S priateľom sme boli na oslave, nepijem moc tvrdý alkohol ale dala som si a ani som necítila tú hranicu kedy mám už dosť a strašne mi udrelo. Našťastie už doma, na oslave som si hanbu neurobila. Lenže videl to partner a strašne sa na mna nahneval. Strašne mi je trápne a neviem to nejako prekusnut…. Je mi z toho zle aj psychicky aj fyzicky … partner sa so mnou ani nerozpráva , miliónkrat som sa ospravedlnila že ma to mrzí ale on to zobral nejako osobne. Hnevá sa na mna a mne je strašne blbo z toho.
@janai1 nič konkrétne . Hnevá sa za to, že som sa opila tak, že som nevedela stáť na nohách.
Tak sa mal opiť s tebou 🤷🏻♀️ nevidím nič zlé pokiaľ to nie je na dennej báze a neohrozuješ nikoho... Jeho to prejde
ježiši pokiaľ to je raz za uhorsky roka bola si doma nikto ťa nevidel z pributzných a známých ani z rodiny načo robiť s toho halo a hnevať sa.Ak to nie je často tak sa stane.
hej trt tralala no tak sa stalo - on tiez oste nieje svaty - nemas sa mu co ospravedlnovat ... partner sa pousmeje pomoze drzat vlasy kym si nad wc a da ti dalsiu sancu-ved sa to stalo len raz .. nech sa ozere aj on a budete na tom rovnako
Toto sa stalo prvýkrát? Ak áno, treba sa z toho ponaučiť
Čo sa týka partnera, už si sa ospravedlnila, vrátiť čas nevieš.
Asi potrebuje viac času aby to spracoval
A to sa ako da zvladnut, ze na oslave si bola OK a az doma si nevladala stat na nohach? Tomu nejako nerozumiem, ale je pravda, ze som este nikdy v takom stave nebola, tak mozno je to bezne.
@gulicka277 on nepije vôbec. Na oslave som bola v pohode len potom doma mi začalo byt zle a spadla som… dosť sa hanbím za to. On si to nejako zobral osobne a mna to trápi cela som taká stiahnutá z toho vystresovaná. Dúfam že ho to coskoro prejde
Ved partner to ma podobne, ako niektore zeny, ked sa im zrube muz. Co je divne na jeho reakcii?
To co je za pako? Tiež sa mi to raz kedysi dávno stalo a priatel sa o mňa postaral. Bez jedinej výčitky.
@alickapusinka nie je to vôbec často. Sme spolu 4 roky a stalo sa mi to prvýkrát. Ja neviem vidím na ním že som ho sklamala cítim sa hrozne a trápne.
mozno sa hneva preto, ze si bola pod obraz bozi a nebola si tak pritulna, ako to videl vo filmoch a teda neprebehol ani holywoodsky sex, cize si mu zrutila jeho sen.
On nepije …..je dosť mozne že je z teba proste sklamaný. Má na to právo. Videl tá keď si bola pod obraz Bozi a je sklamaný
Späť čas už nevrátiš. Musí to spracovat a potrebuje čas
@ukgirls nejako to osobne zobral… no aspoň mám ponaučenie…
@pribinak asi áno, ako na ihlách som kvôli tomu… mrzí ma to veľmi
@dskjhfdlkdjhl nejako mi potom udrelo do hlavy v aute cestou domov
Čo už….len sa z toho poučiť.
A za co presne si sa ospravedlnovala? Ved ked ti bolo zle tak asi nie naschval, nechlastas 1.ligu. Netancovala si hola na stole, neogrcala taxik ani si nic ine nevhodne neurobila. Ked sa chce zduvat tak nech sa duje. Este by som mu potom vycistila zaludoknze co zo seba robi "drama-queen", vobec nic sa nestalo.
@pribinak no hej nabudúce uz take nebude …
Asi sa len poučiť, ja iba raz do roka kamoške na oslave a to sa na mne rehoce akurát tak 🤣 inak by som sa hanbila asi tiež ze žena a napita
Prestaň sa mu ospravedlňovať, opila si seba nie jeho.
@tykat akože nič take som neurobila, na nohách som potom doma nevedela stat a som spadla pri posteli. Ale aj tak sa cítim hrozne aj z alkoholu mi je ešte zle aj po psychickej stránke z toho. Hanbím sa mrzí ma to
@zuzulka558 hej veď toto že sa hanbím… on je do toho sklamaný ani sa so mnou nerozpráva .
Ozaj niečo si mu nepovedala, za čo by sa mohol hnevať? Pamätáš si všetko? 😁
Inak je to normálne že si ho sklamala, teba by tiež kus sklamal keby sa zrube tak že nevie chodiť a padne na zem ..
ale raz za čas je nič.
@dharmasanata nepovedala , myslím si že by mi povedal… v aute mi bolo zle tak som čušala..
@dharmasanata hej veď toto…. Neviem ako to odčiniť
Treba, pochopiť, že nie každý má ochotu a schopnosť tolerovať alkohol.Je, to od neho správne, že dokáže nastaviť svoje hranice. Zrejme nemá alkohol v jeho zivote miesto a mala by si zvážiť, či mu dokážeš jeho hranice neprekročiť.
Daj mu čas, prejde ho to. Zas nevidím význam sa mu dookola ospravedlňovať, rozumný človek prijme už prvé. No a stalo sa Ti to prvýkrát, predpokladam, že nabudúce sa tomu už vyhnes 🤷 Tiež si iba človek. Aj on má isto svoje muchy.
No keby to bolo naopak asi by sa ti to tiez nepacilo.. neboj sa on vychladne a ty si sa aspon poucila
A čo také strašné si doma urobila?