Odkedy máme deti, manžel sa mi vzdiaľuje

luludi38
12. feb 2014

odkedi mame deti stale sa hadame .neviem co mam robit ☹

haslerka27
12. feb 2014

slovo odkedy uvádza časovú vzťaž. vetu; od toho času, čo: odkedy sa presťahoval, začal chorieť.pise sa s Y.

janka369
12. feb 2014

@haslerka27 presne túto radu zakladateľka potrebovala 😝
@luludi38 kvôli čomu sa hádate? Čo je príčinou hádok?Musíš napísať podrobnejšie ak chceš radu 😉

nufanek
12. feb 2014

@haslerka27 taketo reakcie som cakala 🙄

dai
12. feb 2014

@luludi38 skus zistit dovod preco sa hadate a nasledne hladajte spolu pokojne riesenia - rozpravajte sa, snazte sa pochopit navzajom a hlavne znovu sa navzajom najst - najdite si spolocne hobby, nieco co budete robit bez deti spolu... a radi😉

22mia
12. feb 2014

@haslerka27 ty kokso ty co riesis??? 😅

haslerka27
12. feb 2014

@janka369
@nufanek zakladna vybava kazdej gramotnej osoby.basta

dai
12. feb 2014

@haslerka27 aj empatia a citanie s porozumenim patri medzi zakladnu vybavu gramotnej osoby😉

janka369
12. feb 2014

@haslerka27 gramonu osobu nepoznám,keď sa chceš chytať za písmenka,ale gramotnú už áno. A gramotné osoby po bodke začnú vetu veľkým písmenom, toľko k tvojmu jazykovému okienku.Pekný deň 🙂 Aha,už si si opravila preklep 😀

haslerka27
12. feb 2014

@dai nie to nepatri...bavime sa o gramotnosti,nie o socialnych ci sociokulturnych vlastnostiach jednotlivca tak to tu neplet!

haslerka27
12. feb 2014

@janka369 pisem o zakladoch pre danu pani.ak neovladam zaklady,nejdem na verejne forum

dai
12. feb 2014

@haslerka27 cize citanie s porozumenim nema nic spolocne s gramotnostou?🙂 ako prepac, nestrapnuj sa dalej... nemat stipku empatie tak by som tiez nesla na verejne forum sa s tym pochvalit... pani ziadala pomoc - nemam pocit zeby si jej svojou super radou poradila...

janka369
12. feb 2014

@haslerka27 neteoretizuj tu prosím ťa,na to tu nie je nik zvedavý, ona nechcela lekciu zo slovenčiny alebo sociológie,ale poradiť vo svojom probléme a ten tam je a je jedno či s "i" alebo s "y". Takže ak potrebuješ niekoho poučovať,tak si daj inzerát na doučovanie slovenského jazyka a nepoučuj tu, na to nie sme zvedavé, téma je o inom 😉

haslerka27
12. feb 2014

@dai 😀 😀 😀

trasko
12. feb 2014

admins???

gretta22
12. feb 2014

Moze sa to stat, hlavne na zaciatku, ked pridu deti. Su uz rozdielne priority. Skus mu vzdy povedat, co citis aj ked chce kazdy tu istu situaciu vyriesit inak. A skus prist sama na to, ci sa neda nieco vyriesit s humorom, aby ste neboli obaja napätí a unavení.Verim, ze to zvladnete.

luludi38
autor
12. feb 2014

nechcela som aby ste sa kvôly mne hadaly chcela som iba mi aby ste mi poradili ak nevie=prepačte ak neviem gramatiku

haslerka27
12. feb 2014

@luludi38 nikto sa nehada.ja som ta len upozornila a len ty si mala pravo reagovat a paradoxne sa ozvali .....tie naozaj dotknute!

ono velmi malo si napisala,fakt z toho clovek nepochopi....rozpis sa viac,detajly daj a tak ti rada poradim.

luludi38
autor
12. feb 2014

@haslerka27 ak neviem pisat ako mam dalej pisat
stale budem robit chibi

haslerka27
12. feb 2014

@luludi38 no nemam ja cas uz riesit detajly.....idem off....pa

sisaha
12. feb 2014

@luludi38 ak chces rady, tak svoj problem musis obsirnejsie popisat... ako to maju baby rozanalyzovat, ked nic viac nepises?

