Ahojte, možno len také vyrozprávanie alebo sama neviem,, pred týždňom sme boli na svadbe s priateľom , kde som prvýkrat stretla jwho rodinu( bratrancov, tety, starku atď) neviem či všetok ten stres necítenie sa v koži + aperol na priamom slnko🙏🏼na mňa doľahol a opila som sa,, nie som typ čo sa hlavne na takýchto akciách opíja a robí hanbu, ale žiaľ stalo sa,, teraz sa strašne nepríjemne cítim a trápi ma to , mám to aj v hlave len neviem ako to napraviť🙈 s priateľom sme na diaľku čiže vidím sa s jeho rodinou málinko, myslíte že to bude oka, alebo si ma zafixujú ako nejakú alko🥲ženu
@aniee_aniee nie si prvá ani posledná. Ak nie sú nejakí extra prudérni, maximálne to bude dobrá historka, nič viac. Mne tiež raz svokra musela dávať vedro k posteli a nikto nerieši 😅
@aniee_aniee ja som sa ožrala so svokrom na jeho 50 tke. Teda potencionálnym 😀 ostali sme sami dvaja do 4 rana. 🤣 bola to celkom hanba na druhý deň neviem ani čo som mu povedala odstupom času sa na tom smejeme 😀
My sme sa s mužom pripili na takých trošku nóbl svadbách, kde sa veľmi nepilo, lebo sa to nepatrilo. 😀 Jasné, že potom nám vyčítala svokra a jej sestry, že sme si uhli, ale nám to bolo fuk, kým sme boli mladí bezdetní, mali sme všelijaké zážitky. Nikto to po rokoch nespomína, iba my s mužom sa chichúňame na niektorých veciach doteraz. 😀
@aniee_aniee a čo také si tam robila? Lebo opiť sa na svadbe nie je nič zakázané za čo by si sa mala hanbiť 🤷
Tak Tvoj frajer Ťa hádam pozná, vie, či si alkoholička, či nie ... stane sa každému, možno stres, vyčerpanosť atď. ... u nás sa takto ožrala moja, vtedy budúca švagriná ... no strašnú show z toho ešte aj po rokoch máme ... moja mama sa vtedy o ňu postarala ako o svoju dcéru 👍😀 ... na druhý deň jej mama prišla k nám a hrkútali si s tou mojou hádam 3 hodiny ... no chutné to bolo ... proste nerieš, horšie veci sa stávajú.
@aniee_aniee
Ďakujem,, tak niesom jediná, ono nič hrozné sa nedialo len sa mi vybielila pamäť a nič som si nepamätala ani nepamatam len útržky ako tancujem s nevestou a ženichom😀 na druhý deň sa smiali že párty žena, ale priateľ bol nahnevaný čo chápem, ale sám povedal že stalo sa nevadí , jeho rodina je fajn, že to neriešia len viete, chcela som sa ukázať v tom lepšom svetle😃
Pokial si tam nevystrajala a netancovala polonaha,tak sa nemas za co hanbit. Ja som sa raz opila na akcii a prespavali sme u vtedy este nadejnych svokrovcov. Rano mi bolo nanic,tak ma vtedy este priatel nechal,nech si pospim,ze vsetci su v robote,nikto nie je doma a isiel aj on do prace. A pred obedom vtrhla jeho mama do izby.... Vies si predstavit,aky alkoholovy smrad tam musel byt,ja pred obedom vyspavam v posteli...no hanbila som sa ako pes a hanbim sa aj dodnes,ked si na to spomeniem. Nezvyknem pit,toto bolo asi druhy krat v zivote,co som sa viac pripila. Odvtedy preslo mnoho rokov a uz nikdy viac som sa neopila. Takato hanba mi bola dostatocnym ponaucenim a poznam svoju mieru. Neboj,zabudne sa na to a bude dobre.
@aniee_aniee neboj veď si sa ukázala, že je s tebou sranda a nudiť sa s tebou nebudú.
@matullienka ďaaakujem💕
@aniee_aniee keď som s mojím mužom ešte len chodila boli sme spolu na oslave mojej tety (otcovej sestry) hádaj s kým tancoval môj podnapitý vtedy ešte priateľ na stole? Áno so sestrou môjho otca a neboj nikto z neho alkoholika nespravil. Ešte aj teraz na to všetci spomíname s úsmevom
@aniee_aniee u nas sa hovori ze: kazde hovno smrdi tri dni😀 tiez myslim ze sa raz na tom zasmejete
Ale prosím Ťa, tak si si vypila a tancovala si. Ani nejdem písať ako sa skončila svadba mojej sesternice kde som si ja vypila, ale pamätám si všetko 😀
Ja mam velky problem odhadnut, kedy mam dost,cize sice nie na svadbe, ale stalo sa mi to uz parkrat a tiez som si to vzdy vycitala. Potom som ale prestala pit uplne a odvtedy zas nemam pokoja od "ale sak daj siii, a nalejem tii,aspon zajeden, a urazim sa ked si nedas!" A som si tak povedala, ze ludom nevyhovies a kaslat na nich :D hlavne, ze si sa zabavila nic zle sa nestalo :D
Ale prosim ta, neries fakt. Ak rodina tvojho priatela nie je uplne abstinujuca, tak to nebudu riesit.
