Otec neznáša svoje dieťa

2. mar 2021

Prosim vas stretla ste sa niektora s tym,ze otec povedal na svoju dceru,ze ju neznasa? ( Nezijeme spolu,opustil ma hned ako som otehotnela).

gabsisi
2. mar 2021

No keď píšeš že ta opustil hneď ako si otehotnela to by som skôr brala že neznáša zodpovednosť, starostlivosť o iného a námahu.

autor
2. mar 2021

@gabsisi tak on sa tak vyjadruje,ze ju neznasa a starat sa nebude

gabsisi
2. mar 2021

No nie som v tvojej situácii a neviem co prežívaš ale ak je takýto voľ buď rada že nemá opačný záujem ... ti malú vziať. Zariad di život bez neho, ak to ide s tes sa so svojho dievčatka. Ona ma koľko? Novorodeniatko?

denden77
2. mar 2021

dalsi blbecek, ktoremu zjavne potomok narusil plany.. mal si nasadit gumu, idealne aj na hlavu..
kaslat na neho.. raz, ked mu na stare kolena nebude mat kto ani lieky priniest a zadok utriet, si mozno spomenie 🤦‍♀️
ze "neznasa" svoje dieta je len zle vyjadreny pocit.. sam dobre vie, ze ono za nic nemoze.. len je tak sprosty, ze svoju neschopnost a nezaujem pomenuje takto 🤷‍♀️

autor
2. mar 2021

@gabsisi uz ma 4 roky

autor
2. mar 2021

@denden77 ano narusila mu plany,vrak kvoli nej ma problemy najst si vztah nejaky

denden77
2. mar 2021

chudacik.. ja, ze chcel byt kozmonautom, ci vynajst liek na rakovinu.. a on si kvoli dietatu nevie najst vztah 😂😂😂 ma to blbe.. ale ked si nenajde vztah, aspon neurobi dalsiu zenu nestastnou a dalsie dieta, ktore bude neznasat.. hento by sa nemalo mnozit 🤦‍♀️

iwka1768
2. mar 2021

Bud rada ze mala nemusí znášať jeho blbú náladu a sprostu povahu.. Určite jej bude lepšie keď ho nemá pri sebe... ❤️

cacianka
2. mar 2021

Duševný mrzak. Nie je schopny vztahu, tak to hádže na dieťa....

amelie2017
2. mar 2021

Kym to povedal len na nu a nie priamo jej, tak je dobre. Bohuzial, takych dusevnych mrzakov beha po svete velmi vela. S dcerou sa aj stretava? Ako sa k nej sprava?
Moja dobra kamaratka ma podobneho exdebila. Ale oni boli manzelia, 3 roky sa snazili o dieta, boli na umelom oplodneni a ked sa im to po x pokusoch podarilo, posielal ju na potrat, ze on vlastne decko nechce. Rozviedli sa este pocas tehotenstva. Mala ma skoro 4 roky, doteraz sa s nou stretava len v pritomnosti matky alebo babky a dieta stale zhadzuje. Kamoska je uz z toho zufala, najradsej by bola, keby sa nezaujimal vobec a mali by od neho pokoj, ale vraj ju nemoze nechat len s jeho dementnou matkou (kamoskou), lebo bohvie co z nej vyrastie. Pritom on len pride a sedi, ani sa s nou nehra, nikdy jej nedal jest, neprebalil, nic. Ani na sude neuspela, lebo otec "MA ZAUJEM O DIETA". Ale aky uz nikoho netrapi.

autor
2. mar 2021

@amelie2017 ano stretavali sa obcas...momentalne uz nie,nakolko so mnou prestal zo dna na den komunikovat,zablokoval ma vsade kde sa dalo,ale ked aj sa stretlivtiez sa k nej nespraval pekne,stale rozpraval,ze sa vobec na neho nepodoba,ze je skareda,rozmaznana...a podobne

tykat
2. mar 2021

Ze narusila mu plany 😂😂😂 ...tak hlavne ked si najde vztah nech dopredu upozorni ze pripadne dieta chce dat na adopciu aby nezavadzalo... idiot.

kiki9871
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. mar 2021

@kiki9871 takito dementi by nemali mat deti

stanulienkat
2. mar 2021

Nuz je to velmi smutne. Ale zrejme to dieta nechcel od zaciatku. Mal sa chranit. Alebo aspon ty. Boli ste dvaja nezodpovedni.

