Ahojte, hovorí sa, že si vyberáme muža podľa svojho otca a mna by teda zaujimalo podľa ktorého otca som si vybrala muža ja, keď môj otec s nami žil/nežil do mojich ôsmych rokov ( mamu cely život podvádzal a bil, všetko som vnímala, ale aj napriek tomu som ho lubila a nikdy som sa ho nebála ) a od ôsmych rokov žila mama s mojim otcimom, s ktorým je doteraz ?
@vanda323 chcem vedieť pohľad žien bez toho aby som opisovala muža lebo vtedy je jasne čo by mi kto napisal
Sama pises že sa to len hovorí -ja to vyvratim- moj chlap je úplne opak môjho otca takze za mna je to blbosť.
A k tvojej otazke - “podľa ktorého otca, si si vybrala muža ty”
- no asi sa ti páčil, priťahoval ta a ma aj dobre srdiečko ;) či?🙂)))
@beata_k do 4 rokov som vyrastala s biologickým a od ôsmych s otcimom, potom odišiel pracovne na dva roky do USA, potom sa vrátil a doma bol uz len sporadicky…
Môj manžel je úplne odlišný ako môj otec aj ako mamin manžel takže by som sa toho 100% nedržala 🙂
Podla mna si si vybrala podla otca cislo 1.
Môj muž je tiež skôr opak môjho otca, takže nemusí vždy platiť, že si žena vyberá muža podľa otca.
Moj muz je uplne ako môj nevlastny otec. A uolny opak bio. 🤷♀️
Neplatí to vždy ale ženy, ktoré nevyrastali s otcom (a sa s tým vnútorne nezmierili) zvyknú hľadať v chlapoch svojho otca.
Buď si si našla povahovo presne taký typ ako bol tvoj otec (biologicky) alebo jeho pravý opak. Záleží od toho, či si sa v ňom ako dieťa videla, alebo naopak sa ho bála a jeho spravanie sa ti nepáčilo.
Môj muž je v prvom rade zodpovedný a dovolím si povedať, že taký nebol ani jeden z maminych mužov, je veľmi starostlivý a tým sa podoba na mojho otcima, je úspešný a rad stredobodom pozornosti, to skôr sedi na mojho otca, je autoritatívny a všetko si najskôr premysli než spraví, to nesedí ani na jedného, je spoľahlivý a starostlivý, to sedi skôr na otcima, vie sa finančne postarať o rodinu, môj otec peniaze síce mal, ale boli len jeho, môj muž ma podviedol,ale dovolím si povedať , že sukničkár nie je, otec bol, môj muž ma rad pivo, otcim tiež, otec bol úplný abstinent… No viac sa podľa mna podoba otcimovi
No a aký je tvoj muž?