Mile mamicky chcem sa spytat ako by ste riesilj tl ze otev dietata travi malo caau s nim a ovela viac casu s kamaratmi chcela by som sa s nim rkziat kvoli tomu lebo dietaai zasluzi mat otca stale a nie len ked to niekomu vyhovuje s priatelom uz travime malo casu tak si myslim ze je zbitocne trapit dieta a aj mna lebo ho lubim ale on ocividne ma ine zaujmy a nevie niest zodpovednost
@xxxibaja načo si založila túto tému, keď dnes si takú podobnú založila?... https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/pomoc-so-vztahom-2/
@nikawero12 lebo potrebujem poradit preto
@xxxibaja vyhod ho
Ja by som ho tiez poslala kade lahsie. Bud bude s rodinou alebo nech ide za kamaratmi a ti nech ho aj ubytuju..
@lucka011
@anatalia77
@luba28
Asi to tak bude najlepsie aj keed to boli ale co uz dakujem
@xxxibaja Byvate u Tvojich rodicov, o to lepsie. Ked nejavi zaujem o teba a dieta a nezaujima ho ani to, ako to Ty cele vnimas a ze Ti to vadi, nech si spakuje svojich par svestiek a ide za kamaratmi. Naco Ti taky partner a otec? Spravne pises, ze dieta si zasluzi otca. Toto nie je otec, toto je male nevyzrete decko, ktore niekomu spravilo decko.....
@freyjanr mala som to na rozume tiez vcera vecer,ale nechcela som zbytocne prilievat olej do ohna
@anatalia77 to co tu davate zato ze sa clovek pomili uz pije???? Ah jaj
@xxxibaja Jo, dieta je to najkrajsie. A najdolezitejsie. Na chlapa sa mozes....vieme co. Co bude neskor nevie nikto z nas, ale ak Ti takyto stav nevyhovuje, tak sa zbav priciny tohto stavu - cize nezodpovedneho chlapa. Ono, ked si Ty nervozna a nestastna, tak babatko to vyciti a reaguje na to. Takze aj jemu bude zrejme lepsie, ked sa nebudes trapit. Drzte sa.
ahoj a rozprávala si sa s ním o tom? Možno je ešte skoro na takýto radikálny krok, možno by som skúsila odísť na týždeň, s tým aby ma nekontaktoval, že potrebujem porozmýšľať, čo so vzťahom ďalej a potom uvidela 😉 držím palce