Osamostatnenie sa v bývaní

15. jan 2023

Drahé mamičky ako ste vysvetlili deťom (do 7 roku) keď ste sa sťahovali. Samé iba s dieťaťom alebo deťmi do vlastného bývanie. Ak ste doteraz bývali niekoľko rokov u niekoho napríklad u rodiny, u rodičov. Ďakujem

pribinak
15. jan 2023

Vysvetlila by som to tak, že idete bývať do vlastného, tak ako to aj píšeš
Že toto je dom, byt starých rodičov a to nove je vaše a keď bude dospelý či dospela tak sa zas bude sťahovať on/ona

autor
15. jan 2023

@pribinak tak áno toto presne im rozprávam ale tak či aj niekto inak sa skúšal im to vysvetliť.
Ale ďakujem 😉

pribinak
15. jan 2023

Asi by som spolu s dieťaťom/deťmi zariaďovala detskú izbu, nechala na to dieťa čo chce, aby malo radosť že sa sťahuje do nového

marsmykkok
15. jan 2023

Do 7 rokov je široký pojem, 2 ročné chápe málo, ale 5-6 ročné podľa mňa už samo musí vedieť z okolia, že ľudia sa sťahujú, že sa mu odsťahoval kamarát alebo susedia a tak. Takže napíš vek a aký problém máš s tým respektíve dieťa?

kitycat
15. jan 2023

Ja som sa ako sieta stahovala velakrat. Co si uz pamatam, tak ma skratka mama zobrala do toho bytu, ktory uz mal zariadenu moju izbu s tym, ze tu budem od napr. buduceho tyzdna spat.
Na nejaky pojem o case zabudni, ze by to dieta vnimalo, ak je mladšie. Tie moje stahovania, asi 4x,boli do nejakej 5. triezy na ZS.

Ziadna drama. Ja som spat nevedela nikde 🙈

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz