Ahojte, mame doma narkomanku (okrem ineho) a ma nastupit na liecnu na prednu horu. Navrh posielal jej lekar uz zaciatkom novembra, cakali na vyjadrenie zdravotnej poistovne, ta to schvalila a ale este stale sa nikto neozval. Ked sme tam dnes volali bolo nam povedane, ze terminy stanovuje stanicna sestra. Stale cakame ze poslu pozvanie a bude moct nastupit na liecbu lebo situacia s nou je dost casto neunosna a zda sa mi ze ich pristup je trochu laxny a davaju si s tym nacas. Viem ze je to hakliva tema a teda nechcem od nikoho aby sa mi verejne vyjadroval ohladom skusenosti svojich alebo niekoho z rodiny, ale ak mate informacie a skusenosti a chcete sa o ne podelit a nie verejne tak poprosim aspon ip. Dopredu kazdemu dakujem za reakcie.
Tento mobil si pise co chce, nie lacného ale laxneho
My sme mali v rodine alkoholika.Bola drina ho presvedcit, ale nakoniec ustupil.S tym cakanim na zaradenie do programu /Predna Hora/ to bolo nekonecne...Vyriesili sme to tak, ze az "po protekcii" sme ho dali do ineho ustavu.Vdakabohu, abstinuje uz 16 rokov...Myslim, ze kazde zariadenie je velmi preplnene, preto tie čakačky...
Dobry den, ak je toto este aktualne napiste mi spravu, rada Vam poradim..
myslim, ze je to skor zalezitost kapacity zariadenia sko lacného prístupu staničnej sestry