Vsade sa pise, ze sa maju z nasho zivota odstranit negativny ludia. Ano, riadim sa tym. Ako to ale urobit, ked zo vsetkych naj naj zlo je svokra?
Nie je mozne. Ako ale nebrat nic zbjej provokacii na seba? Mame aj maleho, ktory ju miluje. Nemozem ho od nej odtrhnut. Zaroven, ho nemozem nechat sameho s nou a ani s manzelom. Musim tam byt vedla neho proste.
Minule mu stiahla predkozku, ked som tam nebola (ze vyskusam). Odkial viem? Od narodenia ma buzerovala, ci stahujem, aj ked som jej vysvetlovala, ze az od rokuvzacnem na pokyn Dr. Ked sa vratil domov, po sprche som mu chcela stiahnut, ale predtym som si vsimla velikansku ranku cez cely p*nis. Odvtedy samozrejme ju neviem stiahnut.
Mam od nej iba nervy bohuzial a neviem si pomoct.
Je este maly, ma 20 mesiacov.
@petamich
@elizabet173 to je pravda ano, ze on je makky na nu. Mozno parkrat si povedal svoje, ale nie razantne a bez uspechov. :(
S manzelom my nemame inak konflikty, je uzasny clovek, mozno aj preto nechce urazit svoju mamu. Ked sa aj hadame, tak kvoli svokre.
@elizabet173 no.. Nechal ju menit plienku a on tam nebol.
A samozrejme, kedze som tam nebola ani ja, tak bola frajerka. Ach...
boze to mu este pri meneni plienky stiahla? kazdopadne ja suhlasim s @elizabet173 manzel by jej mal dohovorit a ak nepomoze, tiez by som vyrazne obmedzila kontakt a povedala jej, ze si za to moze sama a kym nepochopi, ze prekracuje hranice, tak dieta tam bez nas chodit nebude
@petamich hej, urobim to. Poviem, aby bol raznejsi, lebo svokra si uz dovoluje vela, a na mna a moje prsoby s*erie. A uz mam toho naozaj dost.
Och,toto fakt urobila tvoja svokra ? A čo muž na to ?
Inak aj my máme problémy so svokrou, deti s ňou nie sú nikdy samé, iba za mojej prítomnosti. Muž jej tiež nevie povedať, že toto sa pred deťmi nerobí, ja jej to vravieť nebudem,urazila by sa,a tak si ich strážim. ale u nás dane veci pokračovali, tak sme.obmedzili kontakt kým svokra nevyrieši svoj problém.(psychické problémy, sebevrazedne sklony)
Po takejto skusenosti, si sa mala kvalitne nasrat a zrusit kontakt na dlhsiu dobu. A nie uvazovat nad tym ako jej vyhovieť aby bola spokojna a mohla vydavat vnucika. Ona nebrala ohlad ani na teba a ani na tvojho syna, preco sa jej snazis vyjst v ustreti? Z akého dovodu? V jednoduchosti- nechces ju vidiet a syna jej po tejto skusenosti nedas a bodka. Ak jej teraz ustupis, tak jej ukazes, ze si moze robit co chce. Respekt ziskas len ked budes asertivna.
30 mesacne dieta sa odmiluje tak rychlo ako sa zamilovalo, takze v tomto prehanas. Jej by som nemala na oplatku co strhnut, tak by som to riesila radikalne - bud rucne strucne, alebo by dieta nevidela ani na fotke. Pokial ju nesprace muz, je to rovnaky trulo a bolo by na zvazenie ci chces zit takto dalej cely zivot.
Oprava 20 mesacne dieta. A svokru by som mahlasila za umyselne unlizenie na zdravi. Ano az takato „hrozna“ by som bola. co ona ma co riesit jeho predkozku? A ocinkovi, pokial by mu gule nenarastli natolko, aby materi nevysvetlil, kto su jeho rodicia a na co vobec ona nema narok, by som styk s dietatom povolila ako casto len bude chciet - bez svokry a v mojej pritomnosti!
Plne ťa chápem. Manžela si človek vyberie, ale jeho rodinu nie, tá ti prischne. Problém je ten, že ak on nevie povedať mamičke nie, teba ona rešpektovať isto nebude. Pokiaľ jej nedá najavo on, že sa chová nevhodne, ona si bude naďalej robiť čo chce. Takže buď budeš bojovať sama za seba a on teda nech je ticho už stále (tam ale sa zmier s tým že to je nekonečný boj a ty budeš najhoršia a pravdepodobne budú do muža hučať) , alebo nech sa postaví za vás on. S niektorími chlapmi to je tak, matky ich učili byť dobrými synmi, ale nie aby boli aj dobrými manželmi. A tak sa potom chovajú, ako deti, len aby bol kľud, aby mamička bola spokojná.
a tvoj manzel si o tom com mysli, lebo moj by s mojou svokrou teda narobil "poriadky", ked by sa cosi take stalo, on je na maleho citlivejsi ako ja 🤷♀️ my sa riadime heslom ty ries svojich rodicov, ked robia nieco, co sa nam nepaci a ja poriesim svojich - ani mi nepride spravne, aby moj muz dohovaral mojej mame a ja jeho, od nas to ta vlastna mama predsa berie inak