Otec má matku dieťaťa za nič

podolinec
20. apr 2024

Ahojte čo by ste robili ak víkend kedy mate dieťa u seba a otec vám napíšem ze si berie vás víkend dcéru na svadbu a žiadna dohoda a návrh víkend za víkend vôbec ma nerešpektuje ako matku dcérka ma 8 rokov a veľmi asi bude chcieť ísť keď príde od neho po týždni tak co by ste robili vy ?

kacena4
20. apr 2024

precitaj si co si napiala a skus este raz...

pribinak
20. apr 2024

V com je problém? Vymeniť víkend aby fieta šlo na svadbu? No problém …

podolinec
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januska12323
20. apr 2024

? Nechceš ju pustiť na svadbu lebo s ňou jeden víkend nebudeš? To už žiadne víkendy nikdy nebudú? Alebo len nechápem o čo ti ide.

podolinec
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
taga
20. apr 2024

Otec manipuluje malu tak,ze presvedcil inych dvoch dospelych ludi, aby si naplanovali svadbu na vikend, kedy ma byt mala s tebou? 😁 jasne, uplne je cela svadba o tebe a o tom ako ti ex robi zle.. kks

podolinec
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
20. apr 2024

@podolinec tak keď má mat budúci víkend dcéru tak mu povedz že bude s tebou, lebo potom bude s ním na svadbe

A opýtaj sa či už má šaty a topanky pre dcérku

danyelia
20. apr 2024

Ahoj, normálne by som s ním dcéru pustila na svadbu, nech sa dobre zabaví...predsa tí, čo tú svadbu majú ju kvôli Tebe nepreložia o týždeň. Nerob si/jemu/vám obom/dcére zbytočné problémy, len aby si si niečo dokazovala, veď si dcéru užiješ budúci víkend, normálne sa predsa dohodnite...

majka99999
20. apr 2024

Mazes odpovede, tak neviem. Osobne by som nemala problem bud vymenit vikend ale kludne nech ide aj 3 vikendy za sebou. Akoze je tiez rodic a ty ju mas 80+ % casu. Ked jej kupi saty a topanky, ak nemas pre nu nejake vhodne, tak kludne. Ty si vybrala otca pre svoju dceru, tak sa s nim musis naucit vychadzat, kedze este 10 rokov bude mat narok na tieto navstevy. Dieta nie je len tvoje, svet sa nezruti, ked bude viac s otcom.

anjelicek26
20. apr 2024

Nejako si moc fandis,ze niekto naschval naplanuje svadbu tak,aby tebe vychádza víkend s dcerou nespravne🫣🫣 Kľudne tie víkendy vymeňte,dcéra nech sa zabaví.

som_realistka
21. apr 2024

Dcéra je komu zverená, ty máš iba víkendy? Zmazala si všetky komentáre a otázka je nejasná. Upresni

miroslava21
21. apr 2024

Nevieme vas rezim ako fungujete. Iba tu malu cast co opisujes a nie je to ziadna tragedia. Bud rada, ze otec ma zaujem o dceru a berie ju aj na taketo udalosti.

podolinec
autor
21. apr 2024

@majka99999 mame striedavu starostlivosť zatiaľ

podolinec
autor
21. apr 2024

@som_realistka dcérku mame v striedavého starostlivosti a otec aj tak robí problémy že ju chce do svojej

minenkak
21. apr 2024

@podolinec ako ti robí problém,že ju chce do svojej starostlivosti,má na to právo,treba niekedy ustúpiť a to na tú svadbu,však nech ide