Takže začnem takto..
Par tyždnov som aktivna na jednej zoznamke.
V profile mam napisané niečo v zmysle: ak ti neodpísem velmi sa ospravedlnujem ale znamená to že si ma nijak nezaujal a preto ta nechcem namotavat nezmyselnou konverzaciou ak s tebou nič neplanujem. Este raz prepac.
Odvtedy mi kazdy druhy pise aka som arogantna, namyslená, mnohi aj vulgarne ako mi praju aby som zostala navzdy single a aby mi pchal k****a do huby nejaky hajzel.
Prečo su chlapi taky zly?
hehe, su to trapkovia, aspon ta upozornia na svoj charakter a nemusis s nimi stracat cas
lebo na zoznamkách sa česť výnimkám nachádzajú prevažne nadržaní primitívi ale isto sú tam aj v pohode muži ale treba hľadať ako ihlu v kope sena veľa šťastia!!!
Alebo ti napisu: ahoj kraska popíšeme? 😘 A keď odpišeš nie nemam zaujem tak odpíšu aj tak si škaredá a tučna..ano logika a preto mi píšeš🤦♀️
hehe, to ake vtipy, asi im mamka nevenovala v detstve dost pozornosti
Nedavaj tam co nehladas, ano pôsobí to arogantne. Ak ti napíšu a nemáš zaujem, jednoducho neodpis.. Robis sa tym statusom zbytočne dôležitou a nedosiahnutelnou, je to skor odradzujuce.
Pretože si urazila ich ego predsa, ako sa ti niekto nemôže páčiť ironický to myslím teraz, si predsa. Ze ti napíše chlapík a ty mu neodpíšeš tak už bude vedieť ze sa ti nepáči a to je strašné pre muža predsa 😀😀😀😀🤪🤪🤪
Lepsie zoznamky su teraz na FB - napriklad spolucestovanie, hladam partaka na sport ap. Skus sa tam pridat s fotkou a pozeraj kto sa hlasi o sport, vylet, zaujmovy kruzok. Su tam fajn ludia, fajn komentare - ziadne uchylarium ultra. Na zoznamku by som dnes nesla - a to som tam bola 15 rokov pecena varena 😀
Ono to naozaj posobi arogantne, daj si to prec. Chlapov, ktori stoja za to tym hned odradis a pisu ti iba idioti. Popis v profile na zoznamke robi vela, tak porozmyslaj aky prvy dohem chces budit. Inac mam muza zo zoznamky, tak viem o com hovorim 🙂
Normalna vec. Pisu ti v prvom rade radoby-machovia, ktori su v realite trasoritky oslovit zivu zenu. A ak uz, tak aspon s promile v krvi.
A preto odmietnutie beru ako osobny utok. Lebo je to tvrdy kopanec ich egu rovno do rozkroku.
No a niektori maju tak krehke ego, ze uz len precitat si, ze je moznost, ze by ta teoreticky nezaujali (ako pises v profile), uz sa citia vopred urazeni a utocia.
Povznes sa nad to a nevsimaj si ich. Ked nereagujes, je to pre nich vacsi trest. Lebo sa im to presne stalo - nezaujali 🙂
Viem asi ktorá zoznamka 😄 Som tam aj ja, dlhšie a úprimne ti napíšem že muži sú tam fakt ale fakt hrozni. Česť výnimkam, ale tých je pár. Celkovo by som to zhrnula tak, že najčastejšie sú tam mladí zajkovia čo zháňajú úlety alebo starí mládenci, ktorí sú do života úplne nepoužiteľni (moja skúsenosť 🤷♀️😅) Takže musíš to brať s rezervou, inak to ani nejde 🙃
1) normálny na toto asi ani nenapíše (jedine že by si ho zaujala ozaj výzorom alebo niečo zaujímavé napísala), čo je tvoja škoda
2) prečo sa ospravedlňuješ??? že s niekým niečo nechceš mať? to by som nerobila ani v realite a na nete už vôbec nie!
