Drahé mamičky ako ste vysvetlili deťom (do 7 roku) keď ste sa sťahovali. Samé iba s dieťaťom alebo deťmi do vlastného bývanie. Ak ste doteraz bývali niekoľko rokov u niekoho napríklad u rodiny, u rodičov. Ďakujem
@pribinak tak áno toto presne im rozprávam ale tak či aj niekto inak sa skúšal im to vysvetliť.
Ale ďakujem 😉
Asi by som spolu s dieťaťom/deťmi zariaďovala detskú izbu, nechala na to dieťa čo chce, aby malo radosť že sa sťahuje do nového
Do 7 rokov je široký pojem, 2 ročné chápe málo, ale 5-6 ročné podľa mňa už samo musí vedieť z okolia, že ľudia sa sťahujú, že sa mu odsťahoval kamarát alebo susedia a tak. Takže napíš vek a aký problém máš s tým respektíve dieťa?
Ja som sa ako sieta stahovala velakrat. Co si uz pamatam, tak ma skratka mama zobrala do toho bytu, ktory uz mal zariadenu moju izbu s tym, ze tu budem od napr. buduceho tyzdna spat.
Na nejaky pojem o case zabudni, ze by to dieta vnimalo, ak je mladšie. Tie moje stahovania, asi 4x,boli do nejakej 5. triezy na ZS.
Ziadna drama. Ja som spat nevedela nikde 🙈
Vysvetlila by som to tak, že idete bývať do vlastného, tak ako to aj píšeš
Že toto je dom, byt starých rodičov a to nove je vaše a keď bude dospelý či dospela tak sa zas bude sťahovať on/ona