Ahojte zienky, rada by som. Sa podelila s mojim príbehom a možno aj od vás chcela počuť vás názor aký máte na osud a náhodné stretnutia?
Pred desiatimi rokmi som sla pracovať do zahraničia do gastra. Hneď som tam spoznala jedného Slováka, ktorý náhodné na Slovensku býva asi 30km od môjho rodného mesta. Predtým sme sa nikdy nevideli, nepoznali. Keďže sme spolu pracovali asi cca po mesiaci a poznania sme si padli do oka a zažili krátku romancu. Ja som potom šla do iného mesta pracovať a on tam ostal. Kontakt sme si na seba nedávali nič... Medzitým som mala pár zamestnaní v cudzine, spoznala môjho terajšieho manžela a mame spolu dieťa. On je taktiež slovak. Rozhodli sme sa ako rodina vrátiť na Sk. On chodieval naďalej pracovať do cudziny, co nás však odcudzili a ja som bola dosť sama. S manželom sme sa odcudzili a dohodli na rozchode. No chcem sa sama postaviť na nohy tak sme sa dohodli, že teraz pôjdem do cudziny ja a kým si niečo na šetrím pôjdeme od seba. Keďže nemám kam ísť a sama na Sk sa bojím, že sa neuzivime neviem. Tak sme sa vzhľadom na danú situáciu a aj finančnú rozhodli, že pôjdem na neake týždne do zahraničia ja a on ostane pri malom teda už veľkom ma 8r.
Pracu som tam mala istú. Prvý deň ako som tam nastúpila som tam narazila opät na toho Slováka.. Och nemohla som tomu uveriť a občas sa pýtam prečo práve teraz a práve jeho? Pracujeme opät spolu, je milý a veľmi mi pomáha keďže už je tu skoro rok a ja som zmetena...
Pilcherová?
Svet je maly. Raz typek na prednaske o afrike o Ethiopia vravel ze clovek ked je v Ba nevie sa zladit a s kamosom dat stretko a potom ho nahodou stretne v Ethiopii. Nie je to nahoda ked obaja maju cestovatelske profesie hobby ..
Asi hladas rebound vztah . Asi to nebola velka laska ked si odisla len tak do ineho mesta ani kontakt ste si nedali . Len daky fling .
Aha Asi nie je material na dlhodoby vztah ale Iba na uzitie si
Ty ale este nie si rozvedena tak Skus zatial nic neriesit Daj si chvilku pokoj od muzov.
Sustredila by som sa na ten ciel zarobit si..
No ja si hlavne myslím, že máš momentálne úplne iné problémy, ako riešiť nejakého paka, ktorý, ako sama vravíš, preťahuje osamelé baby akoby sa nechumelilo.
Nie, nie je to osud, ale náhoda a film o vás asi nenatočia.
Takže byť tebou, vrátim sa späť na zem a sústredím sa na svojho syna a na to, aby som dala do poriadku situáciu okolo peňazí a rozvodu.
Z mojho pohladu, moze to byt osudove alebo ako sa to vola, ale nemusi to nic znamenat. Vsetkych ludi, ktorych stretavame, stratavame s nejakym dovodom. Niekto nam ma pomoct vybudovat biznis, niekto je otcom nasich deti, niekto manzelom, niekto vernym kamaratom cely zivot. Niekto nas svojim tyranskym spravanim uci budovat si sebauctu a hranice, niekto nam pomoze pochopit, ake hodnoty su pre nas dolezite. Dalsich prikladov je realne nekonecno. Osudove stretnutie to moze byt, s akym ucelom, sa len ukaze, ale vzdy je dobre ostat nohami na zemi, zarobit peniaze a najma, cim skor sa vratit k synovi.
Tak mozno je to osud, no neznamena to, ze musi byt tvojim partnerom (aj ked moze). Ale moze aj napriklad hrat ulohu niekoho, kto ti vzdy pride pomoct v zaciatkoch prace v zahranici.
Naposledy keď ste sa stretli tak to bolo predpokladám 10 rokov dozadu. Od vtedy ste prešli dáku tu životnú cestu. Máš syna a aj cieľ zabezpečiť vás. Ja na tvojom mieste by som sa zamerala na to. A možno tak jedným očkom pozorovala aj zmeny u tvojho známeho- neznámeho. Ak je to naozaj osud a zmenil sa v postoji k ženám tak to nie je až taký zlý materiál 🤣🤣🤣. Veď nemusíš s ním hneď plánovať svadobné zvony🙈. Na film to asi nieje no nikdy nevieš.
@ciernysokol perfektne vystrihnuté. Ja sa tiež nepokúšam nenadávat na ľudí ak má dáko sklamali. Každý mal dôvod vstúpiť do môjho života aby sa v tom mojom osude niečo pohlo a zmenilo. 👍👍👍
Ja som svojho terajšieho stretla na turistike v Taliansku, do reči sme sa dali až posledný deň tej 6-dňovej dovolenky 😁. V BA býva pár ulíc odo mňa a sme si tak podobní, že asi je to fakt osud 😁
U mňa 8 ročne dieťa nie je dosť veľké na to aby od neho matka odišla pracovať do zahraničia... Mal ísť on a postarať sa finančne on myslím že chlapec potrebuje hlavne matku .... To je môj názor...na to ostatné len tolko že áno existujú náhodne stretnutia ale aj "náhodne osudové stretnutia"...myslím že u teba je to ten druhý prípad 😉
Ja neviem... ako vystrihnute z romanu, ale či aj realne by to bolo take uzasne? Vieš, aj s tym prvym to nedopadlo dobre, si od neho prvykrat odišla a ani ta netrklo..ani kontakt si nemala. Ked prides na SK spat k synovi.... zas na neho zabudnes.