Kamaratka ma nazvala opicou mamou.Rozpravali sme sa, ze co budeme robit cez prazdniny, ze chceme ist s pubertakmi 14,16 r do kina, bowling.Zacala sa smiat, ze nas uz poslu do kelu, ze nie je normalne, aby tak velke deti travili cas s rodicmi.Zostala som ako obarena vobec nemyslim, ze robime nieco zle ci nedame im dychat.Ved, ak by nechceli parom volov by sme ich neprinutili.To, ze ona sa detom nevenuje a rozdava rozumy druhym pomlcim.Neraz sme jej deti brali na kupalisko ci chatu, lebo…pripada mi, ze ziarli, ze nase deti chcu travit cas s nami.Ale aj tak sa chcem poradit ako travite cas s vacsimi detmi.Ja som isla rada s mamou do kina ci kupalisko sj v 23 r.Obidve sme okolo 40 tky.Ona sa rada venuje sebe a deti na ulici, kamaratok nikdy som nemala ironicke poznamky, ze jej deti nemaju navarene, ze sa im nevenuje preto ma jej poznamka zabolela.
Kazda rodina to ma inak. Neznamena, ze ked pubertaci chodia s rodicmi do kina je to opicie spravanie a neznamena, ze ked pubertaci s rodicmi uz nechcu chodit, jedna sa o zanedbavane deti.
Nie je ziadna jednotna sablona ako to ma byt, deti su rozne, rodicia su rozni. Vsetko sa samo utrasie.
Ja mam male deti, ale teda vo veku tvojich som bezne chodievala s mamou niekam, pretoze som chcela, nenutila ma. Este aj pocas vysky sme normalne chodili spolu s mamou a moj mladsi brat na dovolenku 🤷🏼♀️ nevidim na tom nic nenormalne a praveze je pekne, ze aj pubertalne deti s vami chcu travit cas, znamena to ze mate pekny vztah 👍🏼 mozno je v tom aj kusok zavisti z jej strany, ze ona taky vztah s detmi nema. Uplne by som sa na jej nazor vykaslala.
Je normálne v takom veku, že "deti" uprednostnia partiu, frajerov alebo frajerky a rovnako je normálne, že chcú tráviť čas aj s rodičmi a je fajn, ak to tak je a máte spoločné koníčky. Pokým deti majú nejakých kamarátov a netrávia všetok čas len s Vami alebo osamote, nevidím na tom nič zlé.
Hm. Potrebujes kamaratku s trapnymi a urazlivymi poznamkami? Zato ze ona nema vztah k svojim detom, ty ho snad mat mozes.
Mam synov 24 a 17...a veru chodievaju s nami na pizzu, na dovolenku, na vylety, na chalupu...ak maju iny program alebo sa im nechce, ostavaju doma...ale vacsinou sa pridaju...nevidim na tom nic zle, ak chcu travit cas s rodicmi
Teraz sa neuraz,fakt to nemyslim zle.hneváš sa že ona ta hodnotí ako opiciu matku a ty ju pritom ako nestarostlivu,žiarlivu,nevari deťom,nemá kamaratky,venuje sa len sama sebe..aky je rozdiel medzi vami keď ona ti to povie do oči a ty ju hodnotíš na nete pred kopou ľudí,ktorí ju tu môžu spoznať?.každý má právo na názor,možno jej to príde cudne,lebo možno ona nemala s rodičmi dobrý vzťah a nevie to ani preniesť na svoje deti..tale keď vám to tak vyhovuje,prečo si z toho taká vykoľajená?ved je to vás život a vas čas 🙂buď rada,že máš s deťmi dobrý vzťah a uzi si každú chvíľku,sama si povedala spravne,že ak by nechceli,tak nejdú.prenes sa cez to
Ja normálne chodím s mojím 18 ročným do kina,ak nájdeme film,ktorý nás oboch baví. Manžel chodiť nechce,takže supluje tatina
Buď rada, že máš taký dobrý vzťah s deťmi a rozumiete si, to je signál, že sa pri tebe cítia dobre. Kamarátka nech je sama sebou a stará sa o seba.
@25elena25 To je trošku rozdiel. Keď má už frajerku a ťahá so sebou rodičov, tak to je trošku na hlavu, to asi nebude zdravý vzťah s rodičmi. Autorka ale hovorí o 14 a 16-ročných deťoch. Nie o 23-ročnom chalanovi s frajerkou.
40rocna zena s pubertalnymi detmi ostane obarena z toho, ked jej 'kamaratka' povie iny nazor? opicia mama byt nemusis, ale trochu viac sebavedomia by nezaskodilo.. vzdy ma zaskoci, ked ludia, co uz evidentne v zivote nieco prezili a mali by mat nejake skusenosti a vlastne nazory, zalozene na tychto skusenostiach, reaguju, ako by sa prave z vajca vyliahli a ovplyvni a rozhadze ich kazdy prd
Treba si ich užiť, kým sa to dá... nerieš kamarátku, venuj sa svojim deťom ako uznáš ty.
So 17r. synom do kina nechodím,na to ma kamošov a príliš rozdielny vkus na filmy,ale na dovolenke som mnou bol,ked manžel nemohol na poslednú chvílu...a správal sa ako gentleman. A tebe sa čudujem,že toto vôbec riešiš....a že nevieš vo svojom veku reagovať asertívne na podobné poznámky.
Vôbec by som sa kamarátkou a jej vyjadrením nezaoberala, skôr nechápem prečo by 14 a 16 ročný nemal tráviť čas s rodičmi.
Tato kamaratka si myli pojmy a dojmy, zrejme si to pomylila s vyrazom opičia láska, čo je niečo uplne iné. Nie nie ste opičia rodina, ak inak deti normalne funguje, chodia aj same, s kamosmi atd... Vobec nerozumiem, na co ju riesis a co ta prekvapuje.. nazor si povedala, ok. Ja by som jej za to povedala bez problemov, ze mne je zase divne, ze ona sa detom nevenuje, nenavari :DDD a boli by sme si 50:50. Ze jej deti tiez chcu ist na kupalisko aj na chatu, kedze s vami isli :D
no ja dufam ze v tomto velu uz deti budu samy a my s manzelom si budeme uzivat spolu len my 😊takze chapem akor ju a som ten typ rodica tak kazdy sme iny 😊
načo počúvaš hlúpe reči, sama vidíš, že to nie je matka roka, tak jej názory nemajú veľkú váhu. To, že vaši puberťáci radi trávia čas s vami predsa neznamená, že ste opičí rodičia, ale že sa máte všetci radi a je vám spolu dobre. Moje deti sú už dospelé a aj tak občas idú s nami na dovolenku, víkendovú lyžovačku a pod. a všetkým sa nám to páči. A to sme všetci normálni, samostatní, sebestační a schopní prežiť aj sami, ale sme radi aj spolu
Podľa mna je to krasne, že takto trávite čas, že ste si blízki a nech vam to tak vydrží čo najdlhšie!!! Radšej buď opicou matkou, ako takou, od ktorej deti utekajú preč…
Ja si myslim, ze je to skvela vizitka pre vas ako rodicov, ze vase pubertalne deti s vami chcu travit cas.
ja mam 17 a 15 ricne (a este dalsie mladsie) a chodime s nimi normalne. A aj na zabavy, plesy, kino, bowling, dovolenky, vylety, kupaliska aj len prechadzky... Ja sa skor cudujem, ze s nami este chcu behat, ale ony su ako klieste 😁 Ich sa tak skroro nezbavime 😁
vraj kamarátka... mala by si popremýšľať či ozaj...
my momentálne chodíme s našimi deťmi lyžovať... tiež sš a zš...
nevidím na tom nič zlé...