Otec dieťaťa sa vyhráža zakazovaním styku syna s mojou rodinou

12. dec 2022

Otec dietata a moja rodina mali veľmi zle vzťahy kvôli tomu, že som otehotnela veľmi mladá a vyčítali mu to. Moja rodina chcela aby som isla na potrat. Čo samozrejme nie je ideálne ale z časti som ich aj chápala, nehnevám sa za to. Nakoniec som si dieťatko nechala a oni ho potom chceli vídať lenze otec dieťaťa to zakazoval cele roky, prave kvôli tomu že “nechceli aby sa maly narodil”. 5 rokov sa s nim teda nestretávali až nedavno som ich zoznamila. Maly mal so všetkými krasny vzťah, ma ich rad. Až na mojho otca. Ten si k nemu nenašiel cestu bohuzial a nesprával sa dobre. Za to suhlasim aj ja aby sa s nim nestretaval. Ale s ostatnými chcem. Teraz ale synov otec znova trva na tom aby sa s nim nestretavali, vyhráža sa že ak sa stretnu tak bude volať policiu. Vysmiala som ho, že na to nie je dovod a že maly ich chce vídať tak prečo a on sa stale vracia do minulosti, že preto že ho nechceli a preto že ho neochránili pred mojim ocom. Podľa mna to nie je dovod. Čo mam robit? Ako vravím, maly sa s nimi chce stretavat, okrem mojho oca.

whatever1
12. dec 2022

Konkretizuj ako sa spraval tvoj otec k tvojmu synovi.

pribinak
12. dec 2022

Miesto vysmievania sa, treba o probléme komunikovat

ckocka
12. dec 2022

No tak ho nechaj nech volá políciu alebo aj armádu.

januska12323
12. dec 2022

Nemá ti ako zabrániť stretavaniu s rodinou, vykrikovať môže čo chce. Bývate spolu?

autor
12. dec 2022

@pribinak Ano, komunikovali sme o tom ale k ničomu sme nedospeli. On išiel svoje a ja svoje. Keď videl že neustupujem a nesúhlasím s jeho zákazom tak zacal tie reci o policii. Vtedy som ho vysmiala pretože si myslim, že toto policajti nebudú riesit. Či?

autor
12. dec 2022
pribinak
12. dec 2022

Keď sa neviete normálne dohodnúť treba si niekoho na to nájsť, ale provokovanim sa nič nevyrieši

Tiež nechápem tvoju rodinu, 5 rokov nemali záujem a odrazu ….

autor
12. dec 2022

@pribinak píšem že ho chceli vídať ale on ho zakazoval.. a ja hlúpa som mu to tolerovala

ckocka
12. dec 2022

A chápeš že on ti nič zakazovať nemože, ani vtedy, ani teraz.

autor
12. dec 2022

@ckocka už to konecne chapem. Ale on nie.

ckocka
12. dec 2022

No s tým nič nenarobíš, keď je raz hňup.

januska12323
12. dec 2022

Nie policajti to nebudú riešiť lebo nemajú čo. Ak nie je súdny zákaz styku tak môžeš dieťa zobrať na návštevu kam chceš.

cacianka
12. dec 2022

Podaj mu telefón so slovami volaj. Políciu, colníkov, naka HAKA FBI ncsi šerifa aj rendőrseg a gendarmerie
Ak by sa starí rodičia rozhodli, dokonca môžu podať návrh vo veci styku s vnukom, a 95% by vyhrali..
Lebo ak sa správali odmietavo vlastne iba k tebe aby ťa naviedli na potrat, alebo chvíľkami dočasne k dieťaťu, ale teraz ho dlhodobo nielen akceptujú, ale majú k nemu zdravý láskavý vzťah, syn ku nim , tak súd rozhodne v ich prospech,teda v prospech dieťaťa lebo to má právo na starých rodičov a iných pribuznych.
Ostatné platí že mužovi vysvetliť, a nedať sa manipulovat

autor
12. dec 2022

@cacianka dakujem! Tak snad už prestane robit prieky.

whatever1
13. dec 2022

Neodpovedala si čo urobil tvoj otec tvojmu synovi? Nezbil ho? Nezakazuje ti muž aby si k nim išla len preto, že hrozí že sa tam s dedom zase stretne?

lucky_k
13. dec 2022

Skus sa vcitit do jeho koze. Ked si otehotnela, tak chybu pripisovali jemu! Posielali ta na potrat!!!! On ta podrzal i napriek tlaku tvojej rodiny a urcite sa malemu tesite a zrazu sa ti ozve rodina a ty na vsetko zabudnes?
Ako si myslis, ze po tom vsetko sa citi on? Este k tomu tvoj otec maleho i tak neprial...
Ak by toto vsetko robila jeho rodina, svokra, tiez by si zabudla a rodinovala by si sa s nimi? Nebola by si proti stretavaniu sa maleho s nimi?

lucky_k
13. dec 2022

@lucky_k neprijal

lujza123
13. dec 2022

Tvoj chlap je nejaký psychopat nie? Tam bude asi viac veci čudných, nielen zakazovanie styku.

stanislavkipo
14. dec 2022

@lucky_k - presne tak - zazivam nieco podobne a je to naprd! Postavíš sa za ženu a vlastnú rodinu. A aj napriek tomu že jej rodina spôsobí svinstvá, teraz mávnutím čarovného prútika sa žena otočí chrbtom ku mužovi aby dobehla za rodinou čo sa zachovali svinsky?
Tu sú hodnotové problémy a partnerstvo vo vzťahu by malo byť najviac.
Ja by som odporúčal neísť proti mužovi ale hľadať cestu aj komunikáciu, vysvetlenie či ospravedlnenie či nápravu z tvojej strany rodiny za minulé svinstvo! Ak ako partneri umožníte rozkol tak Vám tam niekto klinom partnerstvo rozštiepi a ostatne ti rodina, ktorá chcela potrat a partner čo ťa podržal bude mimo.

Veľmi citlivá situácia a nepodceňuj to - môže sa na tom zrušiť vzťah a problémy pre všetkých!
Môžeš si robiť čokoľvek ale v partnerstve sa robia dohody aby bolo pevné!

stanislavkipo
14. dec 2022

ani podvádzať vo vzťahu polícia nezastaví alebo je nelegálne - ale to neznamená že je to ok a vzťah bude môcť existovať! ;)