Odpustili by ste?

trisha72knr
7. nov 2021

Ahojte, prišla som sem po radu, nakoľko nedokážem získať nad situáciou nadhľad. Chcem sa s priateľom rozísť, pretože som mu na niečo prišlo, ale bojím sa toho, že sa jedného rána zobudím a uvedomím si, že to bolo celé blbosť a unáhlené.
Asi sa poniektoré zasmejete, ale ide o to, že som priateľovi našla v telefóne fotky iných žien. Neboli to žiadne selfiečka, ani nahaté fotky, ale jedna konkrétna baba, ktorá sa proste fotila pred zrkadlom, postavička, ritka atď, asi si viete predstaviť. Ja viem, keby mám 50 rokov a 20 rokov vzťah, tak sa zasmejem a opýtam sa: Toto sa ti ľúbi? Úplne dokážem pochopiť, že pre niekoho to je normálna vec, ale každý vzťah je iný a tiež treba pochopiť, že je to o otvorenosti. My sme mladí a ja mu dávam všetko, čo viem. Som fakt pekná žena. Prečo by mal potreby pozerať si iné ženy. Chápem to z toho hľadiska, že je to muž a môžem byť rada, že si nekuká mužov. Ale prečo fotiť si to do telefónu? Prečo sa len nepozrie? Je to proste pre mňa strašne zvláštne. Vždy tvrdil, že on sa ani len pozrieť na inú ženu nemôže, že on miluje len mňa a len ja sa mu páčim. Ja som mu to uverila. Napadá ma veľa vecí... Či ju pozná, či to nie je jeho"kamarátka"... Či ma nepodvádza. Či ma nepodvedie, keď už teraz slintá po iných. Prosím, poraďte mi, aký máte nato názor? A aby bolo jasné, tie fotky som mu našla tak, že mi ukazoval fotky v telefóne. Ja mu fo telefónu nechodím nikdy. Má ho v poslednej dobe zaheslovaný. Ale neliezla som mu nikdy. On tvrdí, že to bol skrat. Našla som to vymazaných fotkách. Teda on, nechtiac.

zmrzlinka2021
7. nov 2021

@trisha72knr
a preco sa s nim o tom neporozpravas?

Nie je problem skor vo vasom vztahu, ze neviete spolu komunikovat? Prepac, ale preberat tieto veci s cudzimi zenami bez toho, ze to prejdes so svojim frajerom - čo očakavas od takeho vztahu do buducnosti?

" ja mu dávam všetko, čo viem."
- a preco to robis?
- zlate pravidlo - nikdy nikomu nedavat VSETKO

trisha72knr
autor
7. nov 2021

@zmrzlinka2021 Jasné, že som s ním o tom rozprávala. Asi niekoľko hodín. Preto tu píšem, lebo čokoľvek povie on, opije ma rožkom. Proste klamal a klamať bude. A ja neviem, aký postoj zaujať. Či byť v pohode alebo ho poslať do kelu.

panelacikova
7. nov 2021

@trisha72knr koľko ste spolu? mňa by sa to teda dotklo. a to nie som žiadna puritánka. obzvlášť by mi blikala kontrolka práve, ak by šlo o konkrétneho človeka. jedného. určite by sa ma to dotklo viac, akoby na tom telefóne pozeral rôzne videá (vieš, čo myslím)... lebo ak ide o jedinú osobu, tak ju nejakým spôsobom obdivuje. či už jej postavu, ktovie. alebo sa s ňou reálne rozprával /stretol/ a upútala ho iným spôsobom... v každom prípade, ako píšeš. ak si mladá a už teraz ťa to žerie (čo sa ti teda osobne nečudujem), tak premýšľaj, čo ďalej. keď príde dieťa, cesta späť bude omnoho náročnejšia, než teraz... a ja teda mám radšej chlapa, ktorý narovinu povie: pozrel som si porno.. alebo čokoľvek iné. a viem, že to viem a že ma nič neprekvapí. ako chlapa, ktorý potajomky sleduje rôzne osoby, ba ešte má aj ich fotky kade-tade a ja by som ostala jedného dňa nepríjemne prekvapená ako ty teraz :( osobne si myslím, že mu už nikdy dôverovať nebudeš

number19
7. nov 2021

@trisha72knr " Proste klamal a klamať bude."
Ak mozes byt s niekym kto ti klamal, klame a klamat bude, tak s nim zostan. Ja by som s nim nebola a minimalne si dala pauzu.

