Ochorenie svokra - vzťahy

23. júl 2022

Ahojte nepíše sa mi to ľahko no možnože je to choroba ktorá sa nedá liečiť ale ..mne ide o vzťahy .
Láska moc medzi nami nieje . Občas ma zhadzoval ako čo robím ..ako starší človek no ..do prieku ..
Ja len prosím nech teraz je už kľud ,nech sa nezapaja aj manžel do toho a nerobí to aj on už len kôli radosti svokra.
Chápete má niekto prosím ? Je to stará škola ktorá akoby potrebovala rýpať a s toho sa výživa . Ja budem na nervy ak toto bude ďalej.
Nebojujem ale niekedy som sa tak nastavila lebo nikdy neviem čo zas im z úst vynde.
No niesom nejaky poskok alebo cudzia žena aby si stále dovoloval

mogaa
23. júl 2022

prepáč, ale svokor má neliečiteľné ochorenie a ty ideš riešiť že ťa zhadzoval....nechaj ho žiť, ak nechceš, tak sa s ním nestretávaj a nerieš minulosť......čo sa týka tvojho muža, to je iné....určite ťa nezhadzuje aby mal svokor radosť....zobrala si si muža čo je blbec a ak ti niečo na ňom vadí, tak to rieš s ním, ak je to neriešiteľné tak sa s tým zmier alebo sa rozíďte....

pribinak
23. júl 2022

Svokor starý chorý - to už nezmeníš, tam by som mávla rukou

Ale Muž!!! Buď sa znormalizuje, alebo nech ide do riti preč
Si jeho manželka tak nech sa podľa toho k tebe aj správa

solange7
23. júl 2022

To fakt ta toto trapi? Ved mavni rukou nad stareckymi recami. Skor povedz muzovi nech s tym prestane, ze je to trapne a leze ti to na nervy.

danulicek
23. júl 2022

Asi dôležitá otázka: žijete so svokrom v jednej domácnosti?

elizabet173
23. júl 2022

zrejme bol taký vždy, teraz sa už na to vykašli, viem, že je to o nervy, ale nezmeníš to. Nenapísala si, či spolu bývate, alebo nie, to je dosť podstatné

autor
23. júl 2022