Ahojte co mam robiť keď už bývam aj samam s manželom aj synom, ale môj otec ma vo všetkom terorizuje. Všetko mu na mne vadí, aj to ze som chorá akoby som za to mohla. Aj ohľadom syna furt že prečo hento a prečo tamto. Horšie je ze ja mu neviem povedať do očí alebo mu napísať nech ma nechá už na pokoji. Co mam robiť?
@lucia851 no moznosti je vela, urcite ich aj poznas. zalezi na tom co si ochotna pre riesenie tejto situacie obetovat s cim sa dokazes vyrovnat.....ja som sa odstrihla. na pol roka nepomohlo, ale oddychla som si a mam viac sily napriklad....niekto sa odstrihne navzdy a niekto sa to pokusa riesit priamou komunikaciou ignoraciou ci podobne.
Si s ním v každodenne v kontakte?
Tiez nechapem, kedze nebyvas s nim, a ked uz sa bojis mu to povedat, tak preco ho nebloknes na sietach, blokni od neho aj hovory. Ked bude zvonit, neotvor. Ak bude otravovat dalej, nech ho manzel vyprevadi.
@lucia851 a tvoj muz mu nevie povedat ? tu pracu ti vybavil otec ? kvoli tomu ti nadaval?
@loginexistuje on sa bojí že potom stratia záujem aj o malého. Nie nevybavila mi ju on, ja som ju našla, tak si myslím ze keď si ja rozumiem ako sa cítim a ci mi to robí dobre alebo nie. Tak to nie je jeho problém. Ale vynadal mi ze som jebnuta
'Otec, nepaci sa mi, ako sa so mnou rozpravas! Tiez nie si dokonaly, ale do jebnutych ti nenadavam! Mala by som zacat? Páčila by sa ti taka komunikacia? Mne nie, preto koncim. Zavolaj, ked budes mat lepsi den! '
Zlozit telefon. Nabudúce mu s kludom anglicana zdvihni, komunikuj normalne, akonahle zacne buzeracia, zopakuj krok vyssie a takto az do zblbnutia. Kym mu nedopne, ze mozete byt v kontakte ale buzerovat sa nenechas!
@cocolino234 jemu aj mame vadí ešte aj to ze môj syn nie je ostrihana podľa ich predstav
@lucia851 jedina cesta nekomunikovat s ludmi, ktori ti ublizuju a pracovat s psychoterapeutom na tom, aby si si poriesila svoje zivotne traumy. Ale vidim, ze ani muz v tomto nestoji pri tebe, takze treba si poriesit veci aj s muzom. Ako uz moze byt prospesny stary otec dietatu ked depta jeho matku?
Zablokovat na soc sieti v tel a vybavene.. Mozno ti to je luto ale naco byt s takym v kontakte? Musis byt silnejšia.. Ja by som si toto nenechala..
@cocolino234 môj muž je super, a môj otec keď sa mi ešte raz ohlási tak s nim skoncim
Ved ho blokni na fb a ignoruj jeho sms ked ti bude nadavat do Telefonu tak ho vypni. A obmedz navstevy. Ja to vidim na vela ludoch ze k tym co k nim idu kazdy vikend si dovoluju a tych co su im vzacni a ukazu sa len par x za rok na sviatky sa boja nieco povedat ( sice tam potom nie je ziadny vztah ale maju pokoj)
Otec neotec, toto by som nestrieľa. Že ešte raz sa ozve - no nie, neozve lebo blokujem. Zavolá mama - keď bude kľudný rozhovor pokračujem, keď začne blbosti vypínam. Otec zavolá z iného telefónu, hneď vypnem. Nie a nie sa dať takto deptat.
Ani kvôli deťom, aj tie by som bránila a nedovolila im stretávať sa s ním.
@lucia851 ignorovať?