bosorka2302
7. nov 2021

@trisha72knr ked sa to stane raz ok, viackrat sa stat moze a nemusi. ale ak sa to stane druhy krat, stane sa aj treti, stvrty....Ja s mojimi skusenostami uz by som nic take netolerovala, lebo ak klame teraz velka pravdepodobnost ze bude aj inokedy, ze mu na vztahu nezalezi. neviem co ti dal za vysvetlenie, preco tam tie fotky ma a ci ich ziadal alebo mu sama poslala. To iste mas aj s muzmi co vypisuju cez pokec inym a su zadani, tito tiez to maju ako formu rozptylenia a aj ked zena na to pride, chvilu si daju pokoj a potom lietaju v tom zas

mamina0078
7. nov 2021

Ja by som sa na tvojom mieste s ním porozprávala čo jeden od druhého očakávate, vo vzťahu dôvera a uprímnosť je pre mňa to najdôležitejšie. Z tvojej strany mu nedôveruješ alebo skôr žiarliš, on ti pravdepodobne klamal, že sa za inou ani neobzrie. Neviem si predstaviť na takých základoch budovať fungujúci vzťah. A čo sa týka zaheslovaného mobilu tak ten mám aj ja a nevidím na tom nič divné alebo podozrivé.

kittykat22
7. nov 2021

@trisha72knr odisla by som. V sekunde. Ak si pekna, vies ze si dobra zena tak si zasluzis lepsie. Chlap ktory ma uz v zaciatkoch vaseho vztahu taketo "zaujmy" lepsim nebude. Skor to, ze bude vztah dlhsi a nudnejsi, ty budes starsia a buclatejsia, protivnejsia lebo sa budes starat o deti - potom bude robit co? Rovno fotografa nie? Kym si mlada, bez zavazkov a bez deti bud nekompromisna. Zober co najviac dobrych vlastnosti v muzovi a tieto pochybne vyhadzuj. Ono ked pride na dlhodoby vztah a rodinu tak sa ti to bude hodit. Pretoze aj dobry muz bude protivny aj pracovity bude niekedy lenivy a aj ten najlepsi ti niekedy povie blbu vetu. Ale budes vediet, ze celkovo si si vybrala dobre a je to dobry muz a riesenia ti budu stat za to.

zmrzlinka2021
7. nov 2021

@trisha72knr
ale pokial vnimas svojho priatela ako cloveka, co ti klame a ty mu nedoverujes, nema zmysel pokracovat vo vasom chodeni.
Chodenie je prave dobre na to, ze ludia sa otukaju a zistia, ci ma zmysel pokracovat dalej.
Ja som tiez s mojim muzom najprv chodila a kebyze to vnimam ako ty, urcite by som s nim nepokracovala vo vztahu a nevzala si ho.
Dovera a komunikacia su zakladom vztahu

trisha72knr
autor
7. nov 2021

@panelacikova Presne taký názor mám aj ja. Keby si kukne také video alebo aj sa mu páči herečka, čokoľvek, tak ok. Alebo že sleduje tie ženy. Ale že si ju fotil do telefónu a to tvrdil dokonca, že nemá sociálne siete. Bola som v šoku z toho. Vraj náhodou sa tam išiel pozrieť a zrazu ho zaujala a odfotil si ju. Vraj skrat a ihneď vymazal. To je strašná blbosť. To sa nedá ani veriť tomu. A áno, boli to viac fotiek jednej ženy. Sme spolu viac ako 2 roky.

mondolina
7. nov 2021

na základe jednej foto by som nerobila unáhlené závery.
páčiť sa mu budú vždy aj iné ženy, ale žije predsa s tebou.

