Ahojte,som tu síce registrovana dlhsie,ale píšem to anonymne,lebo nechcem aby ma tu niekto spoznal,kedze viem že nejake známe moje tu sú.Mam priatela niekolko mesiacov.Pracoval v beznej fabrike,nedávno dostal vypoved.Ale odrazu neviem odkial ma vela penazi.Kupil si drahé auto,na ktoré by mu ani leasing nedali pri jeho bežnom plate.Dalej sa chysta na nejaku dovolenku niekde do exotiky,predrazenu.Odkial mohol nadobudnut tak rychlo peniaze?spýtala som sa ho či v niečom nelieta, tak začal sa smiat čo za blbosti mi chodia po rozume,že peniaze sa daju nadobudnut aj inak a poctivo.Ale za taky kratky čas? čo si otom myslite.. a ano trochu mu aj závidím o to ide a rozmýšľam o rozchode
pokiaľ peniaze nadobudol poctivo tak nechápem, ako mu môžeš závidieť úspech, to je podľa mňa dosť smutné. :(
Veď sa ho priamo opýtaj. Nech nerobí drahoty a aj tebe poradí ako tak rýchlo kúpiť toľko drahých veci
keby boli peniaze poctivé,tak nemá dôvod ti to nepovedať,bud opatrná,nech raz neskončíš ako svedok na súde....
Nemá prácu ale kupuje drahé veci. Chystá sa na dovolenku? Bez teba? Nuž normálne si sadnúť a porozprávať sa o tom. Ak človek nemá čo tajiť, tak o takýchto veciach sa dospelí partneri normálne rozprávajú. Ale nech už má peniaze od hoci kadiaľ, ak mu závidíš, tak to nie je dobrá perspektíva do žiadneho vzťahu.
mohol kľudne vyhrať, zdediť, ... ale máte divný vzťah.
@spadnutaslivka ano vyhra mi napadla tiež podľa mňa len tak..alebo ešte je tu možnosť že si necháva platiť a robi gigola
@janinah nie to pochybujem..keby v niečom takom siel,videla by som to nanom
Nemoze pochadzat zdroj financii z rodiny? Poznam deti, ktore dostali od rodicov slusny obnos penazi, ked mali problem s hladanim roboty, prisli o robotu, chceli si kupit byt alebo po dovrseni nejakeho veku im vyplatili zivotne sporenia.. niekomu vyplatia peniaze na 18. narodeniny, niekomu na 25te a pod.. ale urcite sa treba rozpravat.. jasne, ze taketo situacie vyvolavaju otazniky a mne by to tiez nedalo spavat
mohol dostať štedré odstupné. Niektoré fabriky dávajú niekoľkomesačné
@7lenka11 neviem a už mi je to vlastne aj jedno,nech si ich ma odkial chce
Nevlastní MOM-ku?😂
áno, môže aj to byť zdroj jeho príjmu. Nepozerala si nedávno seriál GLEE? :D Ako napadlo by mi všetko možné aj nemožné, ale že robí gigola, to by mi fakt nenapadlo.
podstatné je to, že ti nechce vysvetliť, odkiaľ tie peniaze má. Ale zas na druhej strane, keď ste spolu len pár mesiacov, má možno pocit, že ťa do toho nič nie je...
A prečo s frajerom nekomunikujes?
tak je hlavne čudné, že trebárs Teba ako priateľku na tú dovolenku nezavolá...
Mne je skor cudne, ze teba napadlo, ze robi gigola 🤷 kazdopadne, nemyslim, ze by z toho mohol mat tolko penazi, aby si kupoval drahe auta a dovolenky, to by musel mat inu klientelu 😃
Hahahaha poctivo nadobudnut peniaze za kratku dobu. To nech hovori pri vypovedi na policii,ked ho coskoro chytia.
Vymyslená téma..
Mohol niekoho zavraždiť na objednávku.. Alebo dilovat.... 😁
Na Slovensku poctivou pracou zarobit za par mesiacov velke peniaze...tak urcitee.
Na Slovensku poctivou pracou ani za cely zivot.
Očkovacia lotéria nič? Spolužiak zo základnej vyhral 100 000 v ockovacej 😁
No tak keď dostal výpoveď, tak asi dostal odstupné, na tom nie je nič výnimočné.. napríklad poznám aktuálne jedného muža, čo dostal výpoveď, lebo firma zmenila majitela a su tam personálne zmeny - dostal pol ročné odstupné.. nie každý si vie peniaze odložiť, ale supne ich do takýchto pominutlenych veci.. ale príde mi fakt vtipne, že máš doma priateľa, možno sedí vedľa teba a pýtaš sa nás na nete, že odkiaľ to môže mať a nie jeho..
Zvlastne, ze ked si jeho priatelka, tak ti nepovie odkial tie peniaze ma a este cudnejsie je, ze ta na tu dovolenku neberie.
Gigolo? To by bolo to posledne co by ma napadlo v suvislosti s priatelom 🤣
A ako dlho sa poznate? Lebo zakladna vec je, ze vobec ak ide kupovat vozidlo, ze by sa napr s Tebou o tom neporadil, a ak aj nie, nie je urcite dovod, preco by Ti mal tajit, odkial na to vzal peniaze, zvlast ak je nezamestnany. A blaboly o odstupnom mozeme rovno nechat bokom. Za to si ani drahe auto nekupi a nieto este exoticke dovolenky a dalsiu reziu okolo toho. Je tiez dost mozne, ze ked ide na exoticku dovolenku bez Teba, ze ide s niekym inym, takze chapem, ze rozmyslas o rozchode, skor, ako mozno budes niecim inym neprijemnym prekvapena. Ale ak by bolo vsetko v poriadku, tak by Ti to uz vysvetlil, ved si sa pytala a neodpoveda Ti..velmi divne, skus este jeden seriozny rozhovor s nim a potom sa rozhodni. Jedina sanca, ze Ta vezme na dovolenku a vysvetli Ti to tam. ☺️
je fakt, že máloktorý z chlapov prizná farbu, ja som tiež mala partnera, aleže ťažkého pracháča,vždy mi tvrdil, že si zarobil poctivo v Nemecku a kadekde..čo by na 7 aút, a nie lacných / Tesla,Toyota a pod./nezarobil aj tak ,...tak som sa vŕtala trošku kade tade a zistila som, že privatizoval veľa firiem,,ale našťastie už nie sme spolu a našťastie nebola som z tých, že som sa nechala vydržiavať, v prvom rade mám svoj príjem a v druhom rade mám svoju hrdosť..ale za pokus spýtať sa, to stojí...
A normálne sa o tom porozprávať ako dvaja dospelí ľudia vo vzťahu..? Je to jedna primitivne jednoduchá otázka. To zvládnete. 🤞🏼