Ahojte, mám 16 rokov a môj priateľ má 33 a býva v BA čo je 100 km od môjho bydliska ... vidíme sa 2-3x za mesiac keď on chodí sem zamnou a má tu aj rodičov tak chodíme vtedy keď tu je k nim... no lenže on chodí stále zamnou a chcem aj ja ísť za ním.. mama by mi to dovolila ale oco moc s tým nieje okej... neporadíte mi niečo čím by som ho mohla presvedčiť aby ma pustil..má v BA svoj byt.. v piatok by som išla k nemu v nedelu zase naspať domov.. ďakujem
urcite nie
ani ja by som ta nepustila. Vekovy rozdiel by nebol taky strasny ak by si ty bola starsia. Nechapem / neviem si predstavit "zdraveho" 30 rocneho muza so 16 rocnou pubertiackou..... Podla mna ste kazdy uplne inde... skusenostami, rozumovo....
No, asi toto nechceš počuť, ale takýto vzťah absolútne nie je v poriadku. 17 ročný vekový rozdiel sám o sebe nie je nejak extrémne zlý, ale v tak mladom veku je to podľa mňa neprípustné a neviem si predstaviť, že by normálny muž mal vzťah s neplnoletou.
čudujem sa mamine ze je s tým ok, určite by si sedela doma.
Nedovolila by som Ti ani ja.
Keby si predatavim, ako vy zareagoval moj otec, keby som pred 20 rokmi s takouto poziadavkou vyrukovala (co by mi ani hlavou nepreleteto, nieto to este vyslovit), taku by mi dal, ze by som sa z toho nespamatala.
Mala som 17. priateľ 33 😀... teraz som 32 slobodná mamička s 13 ročným chalanom 😀
Preboha ze 16 a 33!No mam dost.Sa preber dievca zlate!
Nie lenze by som ti nedovolila chodit za nim, ja by som ti nedovolila ani aby on chodil za tebou :D byt moja dcera tak ti to velmi rychlo vysvetlim. Tento "vztah" v poriadku nie je a to ti pisem ako niekto, tko v 16tich tiez skusal a tiez na nas 16tky leteli 30tnici.. a iba kvoli jednemu ... ;) a ano boli inde... ja viem ono je to lakave.. chlap v najlepsich rokoch z mojho pohladu, uz aj zabezpeceny viac menej.. a mlada zaba. Ale velmi rychlo ho prestanes bavit...
@natyreggae a uz si uňho bola? Stretavate sa dlho?
@natyreggae keby si bola moja dcéra, tak máš guľu na nohe a nie 33ročneho muža
Aspoň že tvoj otec má rozum keď už ty a tvoja mama nie
@natyreggae ziaden normalny 33rocny muz, si nezacne so 16rocnym dievcatom. Neviem si predstavit ziadne spolocne temy na rozhovor, podla mna je to chore.
@simca06022011 tak mňa moja mama už nemá za decko a berie ma ako čoskoro dospelú a vie že nebudem robiť hlúposti ale budeme spolu u neho ... on sa o mňa postará..
Nenapadlo ťa, že keď si sa narodila on už mal 17 rokov. Bol vtedy na strednej škole! Nie si trochu mimo, ved už vtedy, keď si " ešte nevedela o svete" bol starší ako si ty teraz
@katlak nie ešte nie.. toto ak to nejako prehovorím oca tak to bude 1. Krát čo pojdem za ním.. a poznáme sa vyše roka ale to sme boli iba kamaráti a ako partneri sme 2 mesiace 🙂
@lienocka2808 neviem prečo by nemal byť normálny.. ale však vy nepoznáte ani jeho, ani mňa tak nemáte právo súdiť ho že nieje normálny keď je somnou .... a rozprávame sa o živote,o jeho práci, o mojej škole ktorú keď dokončím idem za ním do BA a chceme si otvoriť vlastný podnik... proste normálne debaty.. 🙂)))
@sante81 tak to by som naozaj nechcela byť vašou dcérou :D
Aaa ešte som vám zabudla povedať že rodičia majú vekový rozdiel 10 rokov
@natyreggae dievca zlate, utekaj od neho
@evalin88 áno napadlo... aj sme sa o tom rozprávali ale nevidíme v tom nejako problém... keď nám to bude fungovať tak myslím že úplne v pohode
@anika môzem sa spýtať že prečo? Mala som už pár vzťahov ale nikto nebol kumne taký, aký je on a nikoho som tak ako jeho neľúbila...