sasa1310
7. nov 2021

@trisha72knr jasne, a náhodou si na to prišla. Ak si mu na takúto náhodu uverila, tak potom tých náhod ešte v živote bude vcelku dosť

leskovael
7. nov 2021

Tak na začiatok... Hovoriť a veriť týmto rečiam ako "by sa na inu nemohol ani pozrieť a len ty sa mu páčiš" sú pre mňa neskutočné keci že až... Ja ked toto počujem len prevracam očami.. A to som žena ktorá neflirtuje keď je vo vzťahu.. Ale je prirodzené že v bežnom živote sa stretneme s xy ludmi a pomedzi nimi sem tam s niektorými jednoducho vzájomná sympatia je (tzn ze sa pozru, usmeju na seba...) takže ja neverím človeku ktorý ma tieto reči, nech to myslí akokoľvek dobre... Čo sa fotiek týka,nebolo to skôr tak že mu ona posielala tie fotky? Mne ked niekto niečo pošle cez whatsapp napr automaticky sa mi to uloží do galérie.. Neviem ako ste si to vysvetlili, či tu babu pozna osobne alebo nie, ci su v kontakte... Otázne je ci mu budeš veriť... Podla toho co píšeš mu neveríš už teraz a tak sa vo vzťahu byť nedá.. A to ze neverím by bolo pre mňa kľúčové viac ako samotné fotky

taga
7. nov 2021

Na tomu nerozumiem. To akoze kde si len tak odfotil cudziu zenu, ktora mu este zapozovala? V obchode? Vo fitku? Na ulici? Len tak? Tie fotky bud odniekial stiahol, alebo mu ich dotycna poslala, alebo si dotycnu odfotil, ale urcite nie 'nahodou'

kikus7
7. nov 2021

@trisha72knr Niektorí chlapi vedia dobre klamať. Mňa tiež ex oblboval, teda snažil sa, ale vždy som dala na moju intuíciu a dobre som urobila. Vždy sa mi potvrdilo, že môj zlý pocit bol správny.

deti95060810
7. nov 2021

určite mu prestaň venovať všetku svoju pozornosť. zosuň ho z toho pomyselného piedestála troška nižšie. To čo spravil je podraz a najmä keď ešte tvrdí že sa nemôže ani pozrieť na inú ženu lebo on ťa tak neskutočne MILUJE....Ja osobne by som mu prestala veriť a istý čas by som vzťah dala do roviny kamarátstva. len neviem bývate spolu? máte aj spolu bábo? lebo ak áno tak to je všetko komplikácia a hrá to v tvoj neprospech... držím palce.

trisha72knr
autor
7. nov 2021

Uhm, nie, neposlala ani neodfotil, vysvetlím...Bol to screen fotiek z jej Instagramu. Povedal mi, že ani nie je zo Slovenska, že si ju mám kľudne pozrieť. Ale už len tým, že som napísala tento príspevok, som si uvedomila, aké absurdné to celé je. Ukončila som to s ním. Mohol si fotiť herečky, hočo, ale toto je príliš na mňa.

trisha72knr
autor
7. nov 2021

@deti95060810 Nebývame spolu, ale robí bývanie pre nás dvoch. Chcel so mnou začať žiť. Prečo by to robil, keby chce inú? Čo chcel len upratovačku domov?

sasa1310
7. nov 2021

@trisha72knr tak to asi nebola ani poriadna láska, keď si to takto rýchlo vedela ukončiť. Z minúty na minútu

mondolina
7. nov 2021

@trisha72knr
sorry, ale to je smiešne.

mikadooo
7. nov 2021

@trisha72knr to "má ho v poslednej dobe zaheslovaný" - hmm asi by mi riadne blikala kontrolka. Tiež mi príde, že je klamár a s klamárom by som veru nechcela byť. Vzťah, v ktorom nie je dôvera, je len trápenie.

simona1998
7. nov 2021

@trisha72knr ahoj, zas nemôžeš brat že “robi bývanie pre nás prečo by chcel inu”? Moja sesternica sa pred nedávnom vydávala no jej už terajší “muž” mi začal pred svadbou asi 2tyzdne vypisovat či sa nechceme pomilovat chodil za mnou do prace otravovat naschval (robim vo verejne dostupnej budove ) fotil sa mi , vkuse SMS , telefonáty , ako ma chce cítiť , stále ma obchytkaval . Aj cez to že som ho poblokovala všade a vyhrozila sa mu nech ma nechá lebo to bude mat následky , a presne to bol taký typ čo mal v mobile baby , na instagrame písal iným , fotecky báb , jeho manželka nevie heslo od ničoho ale on od jej mobilu vie . No to by som tu písala ešte dlho 😀

