Mne je 27 jej 26, ja introvert ona tiež, ale mám aj extrovertnú časť ona tiež. Ona precestovala časť sveta a ešte vraj nikoho nemala.
Takže po mojom rozchode s ex sme sa po čase začali opäť stretávať, poznali sme sa dlhšie. Začali sme chodiť spolu na výlety, po horách a venovať sa spolu naším spoločným záľubám. Pre mňa by bola ideálna priateľka hneď som to začal smerovať von len z priateľstva. Dotyky, pusy na pery a podobne. Vyzeralo to sľubne ale stále mi tam chýbala taká iniciatíva aj od nej. Myslel na ňu, niečo jej dal malé, napísal cez deň, poprial dobrú noc, dobré ráno. Stále som ju všade volal. A prežili sme krásne spoločné výlety. Spolu hodiny v horúcej termálnej vode, hladkal som ju, bola pritúlená. No a potom keď som už naozaj nechápal ako to je, lebo mi chýbala spätná väzba ale nebránila sa dotykom, bozkom a podobne, som sa o tom s ňou porozprával. Povedala, že to vidí skôr na kamarátstvo, že ona ešte nevie sama čo chce, a chce cestovať a nechce nikomu ublížiť.
Samozrejme som ešte trošku bojoval ale potom to vzdal, von som ju už nemohol dostať, bála sa Covidu a tak. Ja som chodil všade s hocikým a keď išla s nami, choval som sa k nej pred nimi ako ku kamarátke. No a proste som k nej ochladol. Tak a teraz poslednú dobu už jej Covid nevadí a opäť ma vola a sme spolu denne skoro. A opäť mi pomotala hlavu, :D Pusa na pery, len my dvaja po nociach sa túlame po horách, lebo ja mám cez deň veľa práce. Ale teraz spala u mňa a ľahla si na druhú posteľ hlavou odo mňa. Proste je to také zvláštne, :D Každý hovorí ako sa k sebe hodíme, a podobne myslia si že sme pár ale ja neviem čo sme. Najhoršie je že za 3 mesiac chce odísť zas do sveta na rok. A ja jej mám opäť plnú hlavu :D Tak zvláštne sa chová, proste u inej baby viem že nič nemá záujem, alebo u bývalej som vedel jasne že má a mám zelenú. Ale tu neviem ako sa k nej chovať, či ako ku kamarátke, partnerke alebo niečo medzi?
Známi jej hovoria akého má milého priateľa keď sme von a nič nenamieta, Len sa usmeje, tak neviem čo presne sme.
Čo mám urobiť poraďte 🙂 aký krok
Rada mojej mamy bola, požiadal ju o ruku :D
Čo mám robiť poraďte,
Radšej ako byť sama, volí tvoju spoločnosť, ale lásku k tebe zrejme necíti, prejavovala by sa inak. Na tvojom mieste by som som svoju pozornosť zamerala k inej slečne, nebude zo psa slanina.
Dievča nemá nič “lepšie vo výhlade” tak sa stretáva s tebou aby mala s kým chodiť na výlety. Za priateľa ťa nechce, nechce s tebou spať. Keby si sa jej skutočne páčil, priťahoval ju, už by bola tiež pobláznená. Len si tebou vypĺňa čas kým odíde. Prosím ťa hlavne ju nežiadaj o ruku, to by bol veľmi zúfalý krok. Veď to musíš cítiť sám, že takto to nemá byť.
Nájdi si inú...
Chovať ako ku partnerke? Zlatik, ona nie je tvoja partnerka. Je to kamarátka. Nič viac.
nevidim v tomto vztahu nevztahu nejaku buducnost, zjavne len chcela aby o nu mal niekto zaujem ale nic viac, urcite jej vyhovu vylety a cas s tebou no viazat sa nechce a ked ze odchadza tak vztah na dialku urcite neodporucam
Podla svojej povahy musis vediet ci strpis vsetko ako kamarat, alebo jej na rovinu povies, ze nevies byt len kamarat a citis nieco viac. Ja by som volila moznost B bud to skusite, alebo pojdete od seba, naco sa tak trapit a tyrat dobrovolne?