jeltica
2. mar 2021

Je to smutne, no otazne je aj to, ci ste dietatko planovali alebo to bola proste len nehoda. No aj tak ho to neospravedlnuje, kedze dieta za to vobec nemoze. Radsej nech len lati a nestara sa ak ma mat taketo nazory

sense
2. mar 2021

Opustil ts led di bola tehotna takze planovane asi nebolo.
Pozri ja by som mu ju nasilu netisla, dieta je este male ...tak asi sa k nemu tiez moc netlaci....
Jedneho dna mozno ten darca semena pochopi urcite veci ale uz bude neskoro
a teraz ho oznacujes sice za dementa, ale kwd ste spolu sulozili bez ochrany tak dementom nebol...

autor
2. mar 2021

@stanulienkat no to je pravda,nechcel ju

stanulienkat
2. mar 2021

Takze chyba nie je len v nom... Ale bud rada,ze ju mas.

yollanda
2. mar 2021

Odstrihnúť sa od neho a hotovo!

kikus7
2. mar 2021

@denden77 Máte pravdu. Ak chlap o dieťa nestojí, nech si ho ani nerobí a je zodpovedný, ale takí hlupáci to neriešia a nechávajú skôr všetku starosť o ochranu i o dieťa na ženu. Ale doplním Vás. Akokoľvek dobre vychováte svoje dieťa, neznamená to, že Vás bude mať na staré kolená kto doopatrovať. Osobne, ak by som mala dieťa a bola stará, tak by som také niečo od svojho dieťaťa nevyžadovala. Lebo vždy sa môžu stať situácie v živote, že je človek nemohúci a pripútaný na lôžko a to jednoducho nie je možné doopatrovanie toho rodiča doma, ak máte navyše svoju rodinu, svoje deti, hypotéku a x starostí, taktiež pracovať až do dôchodku a rodič si vyžaduje nonstop opateru.. Ale ideálne je, ak človek vládze čo najdlhšie..

denden77
2. mar 2021

@kikus7 samozrejme.. suhlasim.. to len na ilustraciu, ze je vseobecne celkom fajn mat na stare kolena pri sebe blizkych 😊

kikus7
2. mar 2021

@denden77 To hej. Máte pravdu. Malo by to tak byť a vo väčšine prípadov to tak je. 😊

kittykat22
2. mar 2021

nemusi ju znasat, musi na nu platit. Ty si mozes najst niekoho kto ju bude mat rad. Mas vyhodu ze biologicky darca o nu nema zaujem, aspon sa nebudes natahovat v striedavej starostlivosti.

petronelka47
2. mar 2021

Je zvláštne keď otec nič k dieťaťu necíti 🙁 poznám to ale je to len jeho vec

iwanka222
2. mar 2021

To nebude malou ale tym ze on je nevyzrety idiot. Chvalabohu ze si nevie najst vztah lebo naozaj by trpela dalsia zena a dalsie dieta ktore by za nic nemohlo. Je to bezcitny idiot tak sa ani necudujem ze ho ziadna nechce.

janickacrazy
2. mar 2021

Možno to povedal len preto, aby ti ublížil. Je neschopný nájsť si vzťah a tak potrebuje nájsť nejakého vinníka. Lebo priznať si, že chyba môže byť v ňom, to dokáže máloktorý chlap.

kikus7
2. mar 2021

@janickacrazy Podľa toho, čo tu čítam, je to hlupák. Ale možno fakt má problém si niekoho nájsť. I keď nemal by z toho viniť iných. To teda nie! Nie každá žena chce chlapa s dieťaťom z predošlého vzťahu, hoci to nevinné dieťa za nič nemôže. Rovnako ani bezdetní chlapi nechcú dieťa, ktoré môže mať žena z predošlého vzťahu. Hlavne kvôli tomu, že to dieťa bude navždy spájať partnera s bývalkou/bývalým. Takže tomu by som aj verila. Ssmozrejme, dieťa za to nemôže. Úplne však také zmýšľanie chápem, ak niekto nejde do vzťahu s niekým, kto už má záväzky..

jaass
2. mar 2021

Dúfam, že aspoň platí výživné....

katkami123
2. mar 2021

Vykašli sa na neho, môže ti byt ukradnutý. Ani minútu času by som na neho nestrácala čo o len myšlienkou