Odborný liečebný ústav psychiatrický Predná Hora - skúsenosti

jairak
11. jan 2017

Ahojte, mame doma narkomanku (okrem ineho) a ma nastupit na liecnu na prednu horu. Navrh posielal jej lekar uz zaciatkom novembra, cakali na vyjadrenie zdravotnej poistovne, ta to schvalila a ale este stale sa nikto neozval. Ked sme tam dnes volali bolo nam povedane, ze terminy stanovuje stanicna sestra. Stale cakame ze poslu pozvanie a bude moct nastupit na liecbu lebo situacia s nou je dost casto neunosna a zda sa mi ze ich pristup je trochu laxny a davaju si s tym nacas. Viem ze je to hakliva tema a teda nechcem od nikoho aby sa mi verejne vyjadroval ohladom skusenosti svojich alebo niekoho z rodiny, ale ak mate informacie a skusenosti a chcete sa o ne podelit a nie verejne tak poprosim aspon ip. Dopredu kazdemu dakujem za reakcie.

pribinak
11. jan 2017

myslim, ze je to skor zalezitost kapacity zariadenia sko lacného prístupu staničnej sestry

pribinak
11. jan 2017

Tento mobil si pise co chce, nie lacného ale laxneho

jairak
autor
11. jan 2017

@pribinak neviem ci je to tym, ina pacientka toho isteho lekara odosielala ziadost tesne pred vianocami a vcera vraj nastupovala...a na tu istu cast zariadenia kam ma ist sestra

bodka13
12. jan 2017

@jairak možno záleží aj od toho ako lekár,ktorý posiela žiadosť popíše diagnózu a stav pacientky a poisťovňa alebo liečebňa posúdia čo je akutnejšie a čo ešte chvíľu počká....

natuska87
13. jan 2017

My sme mali v rodine alkoholika.Bola drina ho presvedcit, ale nakoniec ustupil.S tym cakanim na zaradenie do programu /Predna Hora/ to bolo nekonecne...Vyriesili sme to tak, ze az "po protekcii" sme ho dali do ineho ustavu.Vdakabohu, abstinuje uz 16 rokov...Myslim, ze kazde zariadenie je velmi preplnene, preto tie čakačky...

janula215
23. júl 2017

Dobry den, ak je toto este aktualne napiste mi spravu, rada Vam poradim..