Prosím vás ak máte osobné skúsenosti s manželskou poradňou - podelíte sa?
@svetluska82 dakujem
@svetluska82 ale tak ukazala ti co chces, vsak? je ti teraz lepsie?
@kahlan1 noo neviem ci mi je lepsie. U nas napr. to bola nedostatocna komunikacia. A riesili smeotazky co ine robit, aby som nemala potrebu komunikovat. A zaroven aby som bola spokojna. Cize napr. cvicit, alebo citat knihu.... a tak. Neviem, no necitim, žeby smi bolo lepsie, skor sa stymmusim sama popasovat. Hovorim, že mi to nedalo nic, a co aj mamkamosky psychologicky, tak z ich pocutia viem, ze oni castokrat an nevedia ako co vyriesit.
@svetluska82 Aby si nemala potrebu komunikovať?
@natalym presne. Aj ked sme preberali ine problemy, atk to bolo skor o tom, ze som musela premyslat co by som mohla ja spravit, aby som sa citila lepsie. 😖 No neviem....
@svetluska82 ale ste spolu alebo ste sli od seba?
@svetluska82 Zaujímavé. Ja som nebola v poradni, mala som tendenciu, lebo som si nevedela rady. Nakoniec som si povedala, musím tak robiť aby mne bolo lepšie. Aha, že aké dobré. 🙂
@kahlan1 vdaka mojej trpezlivosti sme spolu.ja stastna nie som.zijeme jak spolubyvajuci.a muz ma na haku.kazdy ma svoj zivot svoje zaluby
@svetluska82 :(
@svetluska82 ono svokrovci maju presne take iste manzelstvo ako my.takze muzovi sa zda vsetko ok.ja som podla neho divna,ked riesim take kraviny...
@svetluska82 uprimne? si divna... ja by som ho poslala na strom uz davno... 😝
@kahlan1 mne osobne to velmi nepomohlo. Skor ma nabadala, aby som si zariadila zivot tak, aby mne bolo dobre. Ale chodila som tam sama, manzel necchel. Inak sedenia boli fajn, len som niekedy nedokazala odpovedat na jej otazky.