martina1201
7. nov 2021

@trisha72knr ahoj, možno tomu celkom nerozumiem ale ako sa dajú nájsť fotky vo vymazanych fotkách? Ja keď fotky vymažem sú vymazané a nevidím ich. Trošku si to odporuje už aj pri názve vymazané fotky. Ďalej by som sa opýtala kedy začal heslovat mobil a prečo? Pýtala si sa ho na to? Zaheslovany mobil ak to samozrejme nie je kvôli pracovným záležitostiam a ochrane údajov klientov mi príde fakt divné v partnerskom vzťahu. Zvlášť keď partner nevie heslo. Ďalšia vec je vyjadrenie bol to skrat. Ak je niečo skrat tak vymažem a neriešim a nie si to ponechám v mobile. Čo povedal o tej konkrétnej osobe? Je to známa alebo kamarátka či úplne neznáma osoba? Kde k tým fotkám prišiel? Ako k nim prišiel? Ďalšia vec je že ak tvrdíš že ťa klamal klame a klamať bude tak s ním nebuď alebo sa s tým klamanim zmier.

dadis
7. nov 2021

Mne to pride divne, blikala by mi kontrolka: 1.to, ze ti tvrdi, ze len ty jedina, sa mu pacis, to je fakt divne, ak ti toto muz hovori..pretoze obdiv a laska sa da vyjadrit aj mnoho inymi sposobami, ktore su aj pravdive..2. to, ze tvrdi, ze nie je na soc.sietach-odkial potom ma tie screeny? 🤔 3. Preco screeny? Ved ak si chce niekoho pozerat na ig, tak ma pristup k jeho uctu..4.akoze taka blbost, pozerat si casual fotku inej zeny by mne osobne nevadilo.. ale takto dokopy tie suvislosti, mi to pride divne

thoughtfulweirdo
7. nov 2021

@martina1201 K tým vymazaným fotkám- ja keď z mobilu vymažem fotku, uloží sa na 30 dní do priečinku "kôš" a ten sa sám "vysype" po 30 dňoch- tuším aj na PC to tak je, alebo aspoň pred 10 rokmi bolo 😂 už ma to pár krát zachránilo, keď som niečo omylom tukla 😅

number19
7. nov 2021

@thoughtfulweirdo 😂 "omylom tukla"

monka105
7. nov 2021

@trisha72knr stala sa mi s priateľom úplne rovnaká situácia. Ukazoval mi niečo v telefóne a náhodou sa tam objavil screenshot fotky jednej sporo odetej baby, ktorú obaja poznáme. Nakoniec vysvitlo, že si ju posielali s kamarátom, lebo si posielali baby, ktoré majú ,,veľké cecky”. Detinské áno, na jednej strane sa ma to tiež kúsok dotklo, na druhej ma nepodviedol, nič s tou babou nemal a s tým, že sa pozrie na babu s ,,veľkými ceckami” tiež nič neurobím. Ja sa nakoniec tiež pozriem na chlapov so strniskom, ktoré jemu nerastie, veľakrát pošlem foto aj kamoške, ale neznamená to, že s tým chlapom niečo mám. 🙂🤷🏻‍♀️

trisha72knr
autor
7. nov 2021

@mondolina Čo konkrétne ti je na smiech?

trisha72knr
autor
7. nov 2021

@monka105 Fuu, to by som ja nedokázala prehrýzť. Vieš, je to dosť divné, že keď vedia, že má priateľku, že mu posielajú fotky jeho kamarátky. A že slintá po nej. Keby prejaví záujem, ihneď by si s ňou začal.

monka105
7. nov 2021

@trisha72knr neslintá a nešiel by po nej 😄 možno má nadrozmerný hrudník, ale je tupá ako jelša. Poznám vkus svojho priateľa, poznáme sa od 11 rokov a aby ho žena priťahovala, musí mať niečo aj v hlave. Už sme si odvtedy z nej aj nie raz robili srandu kvôli podobným fotkám. Ani ja by som nakoniec nešla po chlapovi, ktorého fotku pošlem kamoške ani keby sa začal zaujímať on o mňa. 😄 To je presne o tom, že pozerať si môže hocikoho, páčiť sa mu môže hocičo, ale v realite by nič také nespravil.

mondolina
7. nov 2021

@trisha72knr
že robíš unáhlené závery.