ahojte, mam pred tridsiatkou a po stvorrocnom vztahu som zistila ze v nom viac nie som stastna, kazdy den placem, partner sa ku mne nesprava pekne, v poslednom obdobi mi povedal vela skaredych veci ktore tvrdi ze povedal v hneve a nemyslel to vazne iba ze bol nervozny ale ja mu neverim a necitim sa ľúbená, neverim mu ze bude iný a už ani nevladzem dalej cakat ci sa nieco zmeni. bojim sa ale ze si uz nikoho nenajdem, ze nebudem mat uz deti, kedze nie som najmladsia a vsetky moje kamosky uz davno 1-2-3 deti maju a ze moja predstava o stastnej rodine s milujucim partnerom a detmi sa nikdy nenaplni. ostali by ste v zlom vztahu len aby ste neostali na starobu sami?
Do staroby mas este daleko. Chces prezit tych dalsich 40 rokov vedla takeho cloveka? Chces s nim naozaj zostarnut a cakat na vyslobodenie? Je toto lepsia volba ako byt sama a byt v klude bez urazok, stresu a placu? Nie je podmienkou byt vo vztahu aby zena zila naplneny zivot. Zivot treba prezit tak aby jej nikto neublizoval a ten tvoj ti ublizuje uz teraz. Co bude o 5 rokov a co bude ak pridu deti? Zbal to skor ako znicis zivot sebe, a nedajboze aj nejakemu dietatu, ktore privedies do takejto mizerie, ktoru teraz zazivas.
Po ulici beha plno inych normalnych muzov. Ak sa bojis, ze si v 30tke nikoho nenajdes, myslis, ze to bude po 40-50tke lahsie? No nebude.
Ja som sa ako 29 ročná rozišla s frajerom po 10 rokoch vzťahu. Na nový vzťah a na deti máš ešte kopu času, ja som rodila, ako 36 ročná. Áno, nebola som už najmladšia, ale sú aj staršie, v dnešnej dobe nič neobvyklé. Určite nezostávaj v zlom vzťahu, radšej by som bola sama, než v zlom vzťahu. Ale ty sama nezostaneš, neboj, nájdeš si ešte dobrého muža. Teraz je veľa ľudí okolo 30-tky single. Držím palce.
Neporovnavaj sa s kamoskami - kazdy clovek ma svoj vlastny pribeh.
Mam kamaratky, čo si našli manzelov cca 32-33 ročné, po roku-dvoch chodenia sa už vydavali a teraz mnohe maju aj 3 deti.
Ved vydaja a mania deti nehovori nic o naplnosti zivota. Zaklad je byt stastna sama so sebou, bez ohladu, ci budes mat muza a deti alebo len muz alebo ani ani...
ak idem do extrému, tak radšej sama a bezdetná ako s deťmi a debilom
Preco by si mala byt sama??? Mam plno znamych v okoli v hoc akom veku, ci s detmi alebo bez, tak si nasli novych partnerov aj davno po 30-40. Nebudes sama.
určite by som nezostala. Radšej sama ako s človekom, ktorý sa ku mne správa tak, že každý deň plačem. TOTO ti fakt bude chýbať? Veď každému normálnemu človeku sa uľaví, keď sa tohto zbaví. A na samote nie je nič príšerné, naopak. Navyše do osamelej staroby, ktorej sa tak obávaš, ešte určite niekoho stretneš
odiiiiid a uzivaj si zivota.... a co ma prist,to pride... je to len strach z neznameho.... ale to co pises...by som veru neustala....preco si nechat takto ublizovat?
Neostala by som ani v dôchodkovom veku v zlom vzťahu a nieto ešte v Tvojom. 😃 Tam za rohom máš x mužov, ktorých môžeš už dnes spoznávať.
moja kamoska si nasla frajera az v 35. a dieta porodila v 39. dovtedy si uzivala zivot pretoze nikto vhodny nebol na obzore.
Podla mna nemas este vela rokov, este stihnes aj zalozit rodinu.
Ja som sa rozišla ako 34 ročná po 8 rokoch. Tiež ma ten vzťah ničil. Rok na to som stretla svojho terajšieho partnera, rodila ako 38 ročná. Najlepšie rozhodnutie aké som mohla urobiť. Strach zväzuje. Zameraj sa na seba, daj sa do poriadku a ono to príde, keď to bude mať prísť. Všetko bude dobre.
No, nezabijaj tam dalej cas.
Co to je pred 30kou? Ja som nasla toho mojho ako 27 rocna