Otec môjho dieťaťa chce dcére poslať peniaze - mám ich prijať?

petronelka47
4. dec 2020

Ahojte, bývalí sa nezaujima o svoje dieťa 2r. celý rok sa na dieta neopyta a pod. Výživné platí to je všetko. Teraz jej chce poslať peniaze na niaky vianočný darček ale nechcem to od neho. Som moc hrda?? Ešte doplnim že preto chce poslat peniaze aby nemusel za ňou chodiť, aby ju nevidel. Aj tak by ste zobrali € od takého darebáka??

veronikaszabova
4. dec 2020

@petronelka47 € su na darcek pre dieta, nevidim ziadny dovod na to, aby si ich nevzala.

petronelka47
autor
4. dec 2020

@veronikaszabova ale ved on ju nemá rád,nerobí to z lásky, ten človek je pre mna menej ako 0
Asi sa nikto nevie ako teraz citim

limetka69
4. dec 2020

@petronelka47 to preco milionkrat zakladas tu istu temu? myslis, ze v druhej, tretej, najdes ine odpovede? kazda mame rozum, a peniaze pre dieta by sme vzali aj od nuly,:D

jarmila2010
4. dec 2020

@petronelka47 nepozeraj na jeho pohnutky,ale dopraj dcere...

andrejkap123
4. dec 2020

Ale tu nejde teraz o tvoje pocity ale o malu. Cize uplne vklude prijmi tie peniaze ved idu vianoce... pripdne ak velmi nechces peniaze mu povedz nech kupi on darcek a vybavene.

simonkaba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petronelka47
autor
4. dec 2020

@limetka69 ako anonym nevieš odpovedať, stačí?

anjelicek26
4. dec 2020

Peniaze nie su pre teba, ale pre dieta. To, ze neposle nejaky blby dar, co nevyuzijete - ale peniaze, nech kupis podla vlastneho uvazenia - beriem dokonca ako plus. Dvojrocne dieta s toho nebude mat aj tak rozum, pre neho su darceky asi od jeziska predpokladam.

jaskolka
4. dec 2020

Veď je to pre dcéru, nie pre teba. Kúp je za to darček a nerieš, či je on pre teba nula, alebo nie. Dáva to jej, nie tebe.

petronelka47
autor
4. dec 2020

@andrejkap123 tým pádom by ten darček musel priniesť, chápeš

andrejkap123
4. dec 2020

@petronelka47 no vsak nech prinesie 😃 alebo posle postou 😏

anjelicek26
4. dec 2020

@petronelka47 preco myslis, ze by musel chodit?Prvy eshop, objedna, dorucia. Tie peniaze su plus, ze vyberies ty nieco, co si mala zela. Nie nejaku blbost.

petronelka47
autor
4. dec 2020

@andrejkap123 to je robota navyše preňho

simonkaba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nevludna
4. dec 2020

Krasny priklad toho, ked ego vyhra nad rozumom...tak ich neprijmi, naco sa tu teraz hadas?

limetka69
4. dec 2020

@petronelka47 neviem o tom aby sa nevedelo, 🙂 ale mozno zmena 🙂

jaskolka
4. dec 2020

Veď nech ti pošle sumu na účet a hotovo.

ndrag
4. dec 2020

Daj dcere tie peniaze na sporiaci ucet a mas pokoj.. Raz ju to potesi ked bude potrebovat na nieco.

oliviakatka
4. dec 2020

Ak ich nechceš, môže ich poslať mne 😆. Môj ex na malého neplatí (nie je v RL) ale v živote mu nenapadlo poslať peniaze aspoň na vianočný darček/narodeniny - brala by som s radosťou. Na prvé Vianoce kúpil rukavice za 2€, aj to ich neposlal.

fokuska
4. dec 2020

@petronelka47 Aka je v tom logika, ze vyzivne, ktore je urcene pre dieta a on ho posiela, tak to ti nie je blbe vziat a ked chce dat peniaze kvoli vianociam na darcek tiez pre dieta, tak toto ti uz blbe je?
To nie su peniaze pre teba, ale dieta a ty ako matka mas konat v jeho zaujme. A odmietnut prispevok od druheho rodica v zaujme dietata nie je.

queen_mary
4. dec 2020

@petronelka47 ved to nejau prachy pre teba, ale pre dceru. Nech ich posle na jej ucet/sporenie.

petronelka47
autor
4. dec 2020

Bože ženy, veď ja viem že niesu pre mňa!!!! On ju cely život ignoruje,nezaujima sa , tak načo to robí? Aby si uľahčil svedomie??

queen_mary
4. dec 2020

@petronelka47 to neni tvoja starost. Decku sa prachy budu vzdy hodit.

blah24
4. dec 2020

Ja bych vzala, darek nekoupila, schovala a az by byla dcera starsi, at se sama rozhodne co s nima udela

petronelka47
autor
4. dec 2020

@queen_mary 20 raz za rok? Fakt?

anjelicek26
4. dec 2020

@petronelka47 mne to prijde take stavanie sa na hlavu uplne bez dovodu, ved to je uplne jedno, preco jej tie peniaze posiela, su pre nu a nie pre teba. Vy si spravte pekne vianoce a hotovo.

jaskolka
4. dec 2020

@petronelka47 a výživné ako vnímaš? Proste je to tak, máš dieťa s chlapom, ktorý, nie je ukážkový otec, ale aspoň to najmenej robí, že dáva peniaze. Už to nezmenís, tak načo riešiť, z akých pohnútok chce dať vianočný darček?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzik8778
4. dec 2020

ani môj exo nemá dcéru rád....odkedy je na svete sa o ňu nezaujíma, keby ju stretol na ulici, tak by ani nevedel, že je to jeho dcéra....jediné čo pre ňu urobí je to, že jej každý mesiac pošle výživné....na narodeniny a vianoce jej pošle niečo navyše (tedy v prípade, že mu pripomeniem, že sa blížia jej narodeniny, alebo vianoce...naposledy jej poslal na oba sviatky po 10€)...ale keď jej pošle, tak jej tie peniaze odkladám...každé euro do budúcnosti sa jej bude hodiť...v tomto prípade kašlem na hrdosť....je to pre to dieťa...

simona92101
4. dec 2020

@petronelka47 aj to je nieco,lepsie ako nic.odloz jej na ucet a je vybavene.