Opustil ma manžel

lucinda1711
27. aug 2013

som zufala,nestastna,manzel ma opustil.koli jednej hadke koli blbosti sa odstahoval.ze uz nechce byt so mnou,a predtym to bola velka laska.teraz ma ignoruje,pisala som mu,neodpisal,neviem co dalej

zemruska
27. aug 2013

tak to potom asi nebola len taka hadka ...koli jednej hadke sa nezdupkava od rodiny

uankab
27. aug 2013

urcite to nebolo kvoli jednej hadke.. zrejme tu hadku len vyuzil aby mal zamienku... zial.. 😒

rencika8
27. aug 2013

ak je normálny a miluje Vás ta sa určite vráti , treba to len nechať tak a moc na neho netlačiť.....

klincek
27. aug 2013

@lucinda1711 zatial nic. chvilku pockaj, kym obidvaja vychladnete. potom sa treba sustredit na problem(y) vo vasom vztahu, a snazit sa ich vyriesit tak, aby ste boli obaja spokojni.

iwesska
27. aug 2013

Tiez si myslim, ze tam musel byt uz dlhodobejsi problem a tou hadkou to vyvrcholilo...Keby som mala po kazdej hadke odchadzat z domu tak ma uz bolia nohy a ruky z tolkeho stahovania 🙂

indira
27. aug 2013

to my je luto ,ale ja si myslim ze to Bola len zamienka urcite ma inu len nevedel ako na to ,,lebo kvoli hadke sa chned ostahuje cudne ,,,my sa smanzelom tiez hadame ale urcite by neodisiel ,,drzim palce i ked je tam na 100 % ina zena

mata128
27. aug 2013

@indira myslim ze si to s tou inou zenou trafila priamo do cierneho

indira
27. aug 2013

@mata128 a nie co ine by to bolo boze kolko hadky sme mali my smanzelom kvoli blbostiam ,ale zeby sa zobral a odisiel len tak ,,chlapy su viez aky nie ? vzdy chcu nieco nove

blackstrap
27. aug 2013

22. Juna si tu zalozila temu, ze ti je manzel neverny, ze oblbuje inu zenu, tak to asi bude dovod

kiki68
27. aug 2013

nechat ho nejak vychladnut...Ak je neverny,tak bud sa vrati alebo nie,tam by som nebojovala,lebo neni o co bojovat...

janinah
27. aug 2013

ako opustil?buchol dvermi a šiel na pivo či veci si odsťahoval? čo ti vlastne povedal,to je dôležité....najprv si sadni,daj si pohár vína /jeden/ a napíš si na papier dôvody prečo oň bojovať/ prečo oň nebojovať....a ak je v tom iná žena a len tak nechal manželku a dieťa,tak asi sotva jest o čo/koho stáť,ja neviem,ty ho poznáš,ale ako som na mk už niekoľkokrát čítala- nedobrý muž odišiel,aby uvolnil miesto dobrému 😉

kveta
27. aug 2013

@lucinda1711 Zavolaj kamoske nech nie si teraz sama..

m_ij_ka
28. aug 2013

kvôli hádke sa neopúšťa rodina, zrejme ste mali dlhodobejší nejaký problém ktorý vyvrcholil tým, že manžel odišiel, čo tiež nie je riešenie. Skôr ste si mali obaja sadnúť a porozprávať sa, každý si mal povedať svoj názor a mali ste sa spoločne dohodnúť na riešenie problému.

ultra
28. aug 2013

...... to je hovado. Chlap zly...zly. Aby ho porantalo. Vzdy je to o tom istom.... veru zly.

(...neberte ma doslovne....len trosku odlahcujem temu - kedze autorka nereaguje a mi naozaj nevieme aky to bol vztah a co sa tam dialo - urcite sa po 1 hadke neodchadza)

...veru zly.

maria1989
28. aug 2013

@ultra 😀