Ahojte dievcata, potrebujem poradit. Mame 17 mesacnu dcerku a manzel dostal k 31.1 vypoved. Nevedel si najst pracu, tak sme sa rozhodli ze on pojde na matersku a ja sa na pol uvazku vratim do prace s tym ze budem robit z domu. Vsetko bolo dohodnute, len nakoniec si v praci dali podmienky, ktore sa mi nedali splnit (mesacne skolenie kazdy den, kde by som dochadzala 80 km denne). Tak sme si s muzom povedali ok, nechame to tak a ja si na pol uvazku najdem inu pracu. Lenze je doba aka je a najst si pracu z domu je takmer nemozne, takze som zostala akoby visiet. Nepoberam rodicak ani nie som v praci. Teda sa chcem spýtať ak ste niektora riesili podobny pripad, alebo mate nejake skusenosti, ci nebol problem pri druhom dietati v poberani materskej, lebo ja teraz vobec neviem ako dalej. Za kazdu info budem vdacna
To nebolo moc rozumne odist z dohodnutej prace v tejto dobe. Pride mi zvlastne, ze ti sef nepovedal pri pohovore tak zasadnu vec, ako ze bude nutne chodit na skolenie 80km kazdy den cely mesiac. To nevypada ako seriozna firma. Ked si sa rozhodla, ze pojdes do prace, tak musis pocitat s tym, ze muz bude doma s dietatom, a ty budes pracovat s pocitom, ze on sa postara. Nemozes sediet na dvoch stolickach - byt z casti doma a z casti v praci. Ved z toho by si sa zblaznila. Zacnite si teraz hladat pracu, akukolvek pracu - part time, full time, brigadu a zober co pride. Keby bola praca nevyhovujuca tak pocas jej vykonavania hladaj dalej. Najlepsie by bolo keby ste si zacali hladat pracu obaja, a koho zoberu skor, ten do nej odide a postara sa fin. o rodinu. Ale neviem, ci je to take lahke prevadzat matersku hore dole na inu osobu.
A preco len pracu u domu, ved muz je doma a zrejme prave preto ze je doba ska je by som ten 1 mes skolenia riskla. Lebo jeden z narokov ns matersku je aktivne NP a ak nebudes zamestnana tak ho mat nebudes. Alebo si len prerusiöa poberanie RP a prac pomer u teba stale trva?
...tvoj muz mohol byt na urade prace a poberat podporu a ty na rodicovskej dovolenke a poberat rodicovsky prispevok, tak sa vratte k takemuto modelu.
A manžel teda už na priklepnutu materskú, hej? A už ju poberá?
Kovoli mesacnemu dochadzaniu? A s vidinou home officu? Absolutne zle riesenie. Ludia dochadzaju roky, desatrocia, taketo vzdialenosti. Mesiac sa da vydrzat. Jedine, ze je to logisticky nezvladnutelne, co si nemyslim.
Súhlasím s komentármi vyššie. Prečo na polovičný úväzok a doma? Keď manžel doma sedí na riti? Však nech sa stará keď si išiel na materskú a ty si nájdi hocijakú robotu aj keby to malo byť dokladanie tovaru v Tesco. Stále lepšie ako nič. Poprípade ty si ostaň doma a manžel nech ide pracovať. Sa mi zdá že on aj popri materskej môže pracovať na inú zmluvu. Že tam je len že nemôže pracovať na tej zmluve kde čerpá materskú a nech on ide robiť skladníka alebo sbs kým sa situácia neukludní a nenájdete jeden z vás niečo lepšie. Príde mi zbytočné aby ste obaja sedeli doma na riti. A po čase by ti to aj tak vadilo pretože manžel by si mohol zvyknúť že je doma, že je o neho postarané má navarené upratané a veget a ty by si namiesto 1 dieťaťa mala dve na krku....
@basska_b myslím, že v tomto prípade to nebude materská ale len rodičovská...materskú by museli stihnúť požiadať do 7 dní od skončenia PP a písala, že si hľadal prácu či čo 🤷 každopádne neviem čo je také hrozné keď to školenie bolo len na mesiac no, každé školenie sa hodí aj do ďalšej kariéry. Nevieme ani koľko má dieťa, čo teda je otec 100 % schopný sa postarať, veď v takom prípade by mohla aj na plný úväzok...neviem kľudne do obchodu niekam..možnosti sú
Máme to chápať tak, že ty chceš ísť do práce, aké naďalej sa starať o dieťa doma?
Lebo mne toto vychádza z tvojho príspevku...
Vidina pol úväzku s home Officom a ty to zavrhnes kvôli mesačnému dochádzaniu? 🙄
Je to risk dochadzat 80km na skolenie cely mesiac bo vela sa aj precestuje atd.. kym si takto uvazovala uz daaavno si mohla niekde hoc aj tovar vykladat nez spekulovat
@zazrakysadeju prečo sa mužovi automaticky nechce ist do prace? Je tiež otec dieťaťa, dieťa nemá pol roka... Kľudne mohla ona tu prácu zobrať a mesiac vydržať a otec si mohol upevniť vzťahy s dieťaťom... Potom sa nečudoval že tu vypisujú mamičky dieťa plače keď je s otcom samé lebo jediný kontakt s dieťaťom je tak hodina večer po práci a možno tak cez víkend aj to nie osamote
@laurika85 pokiaľ nemáš aktívne nemocenské, tak pri druhom dieťati ti nevznikne nárok na materskú..........musíš sa zamestnať a spĺniť 2 podmienky........
Baby takto. ja pracu mam. pocas nej som na rodicovskom. ten som teraz prerusila, s tym, ze manzel pobera matersku. Tak som sa ozvala mojej sefke, ze sa vratim na pol roka naspat, budem robit z domu, kedze cela firma teraz robi z domu. nenapadlo ma ze bude treba ist osobne na skolenie. Ale ja v tej praci som stale. popri tom som chcela nieco na pol uvazku. Je pravda, ze som mohla zobrat dokladanie v Tescu, keby nie je teraz vsetko obsadene. Len som sa chcela spytat, ci mi viete niektora poradit, ci pri druhom dietati budem mat narok na materske, kedze som stale zamestnana, ale pracu nevykonavam
@laurika85 pokiaľ ti pracovný pomer trvá, tak budeš mať nárok na ďalšiu materskú...obdobie rodičovskej sa započítava do 270 dní........
@laurika85 rodicak ti úrad prace nemohol nechať do 1.3. keď muž je od 2.2. na materskej. Rodicak máš len do 1.2.! Áno, príde ti v marci RP za cely mesiac, ale od 2.2. tebe treba platiť zdravotné odvody do ZP!
@hipuska je na rodičovskej dovolenke, je to vzťah medzi zamestnávateľom a zamestnancom. A nie je povinnosti poberať RP počas RD.
@daniela1911 veď ako môže byť RD keď manžel s tým istým dieťaťom je na materskej.
@hipuska lebo moze. Voci zamestnavatelovi je na RD, bez poberania RP. Zdravotne poistenie si musi platit sama (ak nema dalsie dieta do 6r, vtedy by sa na toto dieta mohla prihlasit na zdr.p ako osoba starajuca sa o dieta do 6r)
@veronikaszabova takže otec môže poberať materské na dieťa a ona voči zamestnávateľovi je na RD na to isté dieťa? Toto som nevedela že môže. A voči štátu je čo?
@hipuska voči štátu má prerušené poistenie z dôvodu RD u zamestnávateľa. Preto musí platiť ZP