Btw nasa svadba bola do 7 rana, s hostami prespavajucimi na hoteli, ktori sa zacali rozchadzat o 10 rano. Vlastnu svadbu som dala bez problemov, ale z rana mam fakt hmlu, ked si kazdy oravec nesofer chcel pripit na rozlucku
tak ono asi zalezi - ak si sa pripila a trochu viac bavila, tak sa nic strasne nestalo a tipujem, ze si nebola jedina, ak si sa ozrala ako diva svina, ovracala nevestu a tancovala naha, tak to uz by problem byt mohol (alebo ta hanba urcite) 😁
@aniee_aniee môj teraz už manžel u nás prespal len pár krát, keď sme spolu začínali. Jeden z tých razov sme boli na oslave blízko nášho domu (logicky nešiel domov, ale ostal spať u nás). Trošku sa to tam zvrtlo, on nič nejedol, ale pil s poľovníkmi (a tí pili denno denne, nemal pri nich šancu).
Keď sme prišli domov, musela som ho pridržiavať, aby to ustál, ďalších 6 hodín som len menila vedrá, ako ryhal. Nechápala som, kde to v ňom všetko bolo. Nad ránom konečne prestal a ja som mohla ísť spať, na malý koniec postele, lebo sa roztiahol cez celú. Ráno si nič nepamätal, nevedel ako sa to stalo a len sa ospravedlňoval a vravel "vďaka Bohu, že ma tvoja mamka nevidela".
Hádaj, kto nám otvoril dvere, keď sme prišli z oslavy ?
O tom, že sa uprostred noci, kým som vylievala vedro, rozhodol ísť osprchovať a nahý behal po dome, pomlčím.
Teraz sa na tom smejeme a naši ho zbožňujú 😂
@aniee_aniee vidim, ze pitie alkoholu a ozieranie sa je stale na Slovensku narodnym sportom, ktory je este aj ospravedlneny. Podla mna si to dokafrala, na prvom stretnuti sa opit a nepamat si nic? Ja ososbne by som si o tebe pomyslela svoje a to, ze to z jeho rodiny nikto neriesi neznamena, ze si na teba neurobili nazor. Podla mna to nie je v poriadku aj ked to bola svadba. O to viac, ze to bolo vase prve stretnutie.
@0kristina0 urcite to nie je v poriadku,ale co uz teraz narobi? Ved citi hanbi,lutuje to. Ma ist teraz co urobit,hladat stroj casu a vratit cas spat? To sa neda.
Pre mna opita zeje jedno z najvulgarnejsich veci co moze urobit. Nehovorim o teenage veku kedy deti co to skusaju. Ale aby sa dospela zena ozrala-uz len do stavu ze sa jej pletie jazyk hovori pomaly,to je roe mna no go a hanba na sto rokov a este pred jeho rodinou.urcite by som sa ospravedlnila aj jemu aj im.Ospravedlnenie ze ti to udrelo lebo nepijes-tak si si nemala dat vobec. Ja neviem preco sa tu vsetci tvarite, ze pekne upravena zena na svadbe ktora je opita tak ze si to nepamata je uplne ok historka na zasmiatie ked este chcela aj dojem urobit?
Uz sa vsak stalo prehrmi to ale mne natom nic vtipne a ze sa nic nestalo nepride. On isto teraz doma mozno pocuva co za zenu ktora sa nevie ovladat doviedol, mala si len jeden pohar aperol za vecer a z toho si bola tak KO?
@aniee_aniee Prvy dojem je dost dolezity. Takze si ta skor zafixuju. Otazka je, co si tam stvarala. Kebyze ta poznaju, skor sa na tom zasmeju, ale neurobila si najlepsi dojem. Zavisi aj nakolko si bola opita, co si tam robila, ale ludia si praveze toto pamataju dost dlho. Napravit jedine tak, ze na dalsej akcii sa neopijes. Ak mali komenty party zena a partner bol nahnevany, tak to asi bolo viditelne. Chcela si asi inu odpoved, ale ine by to bolo kebyze chodite spolu x rokov.
@marca12 pytala sa na nazor, dala som jej ho co urobi je jej vec, minimalne by som sa ospravedlnila, no ta nalepka jej zostane
@0kristina0 Ja s tebou suhlasim, kedze islo o prve stretnutie, ludia si ju zafixuju. Proste tak to funguje, zbytocne si daco nahovarat
@marca12 Nenarobi nic, ale je to trapas
@aniee_aniee ked si nepamatas/mas iba utrzky/, musela si byt doslova ozrata. neviem, podla mna to nie je ok.
Stalo sa mi daco podobne a to neslo o rodinnu oslavu, ale s priatelom sme sa poznali kratsie. Priatel si bude minimalne klast otazku, ci nemas problemy s alkoholom. Najma ak sa dostatocne nepoznate a mate vztah na dialku Nebude jednoduche ho presvedcit, ze to bol ojedinely problem. O to horsie, ze slo o rodinnu akciu a prve zoznamenie.
Tak v krajine alkoholikov ti povedia, ze pohodicka. Nie, nie je to pohodicka ozrat sa na 1. stretnuti s rodinou a za mna to je mega trapas. Je ine sa opit na party s kamoskami, ale na takychto akciach sa treba ovladnut. Tiez som sa par krat opila (velmi velmi davno), ale nie na takejto akcii. To, ze si to nikto nebude pamatat, tomu never, presne naopak. A urcite tam bolo dost ludi, co boli triezvi a videli to.
haha pocuj, raz sa na to zasmejete a tuto prihodu budete detom rozpravat. Casom to vysumi, tento zazitok nahradis inymi a bude to ok. Ospravedln sa im aspon cez telefon a stalo sa, no cu uz ;) Frajer co na to?