Po viac ako 10 ročnom manželstve, koniec. Vedeli by ste odpustiť mužovi ktorý vám ubližoval psychicky aj fyzicky? Keby ste videli zmenu? Tie manželky a mamičky ktoré máte skúsenosti,vrátili ste sa k mužovi a bolo lepšie? V čom nastala zmena? V čom ste zmenili prístup k nemu,a láska sa nevytratila?
Však skús , možno ti chyba skončiť na xanaxe s plastikou nosa .
Nie.. Sa to vráti do starých koľají keď uvidí že mu to prepáčiš ... Ty nie si majetok aby si mu tolerovala nadávky urážky a bitku si svoj právna bytosť tak sa uvedom že sa nezmení keď nemá dôvod.. A on ho nemá.. Si myslíš ze sa zmení len tak keď ty chceš? To sa nestane... Možno na začiatku bude ako tak ovládať a správať ale potom sa to vráti do starých koľají
Dobre bude par tyzdnov a potom sa to vrati do starych kolaji...a priebeh bude este silnejsi....ak da facku raz,druhykrat da dve.....ukonci to ...ja som dala sancu trikrat a nemalo to vobec ziadny ucinok...
Nie nevrátila . Taký človek sa nezmeni , nie je to jednorazové zlyhanie ale povaha . V živote treba harmóniu a nie stress, ja by som sa bala žeby tom pri takom človeku vážne ochorela .
A ty si myslíš že ťa ľúbi po všetkom čo ste zažili??? Každý prejavuje lásku svojským spôsobom. Ľahšie sa žije keď človeku odpustis ale nikdy nezabudneš. Láska je o ucte..podpore.. úprimnosti..komunikativnosti.. ale toto si pri ňom asi neprezivala. Každý robíme chyby..ale z chýb sa poučíme a snažíme sa ich nerobiť. Je on taký typ človeka v ktorom prebýva nejaká láska úcta voči tebe? Odpovedz si a máš jasno.
Pre vlastne dobro-odpustit a zabudnut na vsetko, nabrat uplne iny kurz a dotycneho nestretnut viac ako je nutne (napr. kvoli detom, aak mate).
ak je tam aj fyzické ubližovanie , nie nezmení sa to, ten faktor spuštač ostáva ,iba ak by chodil na nejaku skupinovu terapiu alebo psychologovi a pracoval na sebe
vtedy ano , tam je šanca, lebo si uvedomí čo urobil, prečo, psychoanalyzou sa dopracuje s odbornou pomocou k nejakému vysledku že sa vie ovladat
ale sám tomu neverím
psychické budiž tam ak velmi vstupi do seba, ale fyzické nie
Nie a kvoli detom uz vobec nie
Ja osobne si myslim, ze ludia sa vedia zmenit na chvilu alebo len na oko aby sa nepovedalo, ale vnutri sa to bbude hromadit a raz to vybuchne tak, ze z toho bude nestastie... ja by som sa nevratila...
Ak sa vám podarilo ujsť , tak už neriskujte návrat. Po medových týždňov to bude ešte brutálnejsie. To je isté.
Ľudia sa zmenia na chvíľku, resp. nezmenia sa ale dokážu sa tváriť. To, čo je v človeku, jeho osobnosť, črty, povaha, to sa proste nezmení. A ak máte deti, tým rýchlejšie je potrebné odísť. Deťom je lepšie s jedným milujúcim rodičom ako s oboma rodičmi ale v nezdravom prostredí.
Tak ti poviem. Nebuď hlúpa. Taky človek sa nikdy nezmení navždy. Vždy sa to vráti do starých koľají. Proste to ten človek má v sebe. Nedá sa to len tak zmeniť. Je to iba pretvarka, ktorá môže trvať hoc aj 3 roky, ale potom to bude znova to isté. Ver tomu. Určite by som do toho nešla. Keď raz odideš z takého vzťahu. Absolútne sa neobzeraj dozadu. Nič dobré ťa nečaká ak by si šla do toho späť...