Chcela by som poprosit o radu.
Maminu pravidelne vytapaju susedia z bytu nad nou. 2x bola v poistovni, ale uz je jej to blbe. Ona je nekonfliktny typ, susede vzdy povie, ale nejde na nu s krikom ani vyhrazkami. Suseda nema prerobenu kupelku, ma tam umakart a nema spraveny odtok z pracky, ale vypusta hadicou do vane. Hadica jej casto pri zmykani vybehne von z vane a uz je potopa.
Mamina byva v tom byte 36 rokov, ma ho pekny, prerobeny, vzdy tam bola spokojna. Pred 2 rokmi sa nad nu nastahovali novi susedia a uz je problem :(
Dakujem
@viestta presne. Par eurova zalezitost.
@zabinkalenka ako pise, oznamit susedom, ze zase vytopili a ide opat do poistovne. A drziak im podat. Nie je normalne, aby si to nevedeli ustriehnut.
@zabinkalenka nech zavola susedu,aby sa isla pozriet k nej do bytu,co sposobila. Ci by ju bavilo kazdu chvilu opravovat steny. Suseda si mozno neuvedomuje,ake skody narobila.
nech donuti susedovcov pokazde jej to vymalovat ked budu musiet pohnut prstom aj susedovci zacnu si uvedomovat problem ktory sposobuju
Ten byt kúpili ?
alebo sú v podnájme ? Vtedy riešiť s majiteľom bytu
@cacianka zial kupili
@zabinkalenka tak to aby ich vysťahovali, ako majiteľov, bude na dlhé lakte ak by neplatili....
Takže cez správcu riešte, aby ich vyzval na riadne užívanie bytu a aby nebránili riadenú užívaniu vám