@natyreggae juuuj dievcatko zlateeee. teraz nebudes pocuvat ziadne rady ked si zamilovana. sme tu dospele mamy ,starke a nase skusenosti su veru velke. raz si spomenies co ti tu piseme len aby nebolo neskoro. a keby si moje dieta tak ho chytim a taku mu natiahnem 😉 ze by ho to rychlo preslo
@natyreggae mozno si skor naivna, alebo nie ze naivna ale zalubena az po usi.... Tu nejde o to ci si ty skoro dospela (nie si... mas 16)... ide o to, ze to nema (okrem ineho) ziadnu perspektivu a on sa o teba postara len do vtedy, kym ho ako mlada pipka neprestanes bavit. Nic viac nic menej. Nech to znie akokolvek kruto a neviem ako. To je IBA tvoj pocit. Spytaj sa starsich zien, ci maju taku skusenost, ze sa NAOZAJ o ne partner postaral. A kazdy sa spraval super a tutuli mutuli a velke reci a velke plany a sny a modre z neba... Ale kludne bud vo svojom ruzovom svete, tu bezstarostnost by som si aj ja rada uzila :D tebe to moze byt jedno co bude o dva roky ak si budes davat aky taky pozor... ja tvojho otca chapem, tvoju mamu nechapem a tym to hasne. Ja ekd som isla z domu, tak s mamou sme si nieco vymysleli kam idem.
A to ze tvoji rodicia maju vekovy rozdiel 10r, tak co? 17 rokov je takmer 2x tolko... ty nie si divna, on je divny.. a o 5 rokov sa zastav tu na pokec, ako to dopadlo, velmi ma to zaujima :D nebudem tu o vekovych rozdieloch rozpisovat, lebo myslim, ze toto ani nebude mat nejake extra trvanie, tiez mam doma starsieho a ked si predstavim, ze mam doma chlapa skoro vo veku mojho otca a ja este "mlada", tak neviem... a hovorit v 16tich o nejakych "vztahoch " a "partneroch", to chce fakt vyspelu osobu. Keby som sa ho isla opytat co by povedal na 16tku v 33rokoch tak by ma poslal na psychiatriu :D
No ja ked si predstavim, ze moj muz ma 33 rokov a nasa suseda skoro 17 rokov... o takom chlapovi si pomyslim svoje. Strasne mi to je vtipne 🙂 To si nevie najst sebarovnu?
A počúvaš sa? Že mamička ťa neberie ako decko, no mala by, si ešte decko. Ideš za tridsaťročným chlapom na víkend a povieš, že mamička vie, že nebudem robiť hlúposti a on sa o mňa postará. No bude ti robiť pestúnku a budete hrať pexeso? Ach moja zlatá, človek sa učí na vlastných chybách ale daj si poradiť.
@natyreggae lebo normalny 33 rocny si nehlada 16stku
@natyreggae Ale čo... nepočúvaj nikoho. Normálne choď veď si dospelá .. aj občiansky máš .. Veď ho miluješ, on miluje teba ... čo ideš riešiť? Že ťa otec nepustí ? :D Prečo si od neho pýtaš vôbec povolenie, keď si dospelá...
ps... keď potom nabúchaná budeš hľadať pomoc, sem nechoď 😀
30 ročný si hľadajú 16 tky? fíha, pomaly by si mu mohla byť dcéra...
Ale vidím to tu kde bývam.... 14 r. ide do auta s 20 r. chalanom....zavesení na sebe...
@natyreggae ja by som tiež nepustila a chápem prečo. A je medzi vami dosť veľký rozdiel. O 10 rokov, o 15 rokov... Rozmýšľaj sama