3) ak nejaký normálny napíše, nebuď prekvapená, ak ON stratí záujem, lebo gramatiku máš príšernú 🙄 takže neviem či hľadáš niekoho na sex alebo na vzťah, ale ozaj skús niečo, kde vieš zaujať osobnosťou, lebo "písmenkami" to asi nebude
Myslím si ,že v profile máš slušne napísane a vysvetlené aký si tip ženy ,kto má v hlave pochopí a nevnucuje sa a nekomentuje a menej inteligentný vypisujú blbosti .Určite ten pravý pre teba sa tam určite vyskytuje. Len treba vydržať.
a preco sa to pytas na konovi? chod sa pozret do nejakej korona diskusie jaky su tu hnusni ludia.....
Nie je to pokec..
To je úplne jedno, všade sú rovnakí uchylovia. Zoznám sa radšej nejakým iným spôsobom ako na online zoznamkach. Možno ako navrhuje maminka vyššie, cez FB cez nejakú skupinu, napr. Partak na hory a pod. Aspoň tam sa ešte nájdu slušní ľudia.
ice8 Jujha, keď už vieš, že plurál = i, prečo teda dobíjaš ženy a banky? Dobiť možno mobil alebo niekoho na kašu... 😜 Dámy a hrady (a banky 🙂) sa dobýjajú...
Že si z toho robíš hlavu. Škoda sa rozčuľovať nad niekým kto nemá v tvojom živote žiadne miesto. Ignoruj, nerieš, nenič si nervy.
A načo to tam v profile máš vôbec napísané? Veď každému je jasné, čo znamená, ak neodpíšeš. Zbytočne tým odradíš potenciálnych záujemcov, lebo si budú myslieť, že si príliš náročná a určite im neodpíšeš. A nikto nie je rád odmietnutý. Proste si to odtiaľ vymaž.
Je jasne, ze ked sa ti prihovori na pokeci 20 ludi, tak nemas cas kazdemu odpisovat a odpises iba tomu, kto ta zaujal.
Predstav si ze ides na pohovor. Tam je to oficialne a povedia ti, nemienime stracat cas, mame vela zaujemcov a odpisujeme iba zaujimavym uchadzacom. Ak Ti neodpisu, neprida ti to sebavedomi. Znamena to, ze si bola tak zla, ze im nestojis ani za odpoved.
A ty sa v tom svojom iritujucom ozname zatvarila ako pani najdolezitejsia na HR oddeleni. ;)
Myslim, ze dokonca nim dokonca odradzas tych, o ktorych by si mala eventualne zaujem.
Odhlásiť sa zo zoznamky a budeš mať pokoj. ;)
Neprežívaj to tak, sú to len vzdialené a cudzie osoby 🤪
Naco riesis?Aspon mas velmi rychlo preselektovanu plevel od normalneho cloveka.Vlastne by si mala byt rada ako si to dobre vymyslela ze nemusis stracat vzacny cas s obmedzencami.
Pred pár rokmi som bola na zoznamke nejaký ten čas. S pár ľuďmi som si písala, nejakých som aj stretla. Ale vyslovene vulgarizmy mi asi ani nikto nenapísal, aj keď našli sa tam rôzne postavičky. Takže nemyslím, že sa tam nedajú stretnúť aj normálni chlapi. Dokonca s jedným som už takmer štyri roky...Neviem v akej si vekovej kategórii, ja som už 50+.
Niektorí berú takéto oznamy aj osobne. Majú zlé skúsenosti so ženami, predvídavo tušia, že ty by si nebola na nich o nič milšia, tak si proste majú potrebu kopnúť. Zmaž to a ospravedlňuj sa len tým, ktorých budú zaujímať, prečo sa im neozývaš. Ostatní to nepotrebujú.
z toho si nic nerob, to je taka ta klasicka odpoved ohrdnuteho chlapa, mnohi si myslia, ze ak ti take daco napisu, tak nadviazes konverzaciu, takze fakt ako nerob si z toho proste nic, taky chlap za to isto nestoji
Mužské hormóny