalšia naša sestra niečo povedala o mne a o mojom priateľovi. Vysvetlili sme si to a už je to fajn.
Dvihla by som telefon ako normalny clovek a uplne normalne by som sa opytala ci sa nieco stalo, alebo si niekto nieco zle vysvetlil.
Urcite by som nepisala anonymny prispevok na forum.