Ahojte ..spoznávam jedného chalana je zlatý ,pekný ,vzdelaný ..vie veci atď no minule ma prekvapil že zo zvedavosti ochutnal huby lysohlavky a sem tam si dá trávu...no neviem či bude ok na vzťah...máme 26
Ak to tebe nesedi tak nebude, lahke 🙂
@emalka mariška ok ešte ale huby
Ze sa vôbec pýtaš... vrana k vrane sada, rovný rovného si hlada. Pre mňa ani ta mariska by nebola ok a od takého človeka by som dala ruky preč. Dúfam, že moja dcéra v tom bude mat jasno, keď raz vyrastie🙏
pozri, ludia poskusaju kadeco, chcel byt uprimny tak ti to povedal. Inac, uprimne, jeho skusobny hribik a obcasny joint su si uplne rovnocenne 🙂 Ak si radikalne proti drogam, tak toto nebude pre teba partner.
Pre mna napriklad je taketo experimentovanie zo zvedavosti ok, ak to skoncilo pri tom experimentovani. Kazdy mame inak nastavene hranice.
Za mna je to tiez ok, ale ak ty s tym nie si stotoznena, tak kasli na to. Casom sa vam na tom rozpadne vztah
Taká kombinácia vražedna dostala do basy syna mojej znamej drblo mu v bedni ked pomiešal marišu z lysohlavkou a fajčil chcel ju v amoku zavraždiť nožom. Poriadne ju dorezal na ruke aj krku. V amoku ublži aj svojej sestre ťažko chorej tu tiež dobil poriadne . O 25 rokov má pekné postarane v Leopoldove .To nemysliš vážne takého že budeš čakať čo jedného dňa urobi za mňa nie.Syn mojej znamej nie pubertiak už chlap ktorý má 58 rokov ubližil svojej mame 83 ročne.Udajne skúsil iba dvakrát ale zrejme dožije v base. Mať s takým deti čosi uteč kým je čas. Aby si navždy neľutovala v jeden deň. Co tým sledoval že ti to povedal asi ako budeš reagovať.Aspoň že to vieš.Ja by som to ukončila.A ani o tom nerozmyšľala.
Tak ja neviem, clovek toho v mladosti ochutnal, vyskusal, pravidelne konzumoval vela, a preto nema mat nikdy vztah, deti?...skor zalezi na tom, ci to chce ochutnavat a fajcit aj v buducnosti.
Sem tam si dá trávu to je koľko x do týždňa?Len, aby sa o chvíľu nedozvedela, že k sexu si dáte trocha do nosa z koksu.Ja som asi divná a to už mám po 40 tke, ale ja som ani trávu nikdy nemala.Mne na strednej škole, keď bol veľký boom drog na nasom sídlisku zomrel spolužiak a druhý havaroval tiez pod vplyvom, takze mne sa to znechutilo, že som nikdy nemala chuť niečo vyskúšať.Ved uvidíš...ale bola by som opatrna
len dufajme, ze to nebude sebec a aspon ta ponukne 🙂 26 rocni muzi su podla mna casto este take ehm deti 😂 ale inak na tom nevidim nic extra zle, no ved co, huli a ochutnallysohlavky, k vrazde sa zatial nepriznal. spoznavaj ho a uvidis, ci ti sadne. mozno vznikne problem v usplne inych veciach nez v trave… 🙈
Jedna vec je niečo skúsiť, druhá byť zrejme pravidelnejší konzument vo veku 26 rokov. To sa mi zdá trochu cez.
Ja som mala lysohlavky 2x, najuzasnejsi stav co ma na zemi postretol. Pre mna pozitivna skusenost. 😁
@limetka69 v akom zmysle a čo za stav
Ak len vyskúšal, tak ok. Ale ak to má ako hobby... Poohliadla by som sa inde.
@limetka69 podobne ;)
Kto má tu pozná, nech vie že aj ja som vyskúšala na strednej.. aj marihuanu, aj lysohlavky.. môj muž v podobnom veku tiez, on dokonca "hulil" viac krát ja len 2x.. na základnej som sa prvýkrát opila.. 😖
a nemám pocit že som zatratenia hodna, myslím že sme celkom slušná rodina, máme tri deti, nepijeme, nefajcime, nehulime ani nijako inak nedopujeme mozog 😅
Ja len toľko - to že niekto vyskúša drogu neznamená, že to s ním ide dolu vodou.. takze na tvojom mieste by som sa nezameriavala na to, čo kedy skúšal, ale na to aký reálne je..
Ten stav sa neda opisat. Treba ho zazit. Samozrejme nikoho tu nejdem na nic nahovarat. Kazda mame vlastny rozum. Ale urcite by som nikoho neodsudzovala za to, ze skusal nieco co nam dala priroda. To nie je heroin. Ja som tiez prirodne prkotiny poskusala a som tu. Mam muza, dieta, pracu, usporiadany zivot. To ze niekto nieco skusal, neznamena, ze nie je dobry clovek, alebo neschopny normalneho, usporiadaneho zivota. Na hubickach som sa vyrehotala ako nikdy v zivote. A aspon na malu chvilu mi cely svet daval zmysel, vsetko som chapala, vsetko do seba zapadalo... No nezapamatala som si myslienkove pochody, len ten pocit, ze je vsetko ako ma byt. Myslim, ze som nahliadla niekde medzi nebo a zem, ma to byt tajomne a preto si to nepamatam, kazdopadne pozitivna skusenost, nieco mi to dalo. Rovnako aj trava mi nieco dala. Uz som nikdy nebola ako predtym, myslim, ze odvtedy som rozumnejsia a inak hladim na svet. Preslo 15 rokov a nic take by som si uz nedala. A nepovazujem sa za zlu, alebo odsudenia hodnu, ale je mi to jedno, nejak od vtedy co som to skusala. Ja uz vidim svet inymi ocami navzdy. A dakujem za to.
@jana_eyre_2 ja nehovorím len huby vyskúšal guľu dosť casto
Travu
V tom veku som tiez pravidelne ochutnavala vselico 😀 Ale nie kazdy z toho vyrastie. Ja by som asi hladala ineho. Pre istotu.
Nájdi si iného...normálneho...
Radšej chalana co skúsil čarovné huby ci travu ako nejakého sedláka čo leje borovičku dolu gágorom každý víkend v krčme.
Asi skor nie 😂