Uprimne mne sa rada tvojej mamy paci, aspon uvidis na com si a mozno aj slecne docvakne, mne toto jej spravanie nepride ferove, v mojom ponimani sveta je bozk nieco intimne a patri k paru, nie do kamaratsva, tam je pre mna hranica, rovnako dotyky, ktore si popisal, slecna ta namota a povie, ze nevie...dakujem pekne, nepredlzuj si trapenie, opytaj sa na rovinu, co mas od nej cakat a ked kamaratstvo, tak sa podla toho zariad, mna by toto natahovanie nebavilo, vysava to z ludi energiu, na druhej strane mas mozno casu aj trpezlivosti dost, tak sa mozete hrat na zvlastny vztah nevztah
Mozno stačí napísať kto financuje tie výlety a budeš vedieť 🙂 ak platíš všetko Ty tak s Tebou chodí lebo nemá lepšiu zábavu.
@asfodelka ona si financuje sama
Ja by som sa pozastavila hneď nad tvojou prvou vetou - že má 26 rokov a ešte nikoho nemala 🙂 tým pádom nie je nič zvláštne na tom, že si ľahla na druhú posteľ hlavou od teba 🙂 ja by som skôr pátrala, prečo vo svojom veku ešte nikoho nemala, nie je to až taký bežný jav 🙂 súdiac podľa seba a môjho okolia 🙂 Môže mať kľudne aj nejakú traumu z detstva, alebo intímny problém..nie je spokojná so svojou intímnou partiou, alebo čokoľvek čo ju zablokuje....ak je za tým iba nejaká prílišná hanblivosť, tak v tom prípade, by si mal byť práve ty ten dominantnejší a iniciatívnejší 🙂
otázka znie, či sa tej neistoty, ktorú teraz máš zbavíš inak ako tak, že sa s ňou o tom porozprávaš?
je možné, že aj tebe jej spoločnosť vyhovuje a tiež chceš radšej vrabca v hrsti, ako nič.
Vyplna si Tebou cas, bez mihnutia oka odide. Mozno kamarat s vyhodami, ak sa jej do toho bude chciet, nechava si to ako moznost. Zalubena do Teba nie je, to sa baba sprava inak, mozno sa do toho tak trochu pokusa ,,nutit,, , ale nejde jej to, nic hlbsie v nej nevzbudzujes. Uz Ta raz odmietla, ak by si to rozmyslela a nechcela Ta stratit tak by sa spravala uplne inak. Nic od toho necakaj, neskonci to podla Tvojich predstav. Ja si pamatam diskusiu a co si pisal minuly krat, takze nadvazujem na to, co sa udialo.
Ja som mala tiez kamarata na vylety, ale nikdy z nas par nebol. Akurat ze keby ma pobozkal dostal by cez papulu. V tomto teda asi nema jasno.
Hoc by ste mali vztah, a ona na rok odide co z toho?
@renata1405 😀 aj mna to hned napadlo
@333levica vsak?radsej som to vymazala.
26?a nemala chlapa čudné veci ona robí normálne jej povec že si do nej záľubeny alebo napíš nech ostaňe a uvidíš keď ta odmietne zabudni na ňu
Alebo mala len ženu????
Podľa mňa tá nechce sak ju "pretiahni" a uvidíš čo dalej🤘😄
@marcela1207 no a čo nevidela by som to tak tragicky že nemala chlapa možno fakt nechce vzťah cestuje nemá potrebu byť s niekym...
@beata_k ja po pravde tak dúfam že ostane. Ako prajem jej nech si splni sen ale v dnešnej dobe teraz sa to mení každý deň a ísť tam kam ide je pekne komplikované a drahé
ona je panna? to by vela vysvetlovalo
@lija22 ja si myslím že áno ale neodvážim sa jej také veci pýtať
iiii lebo ak ano tak to bude oriesok toto prelomit. nasukala by som do nej flasu vina nech sa uvolni a treba sa porozpravat
ach ten vyraz nasúkala som nepouzila moc vhodne pardon 😁 snad si tam nik neda makcen
Asi na ňu platí, keď si odmeraný. Pravdepodobne sa viazať nechce, preto aj chce cestovať po svete. S tebou si užíva iba prítomný moment.