Stalo sa to už aj Vám, že v práci ste sa už oťukali, darí sa Vám, schyľuje sa možno aj k povýšeniu, no osobný život je zrazu v takej fáze že... 😩😩😩 konečne som si našla niekoho s kym som si rozumela, kto mi sadol, no kvôli korone sme sa nejak nemohli stretávať... a zrejme to už aj skončilo 😢 nechcem tu vyplakávať ani nič, len proste depka a pms robí svoje 😕
ono to tak obcas byva, ze ked clovek investuje energiu do prace, tak sa nieco pokafre v osobnom zivote a naopak 🙂 tiez sa mi to stalo viackrat v doterajsom zivote, mozno to tak skratko malo byt, ze tento partner nebol ten pravy alebo naopak ta praca by nebola to prave...a len jednu poznamku, ak by ste si boli "sudeni" ani korona by vas nezastavila, aspon to je moj nazor, ak ti za to stoji, skus sa mu este ozvat, za skusku nic nedas
a isto pride obdobie, ked bude klud a oboje bude v relativnej pohode aj sukromie aj praca, drzim paste!
Ja som to tak nemala, skôr úspech v práci, v štúdiu a po staniciach svadba a následne dve úžasné drobce.
V práci som potom sama zostúpila z funkcie, lebo som redukovala % kvôli deťom.
Korona je tu uz nejaky ten piatok, ako dlho ste sa nevideli a nepoculi a aky dlhy bol ten vztah do toho ochladnutia?
@kitycat nestretávali sme sa nejak dlho, ale každodenný kontakt cez telefón bol a bola som šťastná keď napísal, ozval sa...
V Živote chrobáka je taká dobrá hláška, ktorá mi vždy šla hlavou, keď už som sa po dlhej dobe namotala a nakoniec nič z toho. ,,Prídu, zjedia, odídu.” 🙂 netráp sa, ešte to príde. Buď vďačná za to, že si šikovná a ide ti to v práci.
„To robí ta emancipácia. Šicke chcú byc jak tota Tečrová.“ „Tota Margita?“ „Tota, tota. Ta emancipácia ich popsula,“
mne sa niekedy nedari ani v praci ani v laske 😂 to je potom riadna depka 🙂
no úprimne mne sa to stalo niekoľkokrát, že ked sa mi začalo dariť v práci, tak vzťah išiel dole vodou a naopak, neviem prečo to tak mám, zatiaľ som nato nejak neprišla