lucinocka
12. feb 2014

@luludi38 aj nas vztah sa zmenil odkedy mame malu...prvy jej rok zivota sme sa nonstop hadali...na vianoce sme sa pohadali jak psi...potom sme si asi nasli system fungovania a trochu sa to ukludnilo...teraz som isla s malou na Slovensko, aby si ju uzila aj moja rodina, uz sme mesiac bez seba a este mesiac budeme a chybame si...
Mala som cas rozmyslat, kde sa vlastne stala chyba..a prisla som na to.. vies kde je problem?
Ked sa narodia deti, zacne sa zitlen pre nich, vsetky rozhovory su o nich, vsetko sa toci kolo nich, vsetko sa im prisposobuje... chyba!!!! kazdy den by mali mat muz a zena nejaky cas, / aj hodina postaci/ len pre seba a pre svoje manzelstvo... mat prilezistost dat raz za cas deti babke/opatrovatelke/susede a vyjst si von, flirtovat zase spolu, robit veci, ako pred detmi...moj muz by sa s tym nezapodieval, ale mne nas vztah zacal vadit..tak som mu to takto povedala a pochopil, ze mam pravdu...teraz , ked sa vratime domov, tak skusime na to ist inak...

janka369
12. feb 2014

@luludi38 neries chyby,na tie sa vykasli, napis co ta trapi,my vieme citat aj s chybami,toto nie je jazykove okienko,tak sa kludne vypis co mas na srdci,iba tak ti vieme poradit. Okolo 'y' sa svet nekruti 😀

luludi38
autor
12. feb 2014

dakujem za radi mi mame doma dvojicky maju len rok ja naozaj nemam cas na manzela .on pracuje ja som celi den z detmi a ked pride domov som unavena som rada ze mi pomoze ale on acne kricat a odide .a vrati sa ked ja uz spim.
.

jabadaba
12. feb 2014

@luludi38 moze byt, ze ste len vycerpani, obaja. Nemate moznost deti aspon na pol dna niekomu zverit? Ze by ste trosku pookriali, spravili si prijemny den vo dvojici, hm? To prekonate, deti su zatazkavajucou skuskou kazdeho vztahu, unava a stereotyp robi svoje. Netreba sa nechat. 😉

lzusak
12. feb 2014

@haslerka27 detajl? tak ty už si ozaj gramotná 🙂 ak chceš poučovať v týchto veciach, najskôr sa musíš naučiť písať ty.

juliana77
12. feb 2014

@luludi38 Deti by mali byť plodom lásky, deti by mali dvoch ľudí spájať a je neuveriteľné, ako sa tu kopia diskusie, ako vedia deti, lepšie povedané starosti okolo detí vzťah pekne upratať do niekam. 😉

luludi38
autor
12. feb 2014

@jabadaba ved niekedy moja mama ich berie .ked sme sami je vsetko vporiadku .ale ked sme sdetmi odrazu sa zmeni hovori ze take deti este nevidel ze stale len placu .a co mam robit ved su to jeho deti

jabadaba
12. feb 2014

@luludi38 mate dvojicky, su este male, je toho na vas zrejme dost. No placu, je to tak. Vsetky deti maju taketo obdobia. To muzovi vysvetli. Nech si nerobi iluzie o inych detickach. Dnes mne tiekli nervy, co Ti poviem. Jedno dieta ale upistane za desat. Vy to mate dvojmo, mas moj obdiv a klobuk dolu. Musite si byt oporou a ked to naozaj ide, trosku si oddychnut. Neboj, muz sa Ti nevzdaluje, len je zrejme vycerpany a potom staci malo, trebars aj blby den deticiek a buchne. K tomu mozno tvoja zla nalada alebo len unava a konflikt je na svete. Je to bezna realita, funguje to takto a je to asi normal. Len to treba ustat. Drzim palce nech to zvladate. 😉

jabadaba
12. feb 2014

@juliana77 he, vitaj v realite. 😀 Ale isteze, su deticky plodom lasky, co by nie. Aj planovane vo vela pripadoch, vytuzene, vrelo ocakavane. Ha, ale realita vsednych dni dobehne kazdeho. To vies, uz clovek nie je stredobodom vesmiru a na mnohe, sebestredne zabavky niet casu, no tak ked sa to nakopi z oboch stran tak pride bum. 😀

luludi38
autor
12. feb 2014

@jabadaba no dufam ze to bude desat rokov sme nemali deti a mali sme sa radi a teraz boh nas pozehnal dvoma detmi a nevieme sa dohodnut