Ahojte,
očakávate od chlapa vo veku 30-40 rokov, že bude mať vlastné bývanie alebo vám je to jedno a spoliehate sa radšej samé na seba?
Neviem ako tomu mam rozumiet. Akoze ocakavas, ze ked sa zoznamis s 30-40rocnym muzom, tak pocitas s tym ze ma mat vlastne byvanie?
Áno, očakávala som to od chlapa. Ale rovnako to bývanie mám vlastné aj ja. Čiže nečakala som nič viac ako to, čo aj sama viem ponúknuť.
väčšinou má aj ženu
radsej som sa spolahla sama na seba 😁
Mna teda zaraza to, ze akym sposobom to ma suvisiet s mojim vlastnym byvanim. 😀
ocakavam, napriek tomu, ze mam svoje. raz som bola na rande, kde z toho chlapa vypadlo, ze je super, ze mam vlastne byvanie, ze on by uz aspon nemusel pri mne riesit svoje. moj zaujem isiel okamzite dole na nulu.
Môj muž mal v 30tke už hypotéku so mnou, čiže hej, očakávala by som aby mal chlap v takom veku už vlastné bývanie.
Áno očakávam, je to pre mňa znak vyspelosti a zodpovedného správania, keď som si ja kúpila byt v 25ke u muža mi to príde ako samozrejmosť že po 30tke bude mať už zabezpečené bývanie
@falbala132 nieeee,ja neviem,preco niektori chlapi nedrzia radsej jazyk za zubami,ale pobavilo 🙈
A ked nema svoje byvanie ale je an neho prepisany dom a byva s nim rodic to je akoze uz zle?😀. Iba ked byva sam za nieco stoji? Co potom
Vlastne byvanie znamena byt majitelom nehnutelnosti? Alebo byvat samostatne, napriklad v prenajatom byte?
@solange7 😁😁
Vseobecne ludom (to je jedno, ci muz, ci zena), ktori v 40tke nemaju svoje byvanie (a cakaju , ze im ho niekto da pre ich pekne oci), sa treba vyhnut. 🙂
Ocakavam to aj od zeny, ze uz byva ,,vo svojom" na hypoteku. Jasne, my sme boli dvaja, ked sme brali hypo, tak to bolo jednoduchsie, ale nemali sme este 30. Takze do 40 by to mal zvladnut aj clovek co je sam
V tridsiatke nemusi este mat, ale cakala by som, ze na tom minimalne vierohodne a preukazatelne pracuje.
Tak nejak, aby bolo vidiet, ze uz sa mu usporaduvaju hodnoty v zivote, zacina sa usadzat a ma dlhodobejsie plany a ciele. Proste uz zacina byt zodpovedny a zrely.
Ale zase, ak by mal, necakala by som, ze si ma tam chysta nastahovat. Ani by som nechcela.
Urcite i nejaka single zena a rovnako i nejaky single muž vo veku 30-40.
Samozrejme ze hypo, (bez este lepsie) lebo to hovori o zodpovednosti (platenie pravidelných mesacnych splatok, pohlad do budúcnosti, zazemie,..)
Je to vysoko individualne.Poznam 35 rocneho co zije s mamou lebo zial nema vsetky prijmy priznane na papieri a teda este nedosiahne na hypoteku.Ale je to v pohode rozumny chalan a nic mu nechyba.Poznam aj 40- nika ktory ma dom bez hypoteky ale ma otrasnu povahu a nebyvala by som s nim ani zadarmo.Nastastie mam vlastne byvanie takze neriesim cudzie majetky🙃
v takom veku by som dúfam aj ja mala vlastné bývanie 😀
30 podla mňa je to v pohode ak ešte nemá svoj vlastný byt.. to že má niekto hypotéku neznamená že ten byt vlastní, kedže ho spláca banke.. takže hypotéka pre mňa nie je vlastnenie bytu, pokial sa bavíme o tom či by mi prekážalo že 30 ročný chlap býva pri rodičoch, tak nie vôbec by to u mňa nerozhodovalo, mám iné kritériá na chlapa 🙂
@sasitimi17 podla tvojej logiky by ludia zacali "vlastnit" byty az po 20-30 rokoch po splateni hypoteky.List vlastnictva je na ludi akurat banka ma zalozne pravo.Trochu si to dostuduj.
@iv007 aj tak neodsudzujem takých čo v 30tke nemajú ešte "vlastný" byt
Spolieham sa hlavne sama na seba... Žijem v zahraničí a tu je bežné ze 30-40 ročný nehnuteľnosti nevlastnia, pretože jednoducho na ne nemajú a hypo by zrejme nedostali. To ale neznamená ze žijú v mama hoteloch.
Pochopím ak vlastnis ty nehnuteľnost a teda očakávaš ze aj chlap ju bude vlastniť aj keď teda 30 rokov je dosť skoro ak študuje a napr je odkázaný len sám na seba bez "štartovného" ale v 40 je to už reálnejšie.
Ale ak ty nič nevlastnís a očakávaš ze chlap bude aby si sa mala kam nasťahovať tak mi to príde ako vypocitavost
Ja som za, rovný rovného si hľadá.
Nemusím mať vlastné bývanie no aspoň nejakú finančnú rezervu 😄
Vôbec nie, poznám x chlapov čo bývajú u rodičov nemajú ani deti ani partnerky a su to slusny pracujúci muži
Nie každý sa chce vyslovene odsťahovať
A aspoň pomôžu rodičom, načo by išli preč ak nikoho nemajú
No 30-rocny chlap nemusi mat vlastne byvanie, ale mal by byvat aspon v podnajme alebo so spolubyvajucim. Chlapa, ktory v tom veku byva s rodicmi by som nechcela.
40-rocny by uz mal mat svoje byvanie